Şimdi Ara

aLLaH vArSa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tasavvufa girdi isen geçmiş olsun. Allah doğru olsun olmasın tasavvuf , gördüğüm örneklere göre, kandirmaca. Hem kendini hem diğerlerini. Pc başına geçince yazarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    Abi şimdi benim tasavvufa girmişliğimle konudan çıkmayalım ama, eğer onu kastettiysen. Çünkü kandırmacaları da, tasavvufun yürekten olan sevgi yönünü de kendimce tattım ben, daha sonra tasavvuftan uzaklaşıp, ehli sünnet olmayı da yaşadım bir süre. Zaten bu düşüncelerim de düşüne düşüne, kendi kendilerine şekillendiler; doğrudan herhangi bir yerde okumadım bunları, sapkın görüşlerin bi uzantısı olarak değil de; ne yazıyorsa o olarak düşün lütfen mesajlarımı.

    İnançlı insanın psikolojisini, eski bir inançlı olarak hatırlıyorum. Sen inancının gerçek olduğunu hissediyorsan eğer, şu an ben kesinlikle hatalıyım, aksi düşünce olarak mümkün olsa da, hissiyat olarak imkansız, o yüzden bana kesinlikle katılmayacaksın. Bu histen bir kaçış yok maalesef. İster bi açıklama getir, ister getirme, illa ki bir yanılgım olmak zorunda gibi gelecek sana.

    O yüzden eğer konuşmaya devam edesin olursa, bir neticeye varana dek sadece irade konuda kalabilirsek, çok memnun olacağım hocam. Saygı ve sevgilerle..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73A8A7D1E -- 22 Ocak 2018; 22:8:37 >




  • Bir Tanrı'nın varlığını, konunun sonundan parçalayarak değerlendirmeye alırsak, büyük bir yanlışın içinde oluruz. Ne kadar ilgini çeker bilmiyorum ama şöyle bir yazım var. Belki işine yarar. Sağlıcakla

    https://usnote.wordpress.com/2018/01/24/tanrim-biliyorum/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.