Şimdi Ara

ALLAH RIZASI İCİN YARDIM XPERİA SP ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • xperia sp sarj tutmuyor . servise yolladım güncelleyip geri yolladılar .
    telefonu akşama kadar nerdeyse elime almadım resimler şöyle ..

stamına mod hep acık . ınternet kapalı . xperia sp kullanıcıları 5 gün dayandıgını soyluyor .
    cıhazı sorunlu oldugunu nasıl servise kanıtlarım ?? yardımm

• Sıkıntı var belli hocam kaç gündür kullanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gently weeps -- 7 Kasım 2013; 18:27:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gently weeps g kullanıcısına yanıt
    3 ay oldu ne yapmam gerek bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABARTH-MA

3 ay oldu ne yapmam gerek bu durumda

Servise tekrar vermekten baska şansınız yok açıklama kısmına tembih edin bol bol bende xperia z var sarjı şuan yüzde 7 de ekran açık kalma süresi 2.5 saatten fazla internet ve whatsup hep açık

• Hocam umarım çözülür sorunun ben de sp kullanıcısıyım çok şükür sorun çıkarmadı. Oyun, müzik ve gün boyu mesajla 2 gün götürüyor telefonum. Arkadaşın da dediği gibi açıklama kısmına benzer splerde şarj dayanma süresinin daha iyi olduğunu açık açık yaz ki ona göre baksınlar değişim isteme şansın da yok o yüzden servisin elindesin inşallah en kısa zamanda çözülür.
  • degişim isteme sansım neden yok acaba ?
  • quote:

degişim isteme sansım neden yok acaba ?

Tamiri mümkünse değiştirmiyorlar.
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    tamiri yapsınlarda degiştirmesinler . ama tamırıde yapmıyorlar . başka sp cihazı bulup inceleyip benim telefonun sorunlu oldugunu orda kim urasıcakkı sonucta teleservice
  • quote:

tamiri yapsınlarda degiştirmesinler . ama tamırıde yapmıyorlar . başka sp cihazı bulup inceleyip benim telefonun sorunlu oldugunu orda kim urasıcakkı sonucta teleservice

Android sistemi pili fazla kullanmis..yeniden baslatmayi deneyip oyle bi gozlemleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: captor34

quote:

Android sistemi pili fazla kullanmis..yeniden baslatmayi deneyip oyle bi gozlemleyin

denedim denemez olurmuyum pil kalibrasyonu bile yaptım güncelledim fayda etmiyor cözümünü bulamıyorum

• quote:

İlk bir hafta koşulsuz değişim var ondan sonrasında ağlaya ağlay. Belki değiştiriyorlar çakal bunlar değişim diyene verseler ohoooo.. Tamer yapmayan değilim yapar mı tamer bşke yapmıyor demişsin hocam.. Ama sen sürekli sıkıştır hocam sürekli ara peşini bırakma çirkef ol kısaca..

• ben vatandan yolluyorum servise direk teleserviceyemi yollyayım ?
  • Aracı koymanız işi daha da çıkılmaz hale getirir bence. Direk yüzgöz olun çirkef olun tuttuğunu koparan cinsten, bu herifler adam yeme eğitimi de alıyor eminim :) İnşallah halledersin ama şu an forumda cevap bekleyip vaktini daraltma eline daha kötüsü geçmeyecek sonuçta telefon her türlü hatalı unutma kaybedeceğin sağlam telefon zaten değil o yüzden git direk yık ortalığı iyi sözle girilince yazılım atar gönderir yine olmaz ki yapmışlardı sanırım? O nedenle çirkef olup çingenelik (tırnak içinde) yapmak daha iyi olacaktır.
  • sagol yazdıklarını uyguluyacagım
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.