Şimdi Ara

Allah Belanızı Versin Kanser Ettiniz Beni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 yaşındayım hayatımın ve taraftarlıgımın en güzel yılları ama şu son 8 yılımın içine ettiniz(Ersun yanal sezonu dışnda). Kanser oldum. Bu kadar desteğe rağmen arkama yaslanıp izlediğim bir sezon olmadı.

Bu sezona bakıyoruz. Transferler kadro çılgın atıyor. Yedeklerin osmanlıyı tokatlaması lazım . Şu takımın hiç abartmıyorum bütün anadolu takımlarını 4 lemesi gs ve bjkyide rahat yenmesi lazım . Öyle bir kadro.

Kimse van persie naniye çöp demesin manchesterda bu sezon kalsa persie fenerle maç yapsalar ooo adamlarda persie var derdiniz.

Şu takımın böyle oynamasında emeği geçen kim varsa :

Allah bin belasını versin. Aldığı paralar haram olsun

Lan sen fenerbahçesin lan lig tarihinin en prestijli defansıyla forveti sende lan haa osmanlıya 3 defansif orta sahayla çıkıyorsun lan .

• başımızda aziz başqan varken daha çok kanser olacağız hocam ne ilk değil ne de son bu sezon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

23 yaşındayım hayatımın ve taraftarlıgımın en güzel yılları ama şu son 8 yılımın içine ettiniz(Ersun yanal sezonu dışnda). Kanser oldum. Bu kadar desteğe rağmen arkama yaslanıp izlediğim bir sezon olmadı.

Bu sezona bakıyoruz. Transferler kadro çılgın atıyor. Yedeklerin osmanlıyı tokatlaması lazım . Şu takımın hiç abartmıyorum bütün anadolu takımlarını 4 lemesi gs ve bjkyide rahat yenmesi lazım . Öyle bir kadro.

Kimse van persie naniye çöp demesin manchesterda bu sezon kalsa persie fenerle maç yapsalar ooo adamlarda persie var derdiniz.

Şu takımın böyle oynamasında emeği geçen kim varsa :

Allah bin belasını versin. Aldığı paralar haram olsun

Lan sen fenerbahçesin lan lig tarihinin en prestijli defansıyla forveti sende lan haa osmanlıya 3 defansif orta sahayla çıkıyorsun lan .

Allah düşmanımın başına vermesin o hastalığı her şey gelip geçicidir insanın elini kolunu her şeyini bağlar

• daha dur ne şampiyonluklar kaçırcaksın hemen heycanlanma

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.