Şimdi Ara

Kaldıraç bitti artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Davalık olcaz adamlarla sövmeme için zor tutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 3 Ekim 2025; 5:56:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• çocukları neymiş refli kayıt olmuşum vip grup refli kayıt kabul ediyodu 1 senede 9 bin dolar zarar etrim silin hesabı diyorum refli kayıt oldunuz silemeyiz diyorlar

Safak Sezeryoutube
    hebebimi veriyorum hem de fırça yiyorum
    https://www.youtube.com/watch?si=95a0c-WyPET1lFMg&v=8FQSjDXp2hw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 1 Ekim 2025; 6:59:6 >

• Daha çok kaybedeceksin. Her günün digerinden daha kötü olacak. Bir sene sonra daha çok borcun olacak. Daha yalnız olacaksın. evliysen karınla bekarsan ailenle aran daha bozuk olacak. Hayata karşı daha karamsar olacaksın. Aynaya baktığında kendini daha kötü hissedeceksin. Bugün 5 kaybettiysen seneye bu zamanlar 10 kaybedeceksin. At gibi çatlayana kadar koşacaksın. Çatlayıncaya kadar devam et.

Tekrar döneceksin. Sen bağımlısın. Davranışlarını kontrol edemezsin. Oynama eylemi için karar alan beynin önünde yer alan kontrol bölümün düzensiz haz dengesi sebebiyle bozuldu. Artık kontrol sende değil. Bu yüzden hayatın her ay daha kötüye gidecek. Tedavi olmazsan senin iyi geçirecek bir ayın bile yok.

• Kardeşim stopsuz neden işlem açıyorsun Risk Reward konseptini öğren iyice kaldıraca bu kadar takılma. Toplam paranın max %1-2 sini kaybedecek şekilde işlemler aç. All in şekilde girme. Kumar gibi hareket etme oyun değil bu.
    Sana önerim kripto paritelerinde işlem açılan kaliteli bir fon firmasından parana göre 10k-25k-50k$ lık bir hesap satın al kendi paranla işlem açma fon hesabıyla işlem aç kurallara uyar fazları geçersen sana funded hesap veriyorlar 25k$ hesapta ayda %4 bile büyütsen 1000$ para ediyor bunun %80 ini sana veriyorlar.
    Bunu araştır madem 90-100$ larla işlem açıyorsun ve sürekli liq ediyorsun o parayla fon hesabı al funded yapmaya çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Unfortunately, due to these conditions, we are unable to proceed with your account deletion request, and no alternative methods of account removal can be offered.

Sakın borsalara refli kayıt olmayın tuzak resmen

Fenolar vip gruplar 3 5 kuruş için sizi kayıt ettiriyorlar sonra kalıyor hesap ebediyen

global yasaklanmalı dediğimde bana kızanlar var globalde bakın böyle bilgileriniz tutuluyor

Yarın başkasına satarlar kimlik bilgilerini

Türkiyeye ait olanlarada en azından hakkını bi şekilde ararsında yurt dışı olunca sıkıntı

Globalin tek artısı kaldıraç options ve bazı etkinlikler coin kısmı aynı hemen hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 3 Ekim 2025; 6:8:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

35 yaşına gelmişin boş işlerle uğraşma narudooo 7/24 evde durursan tabi fıttırırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İspanyol dizileri birbirine benziyor neyse Berlini izleyim😂

Reddit girdim baktım global kanunları çiğneyen firma diye geçiyor başkalarıda yazmış hesap silme yok diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 3 Ekim 2025; 9:0:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.