Şimdi Ara

Allah aşkına Türkiye'nin ekonomisini belediye başkanlarının düzeltme şansı var mı? Sorumlu Benim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelen zamların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözleri tekrar gündem oldu;

"Allah aşkına soruyorum Türkiye'nin ekonomisini belediye başkanlarının düzeltme şansı var mı?

Türkiye'nin ekonomisinin sorumlusu benim ben"

Allah aşkına Türkiye'nin ekonomisini belediye başkanlarının düzeltme şansı var mı? Sorumlu Benim!Odatvtwitter
    “Gelen zamların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözleri tekrar gündem oldu; "Allah aşkına soruyorum Türkiye'nin ekonomisini belediye başkanlarının düzeltme şansı var mı? Türkiye'nin ekonomisinin sorumlusu benim ben"”
    https://twitter.com/i/status/1680583301633826816

Allah aşkına Türkiye'nin ekonomisini belediye başkanlarının düzeltme şansı var mı? Sorumlu Benim!
    Allah aşkına Türkiye'nin ekonomisini belediye başkanlarının düzeltme şansı var mı? Sorumlu Benim!www.odatv4.com
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözleri tekrar akıllara geldi
    https://www.odatv4.com/guncel/cumhurbaskani-erdogan-in-o-sozleri-tekrar-akillara-geldi-70687519

• Uyandırmaaaa uyuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

seçmenlerde ötv zammına tepkiler çığ gibi büyüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 16 Temmuz 2023; 18:16:35 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.