Şimdi Ara

Allah askina sunu banlayin yeter artik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bune ya sitede yonetici yokmu arkadas sabahtan beri bildiri gelip duruyor sinir oldum yeter kufur bascam sonunda

Allah askina sunu banlayin yeter artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen haftalarda bana da gelmişti böyle bir şey.Chat ortamı gibi bir şey yapmışlar.3-4 gün uğraştım kurtulamadım.Şikayet etsen de sonuç değişmiyor.Programcı öyle bir yere saklamış ki konuşmadan ayrılma penceresini 3 gün sonra bulabildim.Sağ üstte siyah ufak bir şey var , meğersem konuşmadan ayrılma butonu oymuş.Ona tıkla kurtulursun , tabi tekrar konuşmaya çağırmazlarsa.
  • Nasıl bi mesaj gönderme şekliyse artık, yüzlerce kişiyi oraya nasıl ekledi, merak ettim. Tek tek eklemiş olması düşük bi ihtimal gibi geldi. Bana da birkaç kez gelmişti bundan.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Geçen haftalarda bana da gelmişti böyle bir şey.Chat ortamı gibi bir şey yapmışlar.3-4 gün uğraştım kurtulamadım.Şikayet etsen de sonuç değişmiyor.Programcı öyle bir yere saklamış ki konuşmadan ayrılma penceresini 3 gün sonra bulabildim.Sağ üstte siyah ufak bir şey var , meğersem konuşmadan ayrılma butonu oymuş.Ona tıkla kurtulursun , tabi tekrar konuşmaya çağırmazlarsa.

Biz bir bakalım.
    test 4
    test 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Nasıl bi mesaj gönderme şekliyse artık, yüzlerce kişiyi oraya nasıl ekledi, merak ettim. Tek tek eklemiş olması düşük bi ihtimal gibi geldi. Bana da birkaç kez gelmişti bundan.

Adam işsiz
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Adam işsiz

Valla hiçbi işim-gücüm olmasa bile bununla uğraşırmıydım, bilmiyorum.
    Şu otomatik mesaj atan botlardan biri sandım ben de açıkçası.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

quote:

Nasıl bi mesaj gönderme şekliyse artık, yüzlerce kişiyi oraya nasıl ekledi, merak ettim. Tek tek eklemiş olması düşük bi ihtimal gibi geldi. Bana da birkaç kez gelmişti bundan.

Adam işsiz

Senin eski nick neydi unuttum bak. Viskozite* ha buldum. Skype grubundaydın sen. Citizen ile
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."

• quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

quote:

quote:

Adam işsiz

Senin eski nick neydi unuttum bak. Viskozite* ha buldum. Skype grubundaydın sen. Citizen ile

Eski ismim bu aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kabuska kullanıcısına yanıt
    Diğeri daha bi şekil duruyordu.
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.