Şimdi Ara

Alkollü Araç Kullanmamak İçin Çekici Çağırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir'de, dört kafadar arkadaş gönüllerince eğlendikten sonra alkollü araç kullanmamak için evlerine çekici çağırıp gitti

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1220217-alkollu-surucu-evine-cekici-ile-gitti

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan erkek kuaförü Ali Unan (56), her yıl katıldığı geleneksel deve güreşi şenliğinde arkadaşları Enver Özaşçı (63), Osman Özalçı (31), İskender Albayrak (53) ile şenliği fırsata çevirerek piknik yaptı. Kurdukları sofrada mangal yakıp gönüllerince eğlenen dört kafadar, alkollü araç kullanmamak için çekici çağırdı. Kimi zaman kurdukları sofrada kahkaha atan kimi zaman birlikte çalıp oynayan dört kafadarı, eğlenceleri bitene kadar çekici de yanı başlarında hazır bekledi.

"10 YILDIR EVİME ÇEKİCİYLE GİDİYORUM"
    Yıllardır deve güreşi şenliklerine katılan Ali Unan, 10 yıldır alkollü araç kullanmamak içi çekici kullandığını belirterek, "Böyle olduğu zaman trafik canavarı kesinlikle olunmaz. Ben kendimden fazla çevremdeki insanları düşünüyorum. Deve güreşine geldik, güzelce eğlendik, mükemmel bir gün yaşadık. Peki şimdi biz buradan giderken, niye başkalarının malını, canını tehlikeye sokalım? 10 yıldır çekici çağırıyorum. 10 yıldan beri alo dediğimde zınk geliyor. 10 yıldır çekici ile gidiyorum eve. Alo dedim, çekici geldi. Beni aldı şimdi evime götürecek" dedi.
    Kazaların birçoğunun alkolden kaynaklandığını ve bu yola ölümcül kazalara sebebiyet vermediklerini dile getiren Ali Unan, maddi olarak da kâr da olduklarını söyledi.

"TRAFİK CEZASI 950 TL, ÇEKİCİ 60 TL"
    Trafik cezalarının yüksek olduğuna ve ehliyeti kaptırmaya kadar varabileceğine dikkat çeken Unan, "950 TL trafik cezası var, artı bir de ölümcül kaza yapabilirsiniz. Çekici sizi sadece 60 liraya gelip alıp, evinize kadar bırakıyor. Peki trafik cezası ne kadar? 950 TL. Bunun yanında ehliyetten men edilebilirsiniz" diye konuştu.

"ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYIN, ÇEKİCİ ÇAĞIRIN"
    Vatandaşlara çekici çağırmaları konusunda çağrıda bulunan Ali Unan, "Çok kötü kazalar oluyor. Bunlar hep alkolden oluyor. Ben şimdi bütün vatandaşlara buradan sesleniyorum. Eğer alkol alırsanız bir 'alo' deyin, bir çekici çağırın. Ölümcül kazalara sebep olabilirsiniz. Yani ben kendi canımdan çok çevremdeki insanların canını düşündüğüm için özellikle çekiciyi arıyorum. Beni evime kadar arabamla götürüyor. Herkese söylüyorum ki alkollü araç kullanmayın. Lütfen kullanmayın alkollü araç. Alkolü için ama ondan sonrası için emniyeti alın lütfen" ifadelerini kullandı.
    Güreş şenliklerine giderken piknik yapmak için masa, sandalye gibi birçok erzağı arabalarına doldurduklarını söyleyen Unan, bu nedenle taksi kullanmak yerine araçlarını çekiciye yüklediklerini belirtti.

"BENİ EVİMİN ÖNÜNDEKİ PARK YERİNE İNDİRECEK"
    Ne zaman çağırırsa çağırsın çekicinin hemen geldiğini belirten Unan, "Her gittiğim yerden çekiciyle dönüyorum. Nereye kendi aracımla gittiysem hep çekici çağırdım beni bıraktı. Çünkü anlaşmam var. Nereye gidersem aynı fiyat uyguluyor bana. 'Alo' diyorum beni alıyor ve götürüyor. Evimin önünde park yeri var. Oraya indirecek. Ben de rahat bir şekilde evime gireceğim uyuyacağım" dedi.

ŞAŞKIN BAKIŞLAR ARASINDA EVLERİNE GİTTİLER
    Meraklı kalabalığın arasında aracına binen dört kafadarın otomobili, ardından çekiciye yüklendi. Şaşkın bakışlar arasında şarkı ve türkülerle evlerinin yolunu tutan Ali Unan ve arkadaşları oynamayı da ihmal etmedi. Güle oynaya çekicinin üstündeki arabada eğlenen dört kafadar, çevredeki vatandaşlar tarafından alkışlandı.

Helal olsun adama valla alkollü falan ama süper konuşuyor alkollü falan hali buysa bu adamın ayık hali nasıldır kim bilir . Çoğumuzdan iyi ifade etti kendini .

Vallahi başka ülkede yaşayamam ben ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Nisan 2016; 11:48:13 >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• Saçma. Binersin taksiye gidersin ya da içkinin kendisini içmezsin. Yok erzağı varmış da yok eşyası fazlaymış. Olayı biraz şov yapmaya dökmüşler bence, habercilere de ekmek olmuşlar.

Açtım google'a yazdım, haberi bulup videosunu izledim, demek ki okumam değil izlemem gerekiyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Yazıyı okuyayım dedim okuyamadım(çekici yerine cazip yazmış, cümleler google translate gibi).. Dedim linke tıklayayım da ordan okuyayım fakat link de kırık

Açtım google'a yazdım, haberi bulup videosunu izledim, demek ki okumam değil izlemem gerekiyormuş.

Ya ben kaynağı ilk başka yerden aldım orası da Başka bir lehçe mi kullanıyor nedir harbi değişik yazmış Video için de Habertürk'ü kullanınca karıştı .

Şimdi düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Nisan 2016; 11:47:48 >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• Çekici virali beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google da seo cezasi almamak icin haberi baska bir kaynaktan alip özgünlestirme aracindan gecirip otomatik yayinlayan bir siteden alindigi icin cekici yerine cazip yaziyor. Ozgunlestirme araci es anlamli kelimeleri değiştiriyor tabi anlam kaybi oluyor örnekte olduğu gibi

Beni taşıyabilecek bir erkek arıyorum diyen kadınların da şöyle bir konforu var :)

Bu mesaja eklenen görseller:

Alkollü Araç Kullanmamak İçin  Çekici Çağırdı Alkollü Araç Kullanmamak İçin  Çekici Çağırdı

• 10 yıldır çekici kullandığı için abiye özel fiyat galiba.Yoksa 3 km ye 100 lira alıyorlar en aşağı.

Jack+diet cola
    Backwood sigara
    Bitter cikolata
    Pringles
    Olmadan gune ve yola cikmam

Sen anlamazsin mezarci

Orijinalden alıntı: -s-laughter

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Saçma. Binersin taksiye gidersin ya da içkinin kendisini içmezsin. Yok erzağı varmış da yok eşyası fazlaymış. Olayı biraz şov yapmaya dökmüşler bence, habercilere de ekmek olmuşlar.

Adam şehrin göbeğinde değil ki bıraksın arabasını taksiyle gitsin.

Yobaz zihniyet adamı onaylayamıyor değil mi ? neymiş içkinin kendisini içmeseymişmiş...

Bana mı yobaz diyorsun? Kimin ne içtiği beni ilgilendirmez, içki içip abuk subuk bahanelere sığınan da komiktir.

Üslubuna da dikkat etmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F279C81F1 -- 8 Nisan 2016; 13:24:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

Sen anlamazsin mezarci

ne torpilli adamsın hala banlamadılar

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Çekici 60 tl ye çektiği yere taksi 30 liraya gider diye düşünüyorum, 30 liraya da dönse daha mantıklı :)

30 liraya nereye kadar götürüyor taksiciler haberiniz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Çekici 60 tl ye çektiği yere taksi 30 liraya gider diye düşünüyorum, 30 liraya da dönse daha mantıklı :)

30 liraya nereye kadar götürüyor taksiciler haberiniz var mı

Hocam hayatımda çok az taksiye bindim onlarda da kısa mesafe o yüzden pek mantık yürütemedim :) Hani belki yakında içiyordur :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.