Şimdi Ara

Alkol hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bizim bir arkadaş etil alkolden viski yapıyor yaklaşık 2 aydır iciyorum ve bir şey olmadı yalnız etil alkolün üstünde konsantre yer ve yüzey temizleyici yazıyor ve korkmaya başladım bir şey olur mu? Markası birclean ve etil alkolden yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • metil alkoldür kör eden yanlışın var bro

Bu gün gidip en kaliteli içkiden alsan da içinde metil alkol var zaten. Ama çok çok az miktarlarda, zarar vermeyecek kadar. Yalnızca orjinal içkilerde bunlar çok iyi denetleniyor. BEN OLSAM ÜRETTİĞİM YÜZEY DENETLEYİCİNİN İÇİNDE METİL VAR MI YOK MU TAKMAM. Sonuçta millet içsin diye üretmiyorum.

Ha illa içecem diyorsan metil alkol test kitleri var galiba. Çok ucuz değiller ve ne kadar güvenilirler bilmiyorum.

Tekrar söyleyim. Kaçak içmeyin, içtirmeyin.

Protein tozu hakkında vs.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.