Şimdi Ara

Alkol fiyatları her hafta zamlanıyor?? Hayırdır Beyler??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haftada bir Carrefour'a gider alışveriş yaparız.
    Her gittiğimde alkol fiyatlarının değiştiğini görüyorum bu nedir yahu? bunlar ha bire "dur ulan şu viskiye bir zam daha yapak hele" falan mı diyorlar aga anlamıyorum ki bu fiyatlara rağmen hala bu kadar talep var mı alkole beyler? geçen bir mühendis arkadaşın açtığı konu geldi aklıma adam ben mühendisim diyor 35 lik absolut almak bana koymamalı diyor ( maddi yönden ) ama alırken düşünüyorum hatta almaktan vazgeçiyorum diyor adam mühendis lan asgari ücretli bir çalışanın maaşının %20 sine denk geliyor 1 litre viski oha ne diyeyim artık demek ki çok talep var ki adamlar hala hiç çekinmeden zam yapabiliyorlar demek ki millete para var beyler yoksa hayırdır yani bu fiyatlara rağmen millet alkol havuzunda yüzüyor BENCE FİYATLAR PAHALI DEĞİL BİZ FAKİRİZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenonline -- 24 Ocak 2019; 16:25:35 >







  • Yorum yapın lan.
  • Kardeşim fiyatlar pahalı her türlü ama alternatif yok migroslarda satılıyordu eskiden alkol insanlar kendi yapıyordu onu da kaldırdılar. Alternatif olmayınca el mahkum insanlar alıyor yine.

    Devir kriz devri. Her yerden soyuyorlar bizi. Madem dibi gördük kafamız güzel olsun bari diye de alıyor alkolü insanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkol yasaklamıyorlar tepki almamak için
    Alkolün vergisini artırıyorlar. Zaten kendi seçmenide bunu desteklediği için bir taşta iki kuş vurmuş oluyor

    Ya hiç içki almayacaksınız evde üreteceksiniz ya nadiren alacaksınız. Ya da bu ülkeden çektirip gideceksiniz başka yolu yok çünkü
  • Alkol haram siz nasıl allaha karşı geliyorsunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmert02

    Kardeşim fiyatlar pahalı her türlü ama alternatif yok migroslarda satılıyordu eskiden alkol insanlar kendi yapıyordu onu da kaldırdılar. Alternatif olmayınca el mahkum insanlar alıyor yine.

    Devir kriz devri. Her yerden soyuyorlar bizi. Madem dibi gördük kafamız güzel olsun bari diye de alıyor alkolü insanlar.
    Aklıma Kıbrıs günlerim geldi bea,
    Tam 6 Carlsberg bira yaklaşık 17 lira 40 kuruş civarı bir şey yapıyordu o kadar garip hissetmiştim ki kendimi bambaşka bir gezendeymişim gibi hissediyorumdum kendimi!!! Ama halbuki Avrupa hatta dünyadaki her yerde fiyatlar buna benzermiş hatta yanlış hatırlamıyorsam Almanya da bira sudan ucuz olduğu için Biranın Sudan ucuz olmasını yasaklamıştılar insan su yerine bira almasın diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alkol kullanmıyorum ama kullansam bir biraya 10 TL vermek yerine kendim uretirdim çok da zor değil YouTube da videoları mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.