Şimdi Ara

Alışveriş sitesi hakkında ACİLLLL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sahibinden.com dan birisine 90TL lik ürün satmıştım.Ama alan kişi ürünü beyenmeyip iade edicem dedi.Bende tamam gönder dedim.Ürünü göndermiş ama aras kargo adres yanlış diye dagıtıma çıkmamış.3 gündür bayide bekliyormuş kargo.Bugünde alan kişiden şöyle bir mesaj geldi.

quote:

adres bilgilerini yanlış vermişsiniz ve bilgilerinizdeki telefona ulaşılamıyor. yetkililere durumu bildiriyorum. öyle yada böyle para iadesini yapacaksınız.

Ne aras kargo beni aradı nede kargo dagıtıma çıkıp beni bulamadılar.Kargo takip nodada dagıtıma çıktı diye hiç gözükmüyor ve gözükmedi sürekli takip ettim.Şİmdi ne olucak

Eger sahibinden.com parayı onaylarsa üründe adama geçicek parada ???? böyle birşey yapabilir mi?

İmzaya gerek yok, after all, everything is forbidden...
  • şubeye felan git

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

şubeye felan git

Şube biz aradık kimse cevap vermedi diyor kötü olan tarafı kimse beni aramadı ayriyetten hergün kargo takibi takip ettim.Hiçbir zaten Dağıtıma çıkmadı otudukları yerden adres yanlış diye göndermemişler

(5yıldır kullandıgım aynı adres en az 50kere alışveriş yapmışımdır.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentello_42_

Aras kargo hep böyle forumda bi kişinin kurye sitenin önüne geliyor adamın ziline evde yok kağıdını yapıştırıp gidiyor. halbuki adam evde

İlk defa aras ile alışveriş yaptım onuda karşıdaki adam göndermiş başıma gelene bak.Bu son olsun..

Asıl önemli olan Sitenin ne yapacagını merak ediyorum??Daha önce başına böyle bişey gelen var mı?Site alıcıya parasını iade eder mi?Eğer ederse bu çok büyük bir güvenlik açığı olmaz mı?

• Şimdi sahibindenden mesaj geldi.Ürünü onaylamamam halinde yarın kendi onaylıyacaklarmış?!? Hem para alıcıda olucak hemde ürün

o zaman bende bir tane çep telefonu alıyım sonra beyenmedim diye geri göndereyim.Ama ürün tam satıcıya ulaşacakken ürünü geri gönderin diye arıyım sonra ürün bana gelsin parada bende kalsın Böyle bişey olabilir mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.