Şimdi Ara

alinmistir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 6 Ocak 2007; 18:21:50 >

• hocam bu ne tesadüftür, alttaki satılık 7710 ile 38 saniye var aranızda :) Senin nasibindir belki de :D
  • fiyatı da 470 lira direk alıcılara yaparmış bişeyler
    :)
  • :)
    ben mesaj yazarken ilan yoktu
    arkadasla konustuk ama o ankarada ben istanbul
    nasip diilmis
  • Ewet bende aynı şeyi söyliycem bi alttaki konu senin konun olabilir eğer anlaşma yoksa
  • [Deleted by Admins]
  • arkadaslar ben bu hayırlı ıse el atmak ıstıyorum yapmayın bole seyler ne olur kı mesafeler bızı durduramaz sız once msn den ıyıce telı tarıf edın cızık hasar arıza v.s. anlasınca arkadas ödemeli postaya versın yanı alıcı parayı odemezse malı alamaz yada satıcı kargoya versın subede yazdırsın ıcındekılerı ve kargo nosunu yollasın alıcıya mesajla alıcı parayı yatırsın olakı para yatmadı kargo yolda satıcı bır telefonla teslımatı durdurabılır hadı hayırlı bayramlar hayırlı haberlerınızı beklıyorum
  • ben istanbuldayım satıyom (tabiki alırsa) niye ankaradaki çocukla kavuşturmaya çalışıonuz
  • OLMAZ HOCAM ONLAR BİRBİRİNİ SEVİYO SEVENLERI AYIRMA SEN BANA SAT 7710 UNU
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkanat1997

OLMAZ HOCAM ONLAR BİRBİRİNİ SEVİYO SEVENLERI AYIRMA SEN BANA SAT 7710 UNU

• bir yıl garantili temiz bi 7710 var arkadaşımda msn: pygmalion_s@hotmail.com
  • dostum bende var bi tane kvk garantili 1 sene daha garantisi var tüm aksesuar ve kutu içeriği mevcut 450 ytl..
    emregobel@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.