Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmir manisa icinde elden teslim alabilirim, komisyonunu odeyerek getli yahut dolap uzerinden de satin alabilirim. Sadece konsol tercihimdir, eger sorunsuz ise kontrolcu ile de alabilirim fiyati uygun ayarlayabilirseniz. Yalnizca 1 TB cihazlarla ilgileniyorum, cdli cdsiz farketmez. Garantisi olursa iyi olur, yoksa sorun değil. Cihaz saglam olsun, fan açmasin yeterli. Kutulu faturali ve sorunsuz cihaz ariyorum lutfen bunu bilerek mesaj atiniz. Sadece konsola xbox one s icin 1000, xbox one x icin 1400 fiyat vermeyi dusunuyorum. kutu icerigi ve kablolari tam ve eksiksiz olursa sevinirim. kontrolcuyu sifir almayi tercih edecegim icin lutfen kontrolcu ile teklif verirken xbox one s (1 kontrolcu ile) 1300, xbox one x (1 kontrolcu ile) 1700 fiyati dusunuyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesenwalker -- 17 Nisan 2021; 18:55:18 >



  • Ölücülük olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirinbaba33 S kullanıcısına yanıt
    xbox series s amazonda 4000.

    amazon iadesi, garantisi yani kisacasi guvencesi altinda. adima faturali garantili, urunun ilk kullanicisi olacagim icin kontrolcu yahut konsolun herhangi bir sorunu var mi diye dusunme geregim de olmayacagi gibi yeni cikan oyunlar benim konsoluma cikacak mi diye dusunme geregim de yok ve olmayacak. peki butun bunlarin bedeli nedir efendim, 4000 tl.

    buyrun hemen linki, fotografi da ekledim.https://www.amazon.com.tr/dp/B08K3BRFT3/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_XSYAX2K3RE7EB70YS8MP

    ikinci el bir urun bakiyorum, urunun sifirinin en az yari fiyatinda olmasi gerekiyor. kondisyonu 10/10 olsa dahi. garantisi 24 ay olsa dahi. ki bir de 3 yillik bir konsol.
    dolayisiyla xbox one x + 1 kontrolcu max 2600 (24 ay garantili - 0 kutulu)
    xbox one s + 1 kontrolcu max 2000 (24 ay garantili - 0 kutulu)
    cunku neden bana verebilecegi guvence her ne kadar bir guvence iddia etse de amazon kadar olmayacaktir kimsenin.
    piyasada 24 ay garantili ve 0 kutulu urun olmadigina gore, istedigim fiyat ölücülük vs degil, gayet de makul oluyor.
    satarken herkesin urunu kendine degerlidir efendim. fakat akil ve mantik var. bilincli tuketicilik yapiyorum.

    piyasada istedigim fiyatlara da buluyorum cihazlari fakat satilmis oluyorlar, dolayisiyla yaklasimim gayet de realist. urunu hala ilanda duran pek cok kisinin de cihazlarin tursusunu kurarcasina yaklasimlari var. istedikleri fiyatlar fazlaca ucuk oldugu icin hala urunleri ilanda duruyor ve bu da balon etkisi yaratiyor. olay sadece bundan ibaret.

    xbox one x + 1 kontrolcu / garantili, kutulu ve faturali eksiksiz cihaz icin max 2400 veririm
    xbox one x + 2 kontrolcu / cihaz da kontrolculer de garantili, kutulu ve faturali eksiksiz cihaz icin max 2800 veririm
    bu baglamda xbox one x sadece konsol, yine garantili ve kutu icerigi tam bir cihaza 1700 veririm. kontrolculeri sifir ve garantili alacagim icin 700den 1.400 yapiyor 2 kontrolcu. bana 3100e mal olmus oluyor ve kontrolculerimin ikisi de sifir olacak. 1700 sadece konsol icin gayet iyi dolayisiyla lutfen bos yapmayin.

    istedigim fiyatlari her turlu varyasyon icin uzatabilirim ancak neye ne kadar veririm ve neden veririmi yazdim. kimse sokaktan toplamiyor cebine. cebimdekini de cope atma istegim yok, cebimdeki ile bir seye yatirim yapiyorsam onun beni belli bir muddet beni idame ettirmesi gerekiyor. 2 ay sonra yari yolda birakacagi ihtimali olan bir cihaz icin 2300 yok 2500 vermek bana mantikli gelmiyor.

    ve sirf ben bu tercihimden oturu ölücü olmuyorum, su an benim ekonomim bu turde bir yaklasimi gerektirdigi icin ona gore davraniyorum. verdigim fiyat da esasinda gayet iyi. dolayisiyla ölücülük falan demeyin, al satci da degilim. siradan bir vatandas bir kullaniciyim. dh ölücüleriyle de karistirip yorum yapmayin lutfen.

    SİLİNEBİLİR




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.