Şimdi Ara

@@ ALINIK : Tom Clancy's The Division® 2 Key @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Uplay Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @@ ALINIK : Tom Clancy's The Division® 2 Key @@

Divison 2 Key arıyorum, başka oyunlarla paket halinde satışlarla veya oyun yüklü hesap satışı ile ilgilenmiyorum.

Elinde kod olan arkadaşlar, istedikleri rakamı özel mesaj ile iletirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 1 Mayıs 2019; 13:25:53 >

• Hocam oyun Steam platformuna çıkmadı ki. Ubisoft'un kendi platformu Uplay'de ve Epic Launcher'ında var sadece. Elimde var falan diyen olursa aman dikkat.

Dipnot : Oyun AMD parçaları ile bayağı ücretsiz olarak satıldı. Şimdi de AMD'nin 50.yılına özel belirli ürünleri alanlara Gold Edition'u ücretsiz verilecekmiş. Bu tarz oyunları zaten geçici heves ile alınmadıysa gold almamak hata olur. İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Hocam oyun Steam platformuna çıkmadı ki. Ubisoft'un kendi platformu Uplay'de ve Epic Launcher'ında var sadece. Elimde var falan diyen olursa aman dikkat.

Dipnot : Oyun AMD parçaları ile bayağı ücretsiz olarak satıldı. Şimdi de AMD'nin 50.yılına özel belirli ürünleri alanlara Gold Edition'u ücretsiz verilecekmiş. Bu tarz oyunları zaten geçici heves ile alınmadıysa gold almamak hata olur. İyi oyunlar.
    Teşekkür ederim, iş güçten vakit ayıramadığımdan, oyun bilgisyarı diye aldığım cihaz boşa gitmesin diye; Steam'den yılda bir oyun alıp deneyen biri olarak yine aynı hesaptan gideyim demiştim ama bilmiyordum bulunmadığını.

İyi oldu verdiğiniz bilgiler.

• bynedim kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Oyun içinde 1-2 yorum yazayım. İlk oyunu gold edition olarak preorder olarak almıştım fakat günün sonunda 10-15 saat anca oynadım. Sürekli loot kas, sürekli aynı şeyleri yapmak özellikle tek başına sıkıcı oluyor. Oynayacak arkadaşınız varsa ve MMO seviyorsanız alın özetle. :)
  • quote:

Rica ederim. Oyun içinde 1-2 yorum yazayım. İlk oyunu gold edition olarak preorder olarak almıştım fakat günün sonunda 10-15 saat anca oynadım. Sürekli loot kas, sürekli aynı şeyleri yapmak özellikle tek başına sıkıcı oluyor. Oynayacak arkadaşınız varsa ve MMO seviyorsanız alın özetle. :)
    Ben de ilk oyunun yıllar önce gördüğüm trailer videolarındaki detaylarına hayran kalmıştım.

Yine merak ettiğim BF1 veya BF5 daha uygun yollu olabilir diye bakarken şimdi 2.'si çıkmış diye bir divison deneyeyim dedim. Pek yaşıtım oyuncu arkadaş kalmadı ama single'da (veya çaylaklara yer var ise multi'de) oynayabildiğim kadar oynayıp heves almak istiyorum kısacası. :)

Bu arada Gold Edition oyunda ne sağlıyor?
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    O trailer, o araç yanında siperdeyken aracın kapısını kapatması falan herkesi kandırdı hocam.

Ben 19 yıllık cs oyuncusu olarak cs dışında en fazla cod serisini multi oynadım. BF bütün serileri var fakat hemen sıkılıyorum bir süre sonra. Asıl sorun rekabet mi, yoksa yapay zeka'ya karşı takım oyunu mu. Division dediğim gibi oynayacak arkadaşınız yoksa sıkacaktır bir süre sonra. :)

Gold edition genelde oyuna çıkmış, çıkacak bütün genişleme paketlerine erişim sağlar. Fakat burada Ubisoft başka oyunlarında yaptığı gibi kelime oyunu yapmış bunda da. Gold edition'u 1 yıl içerisinde çıkacak içeriklerle sınırlamış.
    tomclancy-thedivision.ubisoft.com
    Buy The Division on Xbox One, PS4, PC | Ubisoft (UK) 
    https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-gb/buy

• quote:

O trailer, o araç yanında siperdeyken aracın kapısını kapatması falan herkesi kandırdı hocam.

Ben 19 yıllık cs oyuncusu olarak cs dışında en fazla cod serisini multi oynadım. BF bütün serileri var fakat hemen sıkılıyorum bir süre sonra. Asıl sorun rekabet mi, yoksa yapay zeka'ya karşı takım oyunu mu. Division dediğim gibi oynayacak arkadaşınız yoksa sıkacaktır bir süre sonra. :)

Gold edition genelde oyuna çıkmış, çıkacak bütün genişleme paketlerine erişim sağlar. Fakat burada Ubisoft başka oyunlarında yaptığı gibi kelime oyunu yapmış bunda da. Gold edition'u 1 yıl içerisinde çıkacak içeriklerle sınırlamış.
    https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-gb/buy
    Evet o kapı sahnesi tek başına yetti sanırım.

Ben de eskiden Cod 2 hastasıydım, yılda bir aklıma geldikçe indirip online server'lara giriyorum. Üni'de 10-20 kişi toplanıp oynama veya gece X360 üstünden online Cod 4 şansımız oluyordu.

Dediğin gibi benim için de asıl keyfi online'da, ortak bir oyunda beraber oynayabilmek. Ama bir merak gidermek için single deneyebilirim dedim. Bakalım şimdi bulamazsam da acelesi yok.

Teşekkürler tekrar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 2 Mayıs 2019; 15:6:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.