Şimdi Ara

ALINIK KAYITSIZ 0 iPhone 4S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 ALINIK KAYITSIZ 0 iPhone 4S
    Merhaba. Pasaport kaydı yapılmamış, jelatinli kutusunda, simfree, beyaz iPhone 4S 16&32 Gb arıyorum. Fiyat tekliflerinizi ya da ilan bağlantılarınızı, özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Lütfen cihazınız aradığım nitelikleri taşımıyorsa meşgul etmeyiniz. Teşekkürler.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: LodosFelonica

Merhaba. Pasaport kaydı yapılmamış, jelatinli kutusunda, simfree, beyaz iPhone 4S 16&32 Gb arıyorum. Fiyat tekliflerinizi ya da ilan bağlantılarınızı, özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Lütfen cihazınız aradığım nitelikleri taşımıyorsa meşgul etmeyiniz. Teşekkürler.

Elimde hediye olarak Kanada'dan getirlmis (kilitsiz) iki adet 32GB 4S var. Biri siyah biri beyaz ancak yarina kadar birini secmem gerek.
    Yine ayni sekilde iki adet new ipad 64GB 4G mevcut ve yine biri beyaz digeri siyah.

Bunlardan birini sevip kalanini s ahiplerine verecegim. İlk secme hakki bende oldugu icin yukaridakilerden birini satin alabilirsiniz.

Hepsinin jelatinleri uzerinde ve sim free olarak Kanada'dan alinmis Apple'lardir. Bildiginiz uzere Kanada'da sim kiliti yok.

Ben bu isleri yapan satici degilim. Kendim BB9900 ve ipad2 kullandigimdan hediyei kullanmayacagim. Bu nedenle uygun bir deger bulursa satabilirim.

Sizin teklifiniz nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.