Şimdi Ara

Alınık Karambit Solgun veya Karambit Katliam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Karambit Solgun veya Karambit Katliam satın almak istiyorum. Eğer bu bıçakları bulamazsam veya fiyatı uygun olursa Avcı Bıçağı Solgun/Katliam düşünebilirim.
    Nakit olarak ödememin sebebi Steam pazar fiyatından ucuz almak. Bu yüzden lütfen saçma fiyatlar önermeyin.
    Ödemeyi Paypal ile nakit yapacağım ve tutarı gift olarak yollayacağım.(Paypal vergisi tarafımdan ödenmiş olacaktır)
    Eğer satıcı Paypal kullanmıyorsa, hangi ödeme yöntemini kullanabileceğimize beraber karar verebiliriz.
    Referansı benden yüksek olan arkadaşlara önce parayı yollayabilirim. Diğer durumda önce skini alıp daha sonra ödemesini yapacağım. Veya iki tarafında uygun bulduğu birini middleman olarak kullanabiliriz. (Lütfen referans olarak steam rep vb. şeylerden bahsetmeyin. Alımımı DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır. Ayrıca lütfen daha önce yaptığınız 10-20 TL' lik alışverişleri referans olarak sunmayı düşünmeyin)
    İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.

• Forumda arama yaparsanız bir arkadaş satıyordu. Karambit fade.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Forumda arama yaparsanız bir arkadaş satıyordu. Karambit fade.

Çok teşekkürler, şimdi bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurumLuna

quote:

ben satıyordum bir ara 90/5/5 eğer o arkadaş bensem
  • Market fiyatı demişsiniz de, markette olmayan silahlar için market fiyatı diye düşünmek çok da doğru değil. Demek istediğim şey, 950-1000TL market ortalaması biraz yanıltıcı olabiliyor. Eğer ki doğru kabul ederseniz, Field tested ve Factory New Katliam aynı değere sahip görünüyor ki öyle olması baya saçma olurdu.

FN versiyonları için 1000-3000 civarı fiyatlar var, desenlere falan göre değişerek.

Hani aklınızda ne vardı bilmiyorum da, kutudan çıkaran birisi hiç bir şey düşünmeden AAA 700TL! diyip satmasın diye yazdım. - Acil nakit ihtiyacı olan, keyfi size satmak isteyen, uğraşamam, güvenemem diyen insanlardan bahsetmiyorum tabi ki, kimin ne satıp satmayacağı beni germez. Ben bilmeyen varsa kısaca bakıp fikir alabilsin dedim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 23 Şubat 2015; 17:51:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godz

quote:

Orijinalden alıntı: AurumLuna

quote:

ben satıyordum bir ara 90/5/5 eğer o arkadaş bensem

Sizdiniz sattınızmı :D
  • ŞAhin kullanıcısına yanıt
    takasladım hocam csgl üzerinden 460 key civarına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    m4a1-s solgun %98 fade satılık
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Crimson Web dusunurseniz konuma goz atabilirsiniz hocam.
  • AurumLuna kullanıcısına yanıt
    butterfly fade(factory new) var hocam ilgilenirsen
  • karambit solgun FN 1400 TL istanbul içi satılıktır
     Alınık Karambit Solgun veya Karambit Katliam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.