Şimdi Ara

[ALINIK] >> Karambit SAPPHİRE/RUBY //AWP Dragon Lore FN//ST M4A4 HOWL <<TL OR KEYS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar başlıktaki skinlerden arıyorum . Değeri piyasa fiyatından alınacaktır. Ucuk fiyatlarla gelmeyinz ltfen.Key karsılıgı veya nakit olarak alabilirm . İst ici yüzyüze almak tercihimdir . Veya middleman kullanabilirz .

Alınacaklar;

Awp Dragon Lore FN = Max Float 0.05

Karambit Sapphire FN = Max float 0.025 (ALINDI ) Alım devam ediyor .. !!

Karambit Ruby FN = Max float 0.025 (ALINDI) ALım devam ediyor ..!!

St M4A4 HOWL FN = Max Float 0.05

İletişim ö.mesajdan ulasınız tel brakınız ltfen veya steam profili..

http://steamcommunity.com/profiles/76561198183918410/home >>> ekleyin konusalm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat1242 -- 19 Kasım 2015; 16:02:45 >

• +++++++++++++++++++++++++++
  • Türkiye'de bunlara sahip adama denk gelmen biraz zor değil mi? Hele Donanım Haber'de :D
    Ama her türlü kolay gelsin, umarım istediklerini bulursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Key alıp loungeden alabilirsin istersen. Daha hızlı olur
  • BluetoothGuy kullanıcısına yanıt
    Türkiyede de bayaaa var sen merak etme :) sadece satışlarını buradan çok yapmıyorlar. Ama denilen gibi key alıp reddit denesen çok daha kolay olabilir, bi de benim arkadaş listemde 1-2 kişi var, bakınca anlarsın zaten kim olduklarını onlara bir sor istersen kolay olacaktır. Kendileri güvenilir, ama MM olarak yardım ederiz isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Türkiyede de bayaaa var sen merak etme :) sadece satışlarını buradan çok yapmıyorlar. Ama denilen gibi key alıp reddit denesen çok daha kolay olabilir, bi de benim arkadaş listemde 1-2 kişi var, bakınca anlarsın zaten kim olduklarını onlara bir sor istersen kolay olacaktır. Kendileri güvenilir, ama MM olarak yardım ederiz isterseniz.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198183918410/home

ekletin arkadaslarınıza konusalım . ciddi ve nakit alıcıyım dostm .

• +++++++++++++++++++++++++++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +++++++++++++++++++++++++++
  • +++++++++++++++++++++++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.