Şimdi Ara

[Alınık] İzmir'den Rtx 4070ti, 3080, 3080ti 3090.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [Alınık] İzmir'den Rtx 4070ti, 3080, 3080ti 3090.

İzmir içi Rtx 4070ti, 3080 10gb veya 12gb 3080ti, 3090 arıyorum. Kartın ilk sahibi siz olmazsanız, bu durum fiyat düşürmenizi istememe sebep olur. Kartlarda Cw sorunu olmamalı. Çok az cw varsa ve fiyat düşük olursa kabul edebilirim. 4070ti aslında çok önceliğim değil ama uygun fiyatlı cwsiz kart olabilir. Mesela sıfır asus rog 4070ti 24bin civarına satıldı ve 22bin verebilirim. Başka şehirden satanlardan büyük ihtimalle mümkün olmaz çünkü kartı elden ve test ederek almak istiyorum. Referansım yok ve İzmir'de aracı olacak biri varsa, İzmir'e gönderirseniz o kişiden alabilirim. Garantili olup olmaması çok önemli değil. Garantisi yoksa ona göre fiyat düşmenizi isterim. Madencilik yapılmamış olması tercihimdir ama madencilik yapılmış karta da fazla para vermem fiyatı çok düşürmenizi isterim. Tercihen altı aylık veya bir senelik olursa iyi olur. Tepe modeller öncelikli tercihimdir. Mesela msi suprim 3080 için 9bin veya 10bin verebilirim tabi kartın satın alınma tarihi, cw olmaması gibi durumlara göre düşüneceğim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sesli dua...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    tregeonxd rumuzlu şahısa dikkat. Laubali ve başka bir hesaba hizmet eden yan bir hesap gibi davranıyor. Fiyat düşürmek için satıcıyı oyalayan misyonu var. İmzama itiraz ederse tüm özel mesajlarımız ortada.
  • Bütçenizi aşarmı bilemiyorum ama böyle bir kartım var

Msi rtx 3090 ti suprim x İlan No: 1096199048https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-rtx-3090-ti-suprim-x-1096199048/detay

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Alınık rtx 3090
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.