Bildirim
ALINIK ipod shuffle
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Touch 5 var düşünürmüsün ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: loley00
Touch 5 var düşünürmüsün ?
Durum nedir? Fiyat nedir ayrıntılı yazar mısınız ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
32 gb sarı renkli ipod touch 5 21 mart 2014 de teknosadan aldım 20 aya yakın garantisi var faturası kutusu herşeyi duruyo 620₺
quote:
Orijinalden alıntı: loley00
32 gb sarı renkli ipod touch 5 21 mart 2014 de teknosadan aldım 20 aya yakın garantisi var faturası kutusu herşeyi duruyo 620₺
Hocam o cihaz için uygun fiyat belki ama almam saçma olur elimde iPhone 5s var zaten sadece müzik için istiyorum
-
Peki hayırlı satışlar o zaman
gezerken gördüm bende aynı şekilde 80 liraya aldım.satıcı ankarada fiyat 90 tl yeni üye olanlara sanalpazar 10 tl veriyor 80 tlye alabilirsiniz.yada elden 80 yada daha düşük bir fiyatada alabilirsiniz sanırım.
http://www.sanalpazar.com/Apple-Ipod-Shuffle-2gb-Gumus__isp24283039 -
quote:
Orijinalden alıntı: edgar1899
gezerken gördüm bende aynı şekilde 80 liraya aldım.satıcı ankarada fiyat 90 tl yeni üye olanlara sanalpazar 10 tl veriyor 80 tlye alabilirsiniz.yada elden 80 yada daha düşük bir fiyatada alabilirsiniz sanırım.
http://www.sanalpazar.com/Apple-Ipod-Shuffle-2gb-Gumus__isp24283039
Eyvallah hocam satıcı güvenilir mi ayrıca fatura vs var değil mi garantisi de nedir ?
-
bilmiyorum hocam satıcıyı ben aynı fiyat aynı şekil başka birinden aldım.bunlar apple mağazası açıldığında promosyon olarak dağıtılan ürünler.fatura olmaz ama apple türkiye garantilidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: edgar1899
bilmiyorum hocam satıcıyı ben aynı fiyat aynı şekil başka birinden aldım.bunlar apple mağazası açıldığında promosyon olarak dağıtılan ürünler.fatura olmaz ama apple türkiye garantilidir.
Eyvallah hocam güvenilir mi bu satıcılar hiç sabalpazardan alışveriş yapmadım da. Ertesi gün gelir mi kargo. Ayrıca üyelik yaptım geldi 10 tl sağolun onun için.
-
satıcılar sizin benim gibi site üzerinden ürün satan insanlar mesaj kısmından mesaj atıp sorun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X