Şimdi Ara

(ALINIK) IPHONE 5S 16GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

en geç 2 hafta içerisinde telefon almam gerekiyor.

olabildiğince temiz, touch id vs gibi hiçbir aksamında sorun olmayan, bataryası sorunsuz

mümküns garantisi devam eden eğer garantisi bittiyse de fatura ve garantisi gibi belgeleri yanında olan, aksesuarları sorunsuz ve tam bir cihaz arıyorum. renk çok önemli değil.

pasaport kayıtlı ya da yan sokaktaki telefoncudan alınmış ve o telefoncunun garantisinde olan cihazlardan istemiyorum

herşeyden önce bu cihazı ilk çıktığı zaman alıp sağlam apple kazığı yemiş arkadaşlar boşa teklif etmesin zira yediği kazığı ister istemez yansıtmak durumunda kalıyorlar. yeni çıktığında edindiğiniz apple farkını unutmayın ki siz yaşadınız :) dolayısıyla şimdi satarken de bunun bedelini emsallari ile aynı fiyata satarak ödemelisiniz.

cihazın durumuna göre verebileceğim max fiyat 900 tl dir.

800 ila - 900 tl arasında cihazını satmak isteyen arkadaşlar iletişime geçebilir. fotolarını iletebilir ürünüyle ilgili açıklamalar ile beraber.

daha yüksek fiyatı hakettiğini düşünmüyorum bu cihazın. düşünen ve o parayı verebilecek arkadaşlar var ise onlarla iletişime geçsinler lütfen. tekrar ediyorum ben o parayı veremem verene saygı duyarım herkesin kendi bedeni kendi kararı :)

teşekkürler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK iPHONE 7 32GB 1550TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.