Şimdi Ara

ALINIK -> i5 NOTEBOOK *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orta düzey oyunları Left 4 Dead, Sniper Elite vs. oynamak ve ofis işleri için kullanmaya notebook arıyorum. i5 işlemci. HDD'nin yüksek olması işime yarayacaktır (en az 500gb gibi).

ARADIĞIM ÜRÜN SAMSUNG NP3530EA-S04TR NOTEBOOK'TUR..! Bulamadığım taktirde diğerlerini değerlendireceğim.

İlk tercihim imzamdaki elektro gitar +nakit şeklinde bir takastır.

Garantili, full kutulu, faturalı ürünler tercihtir. Fethiye'de ikamet etmekteyim.

Not : Lütfen saçma sapan teklifler vermeyiniz. Bütçe tekliflere göre ayarlanacaktır. Lütfen kozmetik veya elektronik olarak sorunlu makineleri teklif etmeyiniz.

Hızlı iletişim PM yolu ile. Teşekkürler, iyi günler.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feiter -- 24 Ağustos 2012; 11:44:42 >

Sözde değil özde aşk istiyorsan şayet; ”ten”e değil, ”can”a değeceksin…
    Hz. Mevlana

Alışveriş Yaptığım Arkadaşlar.. sewok, NoVaRiX, TimeSLoRD, Soul Invictus, mcjacky, levent_yavuz, Tsunami41, Neosis, MENEME2002, emil.halilov, ultraslan_4423, reason666, pimm, ugur67, pkart, remedios, InfernoRazor, vipsec, muhtar5, kijma, HuRGeNeR@L, redpoint, slayer_00, nakuzin, GOadvance, bozbirik, pSyCo, moordillo
  • Cevapladım, devam

http://forum.donanimhaber.com/m_64491203/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64491203
    Thunder_Ozi / imuratk / sevindirik / Jöntürkler / m.yılmaz(2) / WpTürkiye / Veron / necoinside / adaprizma / Reizena / zoece / fatihduranoglu / tick1988(2) / bkmtkm / fagala / CatZilla / selcan911 / Snakeeyes / Dayyahi / play_boy / Bhd1R / Kaplan Bey /sevann / VEYSEL İPEK / GeNccLuBeR / kiesling / brkkyk / cadde22 / I_Quatrro_I / casualities / .rkan / lazerol61 / Unorthodox / xsirim / casberg(2) / cm_bingol /yasan /matozgur
  • PM gönderdim
    Satılık Notebook İşlemciler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.