Şimdi Ara

ALINIK ---> GALAXY NEXUS - GALAXY S2 (İ9100) <---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi nexus ve s2 arıyorum...
    Sıfır yada ikinci el...
    İkinci elde telefon ekranı kesinlikle çiziksiz olacak,kasada hafifyıpranmalar olabilir(Çatlak demiyorum)
    İmei kayıtlı olsa iyi olur çünkü pasaport kayıtlı daha pahalı demek..
    Forumda uçan s2 ve nexus fiyatları ile pm gönderecek arkadaşlar, zahmet etmesin boşuna..
    S2 880
    NEXUS 850 gibi fiyatlara sifir bulunabiliyor, buna gore pm atarsaniz iyi olur..
    Referanslı üyelerden direk havale geçilir yada nakit bursa-istanbul içi elden alınabilir.

Araştırın arkadaşlar!!! Sanki ben uyduruyorum gibi mesaj atmışsınız... Buyrun taksitli ve komisyon dahil!
    Bu Nexus 850 değil 840mış
    http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Nexus-I9250-16-Gb-Android-40-Isletim!!__isp4402563

Buda S2 i9100
    http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-S2-I9100-Serisi-Orijnal+-879tl-Duz-Seri__isp4090079

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 7 Eylül 2012; 13:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

musty-016, cagrimir, Iwaynes, megaramazan, PublicAdministrator, kaptancoo, Theori, VoLKaN ÇaHaN, halimcokoksen, vedatakdemir, dr.amon, aytun, BLooregard Q.Kazoo, Onur Orhun, CTU, snaking, cemkula, oguzhant, DirtyMoneySyndicate, ELyesa24, CaptainLuffy, sensation888, djenez, hasan1129, samet.aslan, synweap, resai
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    INTEL I5 4670K -- MSI GTX 780 Gaming OC -- 2X4GB CORSAIR VENGEANCE 1600Mhz -- SAMSUNG EVO 840 250GB -- MSI Z87 GD-65 Gaming -- CORSAIR H80 -- Aerocool GT-S BLACK EDITION -- Aerocool Strike X 800W 80+Silver
  • hakikaten bende sensation kullanıcısıyım. S2 nin ve Nexus un nerede o fiyatlardan satıldıklarını merak ettim. pm atmayacağım varsa kaynağınız herkes görsün.

Orijinalden alıntı: tzdndm

hakikaten bende sensation kullanıcısıyım. S2 nin ve Nexus un nerede o fiyatlardan satıldıklarını merak ettim. pm atmayacağım varsa kaynağınız herkes görsün.

quote:

Orijinalden alıntı: osman13

PM OLARAK O NEXUSU NERDEN BULABİLCEĞİMİ BELİRTEN Bİ MAİL ATABİLİRMİSİNİZ?

Cevap olarak ilk mesaja ekledim..

• Hocam sanalpazar dediğiniz yerde satılan ürünler ikinci el, kaçak, kayıtlı kayıtsız, garantili garantisiz, bozuk sağlam falan giderde gider. Ben sıfır orjinal kutusunda faturalı orjinal distribütörden çıkma teknosa vatan bimeks sanalmarketim darty gold gibi yerleri kast ettiğiniz sandım. İyi günler.

Orijinalden alıntı: tzdndm

Hocam sanalpazar dediğiniz yerde satılan ürünler ikinci el, kaçak, kayıtlı kayıtsız, garantili garantisiz, bozuk sağlam falan giderde gider. Ben sıfır orjinal kutusunda faturalı orjinal distribütörden çıkma teknosa vatan bimeks sanalmarketim darty gold gibi yerleri kast ettiğiniz sandım. İyi günler.

Ben ilanımda garantili ürün aradığımı söylemedim...
    Sıfır kapalı kutu, güvenlik bandı açılmamış şekildede yolluyorlar merak etme...

Satılık Samsung Galaxy S7
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım. Hayırlısı o zaman.
  • FORUMDA SATIŞ YAPAN BAZI ARKADAŞLAR IKINCI EL URUN SATTIKLARINI DEGILDE, BU URUNU NASIL DAHA PAHALIYA SATARIM ONU DUŞUNUYORLAR,NEREDEYSE SIFIRI KADAR FIYAT CEKIYORLAR BIRAZ INSAF GERCEKTEN BU ILANI VEREN ARKADAS GERCEKTEN MANTIKLI SEYLER SOYLEMIS.
    Samsung orijinal 32 GB micro sd card Class 10.
    Samsung Galaxy S2 için orijinal deri kılıf.
    Kutular ve tüm içerikleri ( kulaklık, şarj aleti vs) mevcuttur.
    950 TL

Romanya' dan gelmiş (yani Avrupa cihazı) Nexus' lar var elimizde. Sıfır beyaz ve full kutuludur. Kendimiz klon imei attık. Fiyatım 900 TL' dir. Yanında 1 adet cüzdan kılıf 2 adet ekran koruyucu hediyemizdir. Dediğiniz gibi sanalpazar' da 850 TL' ye var. Ancak arap ülkerinden gelen cihazlar güncellemelerle ilgili sıkıntı yaşayabiliyor. Ankara' da tanıdığınız birisi var ise dükkanımızdan elden teslim alabilir. Düşünürseniz dönüş yapabilirsiniz.

Hayırlı akşamlar..

Orijinalden alıntı: Guest-684118601

Başlıkta belirttiğim gibi nexus ve s2 arıyorum...
    Sıfır yada ikinci el...
    İkinci elde telefon ekranı kesinlikle çiziksiz olacak,kasada hafifyıpranmalar olabilir(Çatlak demiyorum)
    İmei kayıtlı olsa iyi olur çünkü pasaport kayıtlı daha pahalı demek..
    Forumda uçan s2 ve nexus fiyatları ile pm gönderecek arkadaşlar, zahmet etmesin boşuna..
    S2 880
    NEXUS 850 gibi fiyatlara sifir bulunabiliyor, buna gore pm atarsaniz iyi olur..
    Referanslı üyelerden direk havale geçilir yada nakit bursa-istanbul içi elden alınabilir.

Araştırın arkadaşlar!!! Sanki ben uyduruyorum gibi mesaj atmışsınız... Buyrun taksitli ve komisyon dahil!
    http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Nexus-I9250-16-Gb-Android-40-Isletim!!__isp4402563

Buda S2 i9100
    http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-S2-I9100-Serisi-Orijnal+-879tl-Duz-Seri__isp4090079

Buda S2 i9100

Arkadaşın verdiği bilgiler %100 doğrudur.

ve ilanda belirtilen cihazlar Sorunsuz ve güvenilir cihazlar.

En azından ben 2 adet aldım 2 side öyle çıktı.

Bu açıklamayı sadece yapılan yorumlar üzerine yaptım.

hayırlı satışlar..

• Çok saçma. Hem link veriosunuz hemde hala telefon arıyosunuz. Gidip alın madem güvenilir verdiğiniz linkler

Bnde s2 Kullanıcısıyım. VatanBilgisayar faturalı telimi satmaya kalksam 1000tl den asagı vermem. satılmazsada kalır. bukadarda ölücü olmayın

Orijinalden alıntı: Dangerousx

Çok saçma. Hem link veriosunuz hemde hala telefon arıyosunuz. Gidip alın madem güvenilir verdiğiniz linkler

Bnde s2 Kullanıcısıyım. VatanBilgisayar faturalı telimi satmaya kalksam 1000tl den asagı vermem. satılmazsada kalır. bukadarda ölücü olmayın

Yazdigin kelimelere dikkat et, sacma sapan konusma, sen ne hakla ölücü diyorsun?
    Kimse sana o altın kaplama telefonunu sat demedi.Satmayi düşünmüyorsan ne diye ilana giriyorsun? Herhalde 1000liraya alacak enayi ariyorsun.
    O ilanlar referans olsun diye verildi, Belki 2.el telefon bakiyorum Sanane?
    O telefonunu 1000 liraya alacak enayi bulursan satarsin.
    1000 lira verecek adam gider s3 alır, herkes salak bi sen akıllısın..
    Adam hem gelip kendi benim ilanima yaziyor, hemde bana ölücü diyor...Ne dengesiz insanlar var ya..
    Hadi git kendine başka enayi bul uyanık....
    Altın kaplama S2 ile sana mutluluklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 11 Eylül 2012; 20:36:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

quote:

Çok saçma. Hem link veriosunuz hemde hala telefon arıyosunuz. Gidip alın madem güvenilir verdiğiniz linkler

Yazdigin kelimelere dikkat et, sacma sapan konusma, sen ne hakla ölücü diyorsun?
    Kimse sana o altın kaplama telefonunu sat demedi.Satmayi düşünmüyorsan ne diye ilana giriyorsun? Herhalde 1000liraya alacak enayi ariyorsun.
    Adam hem gelip kendi benim ilanima yaziyor, hemde bana ölücü diyor...Ne dengesiz insanlar var ya..

Adamın 1000 tl dediği TR garantili cihaz.Sen 1000 tlye s3 var demişsin.2 yıl garantili 1000tl ye s3 nerde? Hemen bir koli alayım.Hemde 2.el olsun sıfır istemiyorum.Sen paralel ithalat veya kaçak cihaz arıyosun.Yalnız unutma.Telefonu brick yaparsan anakartı 750 tl.cebinden ödersin maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

quote:

Adamın 1000 tl dediği TR garantili cihaz.Sen 1000 tlye s3 var demişsin.2 yıl garantili 1000tl ye s3 nerde? Hemen bir koli alayım.Hemde 2.el olsun sıfır istemiyorum.Sen paralel ithalat veya kaçak cihaz arıyosun.Yalnız unutma.Telefonu brick yaparsan anakartı 750 tl.cebinden ödersin maalesef.

Genpa garantili s2lerinizi 1050ye satamiyorsunuz, pm falanda gelmiyor, gelip bu tur ilanlara dadaniyorsunuz galiba... gidin kendi ilaniniz altinda yazin bu brick cart curtu...
    Sonucta 1000liraya s3 var mi yok mu? O zaman uzatmayacan? Faturali yurt disi bulursanda 1 sene garantisi olur...

Teklif yapacaksaniz pm ile yapin, ilani kirletip durmayin..

• Arkadaşım sen yanlış bilgi veriyorsun insanlara yok 1000 tlye s3 varmış yok yaa?? senin gibilere 1000 e satacağıma gider telefoncuya 800 e veririm.

Orijinalden alıntı: ALBAY

Arkadaşım sen yanlış bilgi veriyorsun insanlara yok 1000 tlye s3 varmış yok yaa?? senin gibilere 1000 e satacağıma gider telefoncuya 800 e veririm.

Ya arkadas sorunlu musunuz? Yazmayin bu konuya mesaj falan.. teklifin varsa pm atarsin anlamiyor musun?
    Kimse sana telefonunu gel bana sat dedi mi? Bizde zaten sizin telefonunuzu almak icin siraya girdik:)))
    Telefoncuya mi veriyon, kime veriyorsan ver..Allah allah ya...
    Ben gelip senin ilanina birsey diyor muyum, uzattikca uzatiyorsun... Ilanimda garantili falan dememisim, ne diye hala garantili telefondan bahsediyorunuz. Gidin kendi ilanlariniza yazin..
    1000 LIRAYA SIFIR S3 VAR DEMEDIM, SENIN IKINCI EL S2INI ALACAGIMA GIDER YURT DISI 2.EL S3 ALIRIM DEMEK ISTEDIM, umarim bu sefer anlamissindir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 13 Eylül 2012; 17:14:02 >

• Bende bu dönem yeni bir telefon arayşı içindeydim, sahibindende bi arkadaş ekledim msn e, telefon almanın dışında baya bi muhabbet ettik, bu arkadaş sensation almış yurt dışı elinde patlamış, sakın yurt dışı cihaza bulaşma diye baya bi akıl verdi, bianda yurt dışı cihazdan soğudum açıkcası, diyeceğim oki konuyu açan arkadaş rahatsız olacak belki ama, dostum 850 lira para vericeğim diyorsun bence hiç yurt dışına bulaşma, ben bir keresinde garantili sıfır cihaz almıştım telefon 1 hafta sonra durdukyere kapandı bir daha açılmadı, Allahtan tr garantiliydide servis yenisini verdi, düşünsene alacaksın yurt dışı elinde patlayacak, yazık günah olur parana bence.

Orijinalden alıntı: skynex

Bende bu dönem yeni bir telefon arayşı içindeydim, sahibindende bi arkadaş ekledim msn e, telefon almanın dışında baya bi muhabbet ettik, bu arkadaş sensation almış yurt dışı elinde patlamış, sakın yurt dışı cihaza bulaşma diye baya bi akıl verdi, bianda yurt dışı cihazdan soğudum açıkcası, diyeceğim oki konuyu açan arkadaş rahatsız olacak belki ama, dostum 850 lira para vericeğim diyorsun bence hiç yurt dışına bulaşma, ben bir keresinde garantili sıfır cihaz almıştım telefon 1 hafta sonra durdukyere kapandı bir daha açılmadı, Allahtan tr garantiliydide servis yenisini verdi, düşünsene alacaksın yurt dışı elinde patlayacak, yazık günah olur parana bence.

Onerin icin tesekkur ederim. Servislerden dert yanan bir cok kisi var forumda.. son 6-7 telefonum hep yurt disiydi.. hic birinde sorun cikmadi Allaha sukur.. garantili telefon alacagima, gider 2 tane yurt disi telefon alirim ayni paraya.. tercih medelesi tabi, herkes kendi dogrulari ile yasiyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.