Şimdi Ara

[ALINIK] DVI Dual-Link DVI-D kablo!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu kabloyu bulamıyorum. Monitor'ümde 144hz almak için bana lazım...Elinde olan varsa satın almak istiyorum, ve mümkünse gerçek Dual-link DVI-D olsun. Piyasada Vatanbilgisayar da satılanlar bile 1080p 144hz desteklemiyor. O yüzden lüften denenmiş test edilmiş sorunsuz olan bir kablo olsun...

    NOT: Bu ürünü bir arkadaşıma satın alacağım. İStanbul içinden birisi olursa daha iyi olur, olmasa da olabilir...İletişim için bana buradan yazabilirsiniz. Resim ekledim, aradığım şey 4. sırada ki, fakat yine söylemek istiyorum, gerçek dual-link dvi-d olmalı.

    [ALINIK] DVI Dual-Link DVI-D kablo!







  • DVI-I dual link alıp kullanabilirsiniz hocam. DVI-I hem DVI-A hem de DVI-D'yi destekliyor. İnsanlar kablo arayıp durmasın diye DVI-I'da birleştirmişler 2 bağlantı tipini de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugureis

    DVI-I dual link alıp kullanabilirsiniz hocam. DVI-I hem DVI-A hem de DVI-D'yi destekliyor. İnsanlar kablo arayıp durmasın diye DVI-I'da birleştirmişler 2 bağlantı tipini de.
    Kardeş bakındım ama bahsettiğin dvi-i dual link hangi sitede satılıyor ? Mesela bakınıyorum ama "codegan dvi dual link" var. Bunun içinde 60hz üstünü desteklemiyor yazmışlar. Rica etsem yardımcı olur musun ? Benq monitor de dvi ile bağlanması gerekiyor arkadaşımın. İçinden çıkan displayport kablo ama ekran kartı bir tek dvi destekliyor.
  • Aşağıda attığım fotoğrafa göre 10.7 Gbit/s hızı destekleyen DVI-I bir kablo alıp kullanabilirsin. Alışveriş yaparken özellikler kısmında yazar zaten bu değerler. Yoksa da satıcıyla iletişime geçip sorabilirsin. Bu arada monitörün kutusundan bu kablonun çıkması gerekiyor. O kabloya ne oldu?

    [ALINIK] DVI Dual-Link DVI-D kablo!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugureis

    Aşağıda attığım fotoğrafa göre 10.7 Gbit/s hızı destekleyen DVI-I bir kablo alıp kullanabilirsin. Alışveriş yaparken özellikler kısmında yazar zaten bu değerler. Yoksa da satıcıyla iletişime geçip sorabilirsin. Bu arada monitörün kutusundan bu kablonun çıkması gerekiyor. O kabloya ne oldu?

    Dostum benq monitor'ün içinden displayport kablo var orjinal fakat arkadaşımın ekran kartı sadece DVI çıkışlı :) Montior'de bahsettiğim dvi türünü destekliyor. Bu konuyu arkadaşa söyleyeceğim, teşekkür ederim yardımın için




  • Rica ederim. İnşallah halledersiniz sorununuzu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.