Bildirim
ALINIK ASTRA HB
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
bir akrabamın aytozu girisi tiptronik 2005 enjoy sport paketli 52bin kmde BOYASIZ aracı var 26000tl istiyor(ankara).
edit: araç benzinli 1,6, ve ilanda değil henüz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaballi -- 8 Temmuz 2010; 16:19:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kocaballi
bir akrabamın aytozu girisi tiptronik 2005 enjoy sport paketli 52bin kmde BOYASIZ aracı var 26000tl istiyor(ankara).
22.000lere falan inerse düşünürüm =) o fiyata elegance paket alırım ben, hatta kasarsam cosmo alırım =)
ama boyasızmış.. o da hakLı =) -
quote:
Orijinalden alıntı: visibleghost
quote:
22.000lere falan inerse düşünürüm =) o fiyata elegance paket alırım ben, hatta kasarsam cosmo alırım =)
ama boyasızmış.. o da hakLı =)
22000 liraya h kasa enjoy astra bulursanız kaçırmayın bence... -
quote:
Orijinalden alıntı: visibleghost
quote:
ama boyasızmış.. o da hakLı =)
22bine kazalısını bulursun
yada pertten toplama bir araç bulursun belki
kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X