Şimdi Ara

[ALINIK]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R9 290, R9 290x, GTX 970 Referans soğutmalı olmasın lütfen ürünleri marka ve fiyat olarak yorum atarsanız özelden ulaşırım size.
    1000-600 TL Arası Sanalpazar üzerinden satış yapıcak arkadaslar ilgilensin konuyla sadece.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Sağol dostum ama vatanda daha dün 1.070 satılıyordu. 1000 TL nin üstüne cıkamıyorum malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roquish06

Sağol dostum ama vatanda daha dün 1.070 satılıyordu. 1000 TL nin üstüne cıkamıyorum malesef.

Vatanda gördüğünüz model, arkadaşın sattığı modelin 2 düşük versiyonu.

SC, SSC ve en son FTW olarak ayrılır birbirinden. Arkadaşın sattığı model hem saat hızı yönünden hemde soğutma yönünden vatan'da satılan ile kıyaslanamaz bile. Lütfen bilip bilmeden birşeyi kıyaslama yapmayınız, 970 FTW modeli o.c olduğu zaman birçok test ve oyunda Ref 980'in stok hızlardaki halinden çok daha hızlı. Bu kartı 1000 TL ye bulmanız sizin için büyük bir şans, kaçırmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIREWALL -- 13 Aralık 2014; 18:57:33 >
  • 1000 TL demiyorki zaten hem FX 6300 işlemci kullanıyorum DX 12 gelmeden almam kendimi riske atmam DX 12 gelsin gerçekten işlemciye binen yük %50 azalcakmı kesinleşsin o zaman %100 alırım bu kartı o yüzden beklemedeyim. Teşekkürler yinede fakat amazondan ACX 2.0 baktıgımda daha pahalı FTW göre o nasıl oluyor peki :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.