Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (987. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.672
Cevap
238
Favori
1.236.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 985986987988989
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ayın 21'nde verdiğim sipariş yanwen ile rekor sürede 25'inde havalandı. Arrived to İstanbul takılı kalan o üründen başka bir satıcıdan sipariş verdim bakalım bu sefer ne olacak? Takılı kalana da dispute açtım. Ali ısrarla koruma süresi devam ediyor diyor. Görmüyor musun orada 39 gündür Arrived to İstanbul yazıyor. Keza sonradan verdiğim bütün siparişlerimi teslim etmişler. Soruyoruz adama. Kargo senin şirketin araştır bakalım İstanbul'a vardığını teyit edebiliyor musun diye. Yanıt veremiyor. Tepemi attıracaklar basıp biraz fazla para verip amazon'a ya da alternatiflere yöneleceğim. Şimdiye kadar Ali'de benzer durumda dispute açıp paramı alıp sonradan elime gelen paket hiç olmadı. Araklandı ya da kayboldu diyorsak öyledir. Adamlarımızı iyi tanırız biz. Çin'li direterek bana sadece zaman kaybına yolaçıyor. Kayıtlı kargoyu araklamak cesaret işi. Ama daha neler gördük biz. Polis nezaretinde kaybolan kargoyu aratıp şubede buldurmalar vs. Bahane hazır "gelen kargo yok" buna güveniyor. Oysa Çinli şakk diye belgelese işte "İstanbul'a geldiğine dair belge" diye. Süründüreceksin bunları uluslararası mahkemelerde. Efendim memur tecrübesiz de, yeni işe başladı da, bilmiyor da. Aaa masanın altına düşmüş orada unutulmuş da.. :))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupman -- 26 Şubat 2021; 10:50:45 >
  • PotterWhoLock kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,

    Sürekli iletişim halinde olun. Bende sürekli Aras Kargo'ya mesaj atıyorum bu sorunun çözülmesi için. Ama geri dönüş hala yok.

  • falcon_X1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Tamam öyle yapayım ben de, sağolun.
  • scoupman S kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi çok iyi anliyirum. Item to arrived İstanbul olan kargom var 5 gün önce. Bundan umudu keseyim mi? Gelir mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kargom 06.02 den beri arrived da kaldı. Bu 2. Arasla kaybolan kargo. Mecbur koruma süresini beklemek gerekiyor. Daha sonrasında dispute olacak
  • Son kargom 06.02 den beri arrived da kaldı. Bu 2. Arasla kaybolan kargo. Mecbur koruma süresini beklemek gerekiyor. Daha sonrasında dispute olacak
  • Daily use store isimli satıcıdan T8 aivi almıştık. Ürün gümrükten geçmedi. Nedenini araştırırken satıcının ürünü düşük değer beyan ettiği için gümrükte takıldığını öğrendik. Yurt dışından getiren firmadan ürünün Istanbul havalimanında Havas antrepoda olduğunu ve gümrük komisyoncusu ile ürünü gümrükten çıkarabileceğimizi söyledi. Tanıdık güvenilir gümrük komisyoncusu var mı acaba? Komisyonu ile bu sorun çözülür mü?
  • Gelir ama kimbilir ne zaman. Peşine düşmezseniz hiç gelmeyebilir de. Öğlen yemeğinde aradılar beni. Reklam sandım önce sonra noluyoruz hayırdır dedim. Kargom bulunmuş. Gümrükten jet hızıyla ve komik bir vergiyle çıkarılmış. Emir büyük yerden olunca, unutulduğu yerden çıkıvermiş. 40 gün geçmiş ve ben işim görülsün diye aynı parçadan yine sipariş etmişim. :)) Sevineyim mi sinirleneyim mi, güler misin ağlar msıın derler ya. Operatör bayandan bu haber yemek üzerine tatlı gibi geldi. :) Neyse ikincisi de yedek olarak dursun elimde. Tabi ilk iş hemen dispute kapatmak oldu. Sürecin başından beri söylüyordum adamların göndermediğine inanmam diye. Tabi üzüldüm. Adamlar iade talebimi hemen kabul etseymiş bir ilk olarak ben de paramı alıp sonra ürünü almış olacaktım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupman -- 26 Şubat 2021; 15:3:24 >
  • Aliexpress standart kargoyu Türkiye'ye girince takip edebiliyor muyuz?

  • arkadaşlar sesimizi duyuramıyoruz gümrükçüler işin suyunu çıkarmışlar iki adet ürün

    ürünlerden bahsedecek olursak


    biri bir adet boş kutu evet yanlış duymadınız beş lira bile değeri olmayan boş kutu için tam


    152.8 tl vergi kesmişler


    birde ayakkabı için var ayakkabı fiyatı 73 $ onada 445 gibi bir şey kesilmiş


    Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!


    Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

    Daily use store isimli satıcıdan T8 aivi almıştık. Ürün gümrükten geçmedi. Nedenini araştırırken satıcının ürünü düşük değer beyan ettiği için gümrükte takıldığını öğrendik. Yurt dışından getiren firmadan ürünün Istanbul havalimanında Havas antrepoda olduğunu ve gümrük komisyoncusu ile ürünü gümrükten çıkarabileceğimizi söyledi. Tanıdık güvenilir gümrük komisyoncusu var mı acaba? Komisyonu ile bu sorun çözülür mü?

    Satıcı paketin üstüne düşük değer yazdığı için gümrüğe takılmaz ki. Yani üzerinde yazan değere inanmamışlardır ve sizden ödediğiniz bedeli belgelerle beyan etmenizi isterler. Prosedür böyle.


    Benim 60 dolarlık paket değer tespiti yapılamadığı için gümrüğe takılmıştı, ödeme bilgilerini beyan ettim. Paket eve geldiğinde baktım 22 dolar yazmış satıcı, haberim bile yoktu.

  • İnsanın inanası gelmiyor. Rakamlar uçmanın da ötesinde. Ben 500 dolarlık malzemeye dahi 460 TL vergi ödemiştim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupman -- 26 Şubat 2021; 16:14:41 >
  • Bu ne? ürün fiyatı 54 dolar ama kargo 225 dolar istiyor ne kadar saçma bu böyle ya

    Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!
  • Maxims kullanıcısına yanıt
    Mfi Logistik firmasından bu şekilde yanıt geldi. Anladığım şeyler değil. Ürünün hangi depoda olduğu bilgisi verilip, bir gümrük komisyoncusu ile ürünü depodan aldırmaktan başka çareniz olmadığını söyledi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

    Mfi Logistik firmasından bu şekilde yanıt geldi. Anladığım şeyler değil. Ürünün hangi depoda olduğu bilgisi verilip, bir gümrük komisyoncusu ile ürünü depodan aldırmaktan başka çareniz olmadığını söyledi.
    Hocam DHL bile dediğim şekilde çalışıyor. Değişik bir firmaymış doğrusu. Kargonuzu sağ salim alabilirsiniz umarım.
  • Maxims kullanıcısına yanıt
    Ayın ondokuzunda aliexprese tartışma açtım. Ürünün gümrükte kaldığını, satıcının ilgilenmediğini ürünün elime geçmediğini söyledim. Aliexpres on gün mühlet verdi . Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!

    Karar bu şekilde. Üç gün sonra süre doluyor. Normalde doksan gün süresi var, doksan gün bekleyecek mi aliexpres üç gün sonra iade edecek mi bilmiyorum.
  • 23$ dolarlık siparişimin tr ye gelmesini bekliyorum da fazla vergi çıkarsa bunu geri yollamının bi yolu var mıdır ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jutdxx

    23$ dolarlık siparişimin tr ye gelmesini bekliyorum da fazla vergi çıkarsa bunu geri yollamının bi yolu var mıdır ?

    yok gümrüğe kalıyor almazsan.. Bende kedim için zıp zıp top almıştım 2 tanesi 1₺ ye adam getirdi 15₺ vergi diyor almadım gümrük markete gidip almaya kalksan 1-2 liraya satarlar.. Ülke tamamen ya benden alıp kazıklanıcan yada hem yurtdışından alıcan hem de üstüne bana kazıklanıcan diyor..

  • erdi 1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu anker sound core q10 modelini biliyorlar mı gumrukculer anlamadım. Satıcı fiyatı 7 dolar gosterecem demiş. Ama gelen vergi 80 lira 250 ye almıştım 2-3 gun sonra indirime girmiş Hepsiburada'da 300 lira olmuş içim gitti ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofkarakulah33@gmail.com -- 26 Şubat 2021; 21:46:2 >
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt

    Gece itibarı ile yola çıktı görünüyor ama aynı uçakta mıdır bizim kargolar bilmem Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 985986987988989
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.