Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (984. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: maraushii
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.683
Cevap
235
Favori
1.238.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 982983984985986
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NovaD N kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bir güncelleme gelirse haber ederseniz sevinirim👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Aliexpress kablo klipsi gibi bişiy alacaktım, 10lu paket şeklinde, baktım kendi kendine yüde 18-20 civarı artık ÖTVmi vergi eklemiş, bunu ödeyeceğiz takipli gelecek bi de gümrükte kesecekler 2 defa vergi, bu nasıl oluyor, bilenler bi yazarsa... ARAS KARGO felan getirmiyor ona göre değerlendirilsin...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliatceken A kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,

    Chunghwa Post şunu demiş "Kargonuz takipsiz olduğu için takip edemiyoruz. Lütfen satıcı ile iletişime geçin."


    Satın alırken takipli kargo ile aldıysanız satıcı ile iletişime geçin ve bu kargonun takibi yapılmıyor deyin. Satıcı mesajlara cevap vermiyorsa veya "bekle gelir" gibi bir cümle kullanırsa anlaşmazlık açın ve para iadesini isteyin.

  • Atlanta34 kullanıcısına yanıt

    Aras Kargo sistemde göremiyorsa bu kargolar nasıl teslim edilecek acaba. Aras Kargo'yu sürekli mail atmak veya sosyal medya platformlarından yazmamız lazım.


    Artık bir çok ürün vergi dahil olarak geliyor ve bu sayı her geçen gün artıyor. Aras Kargo böyle saçma bir sistem uyguluyorsa buna bir çözüm bulmaları lazım yoksa 10 siparişten 1-2 tanesi adrese teslim edilecek.

  • falcon_X1 kullanıcısına yanıt

    aras a yazdığım mesaj


    aliexpress alışveriş sitesinden vergi dahil alınan ürünler bir süredir sizle geliyor. Ne yazık ki sizle gelen ürünler yalnızca Türkiye'ye girene kadar takip edilebiliyor. türkiye'nin en büyük forumu olan forumdonanımhaber de firmanızın adı şu sıralar bayağı olumsuz anılıyor.Benimilk kargom 25 Aralık'ta Türkiye'ye ulaştı ve sonrasında hala teslim edilmedi.66 gün oldu hala bekliyorum.Bu kargomun takip numarası xx.takip görseli ek-1dedir. 2. diğer kargom ise Türkiye'ye 6 Şubat 2021'de indi ve bu ürünümüde yaklaşık olarak 14 gündür hala teslim edemediniz. takip görseli ek2'dedir. Trakya kurumsal şubenize gelen kargolar kayıp mı olmakta? Çünkü forumda bir çok kişi kargom gelmedi diyor. Bu yaşanan kargo teslimatı eksiklikleri hem bize problem yaratmakta hem de ileride sizinle Aliexpress arasında sorunlar yaratabilir. Çünkü herkes teslim edilmeyen ürünlerinin para iadeleri için Aliexpress'e iade süreci başlatacak. 2 kargomunda acilen bulunup tarafıma teslim edilmesini istiyorum.!


    diye yazdım ama öncedende cok yazmıştım. haftaya genel müdürlüğü arayıp bu yurt dışı kargoların sorumlusu veya müdürü kimse ona ulaşmaya çalışacağım.





  • Atlanta34 kullanıcısına yanıt

    Güzel bir şekilde Aras Kargoya mesajınız atmışsınız. Ama Aras Kargo'nun dediği şu "Kargonuzu bulamıyoruz." Gelen kargolar Arnavutköy'deki Trakya Kurumsala gittiğini biliyoruz buradan gideceği il/merkez/şubeye göre ayıklanıyor ve gönderiliyor ama sonrasını ne olduğunu bilmiyoruz.


    Bence de genel müdürlüğü arayıp/mail atıp veya Trakya Kurumsal ile iletişime geçmemiz lazım. Aras Kargo bu sorunu bir an önce çözmesi lazım.


    Aras Kargodan gelecek olan cevabı hepimiz merak edeceğiz. Aras Kargo'dan gelecek olan cevabı forumda paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca bende iletişime geçeceğim ve gelişmelere aktarırım.

  • Arkadaşlar daha önce yazmıştım. Sahte AliExpress satıcısı tarafından dolandırıldık ve 10 gün geçti hala bir gelişme yok. Dispute açıp para iadesi istedim. İnş. bizim istediğimiz gibi olur. Satıcıdan hala bir cevap ya da hareket yok.
    Sizlere ayrıca şunu belirtmek isterim. Bu AliExpress in Fransa’dan satış yapan satıcılarına dikkat edin. Bizim başımıza geldikten sonra araştırdım ve adamlar AliExpress piyasasına göre ucuz mal satıyor gibi görünüyorlar ama sahtekarlar. Dikkatli olun
  • falcon_X1 kullanıcısına yanıt

    Satıcı çin yeni tatili ve pandemi dolayısıyla gecikmelerin oldugunu biraz daha sabretmemi söylemiş 8-10 gün daha bekleyip bir gelisme olmazsa anlaşmazlık açmayı düşünüyorum. ilgine teşekkürler dostum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliatceken A kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. O zaman 10 gün daha bekleyin bir hareketlilik olmazsa anlaşmazlık açıp para iadesi alırsınız.

  • falcon_X1 kullanıcısına yanıt
    Nasıl dispute açacak ki? 90 gün sonra açılmıyor mu?
  • Deaththorn kullanıcısına yanıt

    Ali Express müşteri hizmetleri üzerinden açacak. Türkiye'ye artık takipli kargo ile gönderim yapılıyor ne olursa olsun takipli kargo olmak zorunda. Sistemde kargo takibi yapılamadığı için para iadesi gerçekleşir.

  • falcon_X1 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam açıklamanız için teşekkür ederim. Size bir şey danışmak isterim, Aliexpress üzerinden pahalı bir saat sipariş etmiştim. Singapore Post ile ülkeye giriş yaptı fakat gümrükte takıldı. Araştırmalarım sonucunda saatte sim kart girişi olduğu için gümrüğün izin vermediği sonucuna ulaştım. 74 gün bekleme süresi var, Aliexpress takip sisteminde henüz teslim edilmedi olarak görüldüğü için sistemsel olarak dispute açamıyorum. Dediğiniz gibi müşteri hizmetleri vasıtası ile dispute açmalı mıyım yoksa 74 gün bekleyip ürün gelmedi diye sistemsel dispute mi açmalıyım. Eğer müşteri hizmetleri vasıtası ile dispute açmamı öneriyorsanız gümrükte takıldığını belirtmeli miyim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Saygılar.
  • Deaththorn kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. En yakın zamanda anlaşmazlık açmanızı tavsiye ederim. Nedenini sorarlarsa "Türkiye gümrük kanuna göre sim kart girişi olan hiç bir cihaz/alet gümrükten geçmiyor. İthalatına izin verilmiyor" dersiniz.
  • falcon_X1 kullanıcısına yanıt
    Kıymetli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  • Deaththorn kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bir sorununuz olursa yazarsınız.
  • Aynı satıcıdan aynı ürünü bir gün farkla satın aldık. Arkadaş benden bir veya iki gün sonra satın aldı. Onun ürün gümrüğe benden sonra girmesine rağmen bugün teslim edildi. Benimkinin takip sayfası ise hala aşağıdaki gibi boş. Bununla ilgili kiminle irtibata geçmeli?


    Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extra34

    Aynı satıcıdan aynı ürünü bir gün farkla satın aldık. Arkadaş benden bir veya iki gün sonra satın aldı. Onun ürün gümrüğe benden sonra girmesine rağmen bugün teslim edildi. Benimkinin takip sayfası ise hala aşağıdaki gibi boş. Bununla ilgili kiminle irtibata geçmeli?


    ürün henüz çinde uçak firmasında bu hafta gelir istanbul'a tatilden dolayı bekletiyorlardır





  • BlackMon B kullanıcısına yanıt

    Benden sonra alan adamınki benden önce nası geliyor anlamadım. Beklemeye devam bakalım.

  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Bende de despatched to overseas diyor uzun bir zamandır acaba ülkeden çıktı mı gerçekten yoksa hikayeden mi öyle giriyorlar. Bayağı oldu çünkü. Zaten bu posta mantığında çözemedim uzun sürdüğüne göre uçak direkt Türkiye'ye gelmiyor galiba aktarma aktarma geziyor sanırım bilmiyorum doğru mudur ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deaththorn

    Bende de despatched to overseas diyor uzun bir zamandır acaba ülkeden çıktı mı gerçekten yoksa hikayeden mi öyle giriyorlar. Bayağı oldu çünkü. Zaten bu posta mantığında çözemedim uzun sürdüğüne göre uçak direkt Türkiye'ye gelmiyor galiba aktarma aktarma geziyor sanırım bilmiyorum doğru mudur ama.

    singapursa evet hocam 5ocakta benimki TR'gitti yazıyordu perşembemi ne gelmişti

  • 
Sayfa: önceki 982983984985986
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.