Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (621. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
21.684
Cevap
235
Favori
1.238.478
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ecoute Cherie kullanıcısına yanıt
    Singapore post kullanabilirsiniz yoğunluğa rağmen 15 günü aşmadı hiç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    ben de mesaj attım süreyi uzatabilirsin diye. Satıcı bana eğer ürün gelmediyse dispute aç iade vereyim dedi. Şaşırdım. 12 gün var beklicez bakalım. Diğeri de bana sormadan otomatik olarak 2 hafta uzatmış. İlginç bu çinliler.
  • ptt musterı hızmetlerını aradıgımda yogunluktan dolayı kontrol edilmediğini söylüyor bekleyeceksiniz diyor, en erken 20 gün dediler şaka gibi ... peki ben bekleyım benım kargo sweden uzerinden geliyor yanı avrupadan türkiyeye giris yaptı hareket yok :( aklıma su gelıyor dolar yukselcek vergılerde dolar uzerıne kesıldıgı için dahamı fazla para alalım dıyorlatr o kadar kötükü ben burda bulamadıgımdan dolayı yurtdısından alıyorum elbet vergisini ödyecem ama ederinden fazla vergi ödemek nedir ? 1 liralık zarfa 7,70 vergı kesmısler yazık , siyaset yapmak ıstemıyorum ama şöyle bir gerçek var elmastan vergi almayan ama ekmekten vergi alan bir ülkede neyi bekliyorsunuz ......




  • gecemelek G kullanıcısına yanıt
    bende seninle aynı durumdayım. tr de satılmayan bir ürünü mecburen aliden alıyorum müşterilerime uygulama yapıyorum. Şuam 10 kişi bu üürnlerin gelmesini bekliyor ve ben 2 aydır ürünleri hergün kontrol ediyorum. Müşterilerime rezil olduğuma mı yanayım, para kazanamadığıma mı vs vs gönderseler vergisi neyse onuda vericem seve seve o dereceyim ama tık yok. Benden sonra ürün alan bir sürü kişi var çevremde ve burada ürünlerine kavuşan bizim meydanda birşey yok. Neyi bekliyoruz hiçbir bilgide yok. Çok gereksiz işlerle uğraşıyoruz gerçekten...
  • gecemelek G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Elmastan vergi almayan ve Elmas alanın da zaten büyük çoğunluğu kendi yandaşları.. onların dertleri normal halk ile. Zillet dediği senin benim gibi insanlar. Yoğunluk yoğunluk nereye kadar ama zaten günde erittiklerinin 4 misli ertesi gün giriş yapıyor.. ya eleman almaları lazım ya da bu vergi olayını bir düzene koymaları..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ecoute Cherie kullanıcısına yanıt
    Üstlerinden aldıkları emirleri uyguluyorlar.. imam cemaat metaforu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PTT'den bugun gelen mesajin bir bolumunu paylasiyorum.

    kayıtsız gönderilerin kayıtlı posta otomasyon sistemlerinden isimle sorgulaması yapılamadığından kayıtsız gönderiler için adresinizin dağıtımını yapan dağıtım merkezi ile iletişime geçilerek bilgi alabilirsiniz. Merkezimiz 7/24 çalışan bir merkez olduğundan sürekli posta gelişi ve dağıtım merkezlerine sevki yapılmaktadır. Adresinizin dağıtımını yapan merkezle sürekli irtibatta olmanız gerekmektedir. Ülke posta idareleri kayıtsız gönderileri bekleterek gönderdiğinden gecikme konusunda sorumluluk kabul etmiyoruz.

    Kisacasi kayitsiz postalariniz fikimizde degil diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoevi -- 11 Temmuz 2019; 11:46:8 >
  • arkadaslar 25 mayısda takipli urunum icin hala bir haber yok.türkiyede kargomu sorgulayacım veya bu konu hakkında bilgi alacagim bir kurum varmı? telefonları acan ? bu durumun ne zaman duzelicegi hakkında bilgi veren?
  • Ben buradaki posta dagitimi aradim adam bilgi almak istiyorsan gel buradan al hadi gorusuruz diyerek telefonu suratima kapadi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evoevi

    Ben buradaki posta dagitimi aradim adam bilgi almak istiyorsan gel buradan al hadi gorusuruz diyerek telefonu suratima kapadi.
    ptt calısanları niye boyle ya.tel ile aradıgımızda bizi fişlemek icin anamizi danamizi soruyorlar.bi bilgi almak istedigimizde veya magduriyetmizi sordumuzda hic cevap vermiyorlar.ne sorsak bilmiyoruz diyorlar.yaw kardeşim dagıtıcı firma sensin.urunde tr ye girmiş.yurt disindaki adam gorevini yerine getirmiş.bizim tr dekilerde herseye bilmiyoruz diyorlar.
  • Hocam isin garibi birde birbirlerini yalanliyorlar. Pttgov dan gelen mesajda kayitsiz gonderi icin dagiticinizla iletisime gecin ve kayitsizlar sisteme girilmiyor diyorlar. Buradaki dagiticiyi ariyorum gonderiniz gelmis olsaydi sisteme girilir ve size iletilirdi diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evoevi -- 11 Temmuz 2019; 13:28:36 >
  • Mayıs gönderilerinde bir sıkıntı var sanırım. Geçen hafta aldığım ürün bugün teslim edildi. Mayıs ayında aldığım ürün ortalarda yok.
  • Nisan-mayıs'a indirgememek lazım. Benim gönderi tarihleri şu şekilde, hepsi kayıtlı ve CN ile biten tipte, china registered airmail.
    10 mayıs, 18 mayıs, 12 haziran, 16 haziran, 18 haziran. hiçbirinden ses yok. edi-received şeklinde duruyorlar.
    Bir tane de 30 mayıs var, o da türkiye'ye giriş yapmış ama upim'de kaydı onun da yok, sadece receive item at office of exchange (inb), Turkey şeklinde duruyor.

    Bu arada, benim bir de 13 haziran gönderim vardı, ancak o china post registered airmail ile değil, Aliexpress Standard Shipping ile yollanmıştı ve kargo numarası SG ile bitiyordu, o eskisi gibi normal hızda geldi, 13 haziran siparişimi 1 temmuzda teslim almıştım.

    Şimdi işin b*k tarafı, aylık 5 posta limiti gelmiş, bu paketlerin hepsi birden gümrükten çıkarsa, ne olacak. Hiçbir şey anlamadım, acayip sinirliyim. Terbiyesiz herifler.
  • Hocam senin kargo geldi mi ?
  • kanomen kullanıcısına yanıt
    Yok Halen en ufak bir hareket bile olmadı, satıcı da sağolsun süreye 5-6 gün kala 2 hafta yeniliyor hiç mesaj atmama bile gerek kalmadı ama 1 hafta sonra 3 ay olmuş olacak, halen hareket olmazsa o zaman iade başlatıcam... Aynı satıcıdan aynı ürünü tekrar aldım 2 gün önce yola çıktı bakalım o gelecek mi...
  • Evet arkadaslar cimere ve PTT'ye haftalardir attigim mesajlarim ve bugun yapmis oldugun son sikayetim itirazlarim sonuc verdi ve mayis kargolarim ortaya cikti suan hepsi yolda :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evoevi

    Evet arkadaslar cimere ve PTT'ye haftalardir attigim mesajlarim ve bugun yapmis oldugun son sikayetim itirazlarim sonuc verdi ve mayis kargolarim ortaya cikti suan hepsi yolda :D
    Tam olarak ne yaptınız acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10/6 tarihinden bu yana bir kargom bekliyor edi receibed olarak
    28/6 tarihli bir gönderim daha beklşiyor bu ne boyle yahu hiç bir şey gelmez oldu nereye şikayet edeyim bunları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım hareketlendı ukımde bekliyor bakalım ne kadar bekleyecek
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    Cimer ve PTT'ye farkli kargo sirketleri ile 7 tane siparisim oldugunu ve hicbirinin tarafima ulasmadigini ilettim. Bu sikayeti 3 defa cimere 4 defa PTT'ye yaptim ve her defasinda bir sonuc alamadigimi kendilerine ilettim. Bugun bana mesaj attilar ve yerel dagitici ile iletisime gecmemi soylediler. Bende telefonlarini bularak iletisime gectim fakat buradaki dagitici saygisiz bir sekilde konusarak kargolarini ariyorsan gel burada ara hadi gule gule diyerek telefonu suratima kapatti. Bende durumu tekrar PTT ve cimere bildirdim. Hemen bana mesaj geldi durumunuzu incelemeye aliyoruz diye ve iki saat sonra sonuc kargolarim ortaya cikti :D
  • 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.