Şimdi Ara

'ALİEXPRESS' SİTESİNDEKİ GÜVENLİ SATICILARI BURAYA YAZALIM... (Buyrun içeriye)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu konu içinde "Aliexpress.com" sitesi üzerinden alışveriş yapıp ürünü eline sorunsuz ulaşan, satıcıdan memnun kalan, sorunsuz alışveriş yaptığınız satıcıların linklini paylaşalım istedim.
    Biliyorsunuz ki o site üzerinde bir çok güvenli satıcı olduğu kadar, dolandırıcı ve sahtekar kişiler de çok fazla.
    Daha önce alışveriş yaptığınız ve Güvenli bulduğunuz satıcıların linklerini paylaşırsanız herkes için faydalı bir platform oluşturmuş oluruz diye düşünüyorum.
    İlk ben bir satıcı paylaşayım. Sipariş verdiğim ürün henüz elime ulaşmasa da, Bu satıcıdan sorunsuz alışveriş yapan başka biri önerdiği için paylaşıyorum.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
    Aldığım Ürünün Adı: Google Cardboard Sanal Gerçeklik Gözlüğü (Daha önce 1985 kişi sipariş vermiş.)
    Satıcı Adı : Everyday Discount
    Link :http://www.aliexpress.com/store/1680223
    -----------------------------------------------------------------------------------------------

Paramızı kimseye kaptırmayalım arkdaşlar. Önerdiğiniz satıcılar varsa hadi herkes buraya...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Thermaltake The Tower 500 Kasa // MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart // AMD Ryzen R5 5600X İşlemci // Corsair CX Series CX750F RGB White // G.Skill 32 GB Trident Z RGB 3200 Mhz Ram // WD 3.5" 500 GB 5900 rpm 64MB SATA 3 + WD 3.5" 2 TB Blue 7200 rpm 64 MB SATA 3 + Samsung 120 GB EVO 850 SSD + Adata XPG SX8100 512 GB M.2 SSD // Asus ROG RYUJIN 360 RGB Sıvı Soğutma // Asus RX 6700 XT DUAL 12GB Ekran Kartı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.