Şimdi Ara

Aliexpress satıcı dispute iptal et, ben ürün elime ulaşınca paranı iade edecegim diyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aliexpress de çalışmayan saati iade edersen full refund yaparım dedi. 15 tl cebimden vererek postaya verdim. Israrla dispute iptal et, ürün bana gleince zaten full refund yapacagm diyor. Tecrubeli arkadaslar lutfen yardım ne yapmalıyım? İptal edersem, sonra ya iade etmesse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: roaja36

İptal etme kardeşim bekle çakallık yapabilir hiç aldırış etme

Hocam yanıt için çok teşekkurler. Buyer protection zamanı da doldugu için iptal edersem tekrar dispute şansım yokmus. O zaman iptal edersem satıcının insafına kalıyorum anladıgım kadarıyla. Adam sureklı iptal et, ürün gelince iadeni alırsın diye mesajla taciz ediyor

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: roaja36

İptal etme kardeşim bekle çakallık yapabilir hiç aldırış etme

Hocam yanıt için çok teşekkurler. Buyer protection zamanı da doldugu için iptal edersem tekrar dispute şansım yokmus. O zaman iptal edersem satıcının insafına kalıyorum anladıgım kadarıyla. Adam sureklı iptal et, ürün gelince iadeni alırsın diye mesajla taciz ediyor

Gecmiş olsun benimde 6 paketimden ses seda yok

Orijinalden alıntı: ufuk172

Niye postaya vardiniz ki? Video cekip YouTube yukluyorsun, linkini dispute alanina yapistirip yolluyorsun.
    Seve seve full refund yapiyorlar.
    Benim daha once basina geldi, akrep donerken yelkovana takiliyordu, videoladim, param Geri geldi.

Hocam çingen bir satici biraz. 10 usd vereyim ya da iade et ful refund dedi. Garantiden faydalanir firmaya geri veririm dedi. Simde de surekli mesaj atip dispute iptali istiyor. Dukkani kapar giderse ara ki bulasin
    Edit: video yuklemistim zaten arizayi gosteren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 2 Nisan 2016; 16:07:06 >

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk172

Niye postaya vardiniz ki? Video cekip YouTube yukluyorsun, linkini dispute alanina yapistirip yolluyorsun.
    Seve seve full refund yapiyorlar.
    Benim daha once basina geldi, akrep donerken yelkovana takiliyordu, videoladim, param Geri geldi.

Hocam çingen bir satici biraz. 10 usd vereyim ya da iade et ful refund dedi. Garantiden faydalanir firmaya geri veririm dedi. Simde de surekli mesaj atip dispute iptali istiyor. Dukkani kapar giderse ara ki bulasin
    Edit: video yuklemistim zaten arizayi gosteren

iptal edersen bir daha msj ına karşılık bile vermeme ihtimali yuksek
    Dispute açıkken dükkanı kapayıp gitse de sen paranı alırsın geri sorun olmaz. Bence kargonun durumuna göre dispute süresini 10 gün falan uzat ikinizin dediğinin orta yolu olsun, 10 gün sonra adamın eline ulaşınca alırsın paranı. Sen uzatmasan da muhtemelen aliexpress süreyi uzatır sonunda yine alırsın paranı. Disputeyi sakın iptal etme.

• Kesinlikle kapatmayın en ufak satıcısında en büyük satıcısına bu çingenlikleri yapıyorlar. 300 dolara aldığım teypten arızalı olması sebebiyle 20 dolar iade yapayım parçaları da yollayayım dispute kapat dedi. Kabul etmedim 100 dolar iade aldım. Ürün de arama ekranından silindi ceza olarak. Arkadaşın dediği gibi videoları yükleyin mesaj üzerinden değil dispute ekranının gerekçe kısmı üzerinden muhattap olun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.