Aliexpress üzerinden dispute açılıp para iadesi yaparsa mağazanın puanı düşüyormuş. O da paranı ödeyeceğim ancak bu dispute yolu ile olmasın diyor. Direkt olarak kartına iade edeyim diyor. Bunu dispute olmadan nasıl yapacak bilmiyorum ama o zaman önce paramı öde ardından disputeyi kapatacağım diyebilirsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen mantıklı Dedim satıcıya bakalım ne diyecek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok sağol hocam deneyeceğim. Siz böyle yaptığınız zaman sonuca ulaşıyor mu? Genelde hangi email hesabı açıyorsunuz ben de ondan açayım. Sanal kart kullansam uygun olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Az önce 9 dolarlık bir sipariş verdim, ilk kez aliexpress'den alış-veriş yaptım yapmam gereken başka bir şey var mı vergi ödemesi için falan ya da bilmediğim başka bir şey vardır belki ? Vergiyi kapıda kargo gelince mi ödeyeceğim ? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Teşekkür ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 23 Ekim 2020; 15:6:44 > |
Aynen, ödeme tutarı yazmayan tekliflere red verdim, yazdım zaten odeme yapın , anlaşmazlık kapatayım dedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu durumdaki kargoya dispute açmalı mıyım arkadaşlar, 9 gün sonra sipariş kapanacak yazıyor.Son hareket ağustos 14'te.Latvia postla geliyordu. |
Benimkinde menşe ülkenin postanesine ulaştı yazıyor,sanki geri dönmüş gibi.Uzatma işlemini nereden yapıyoruz? |
Ürüne gelip şimdi satın al dediğim de aşağıda Gönderim: US $5.36 olarak çıkıyor. Her üründe çıkıyor bu. |
Arkadaşlar aliexpressten anker hoparlör ve kulaklık aldım. şimdi ptt ile gümrük haber kağıdı geldi. Faturamı ve kredi kartı hesap ekstrem ile Ptt kargo işletme merkezine gitmem söylendi. Aldığım ürünün fiyatı 60 dolar yani 450tl. Ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim. Aliexpress yorumlarında bazıları 30 tl bazıları 96 tl hatta 200 tl vergi çıktı yazan var. Çok tedirginim bana da 200 tl vergi çıkmaması için ne yapabilirim:/ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Teslim tarihinden itibaren 10 gün içinde almazsanız yurtdışına iade olur. Adrese tekrardan gelmesini beklemeyin gelmez. Kendiniz gidip alabilirsiniz. |
Maalesef ses sistemlerinde %20 oranında ÖTV uygulanmaktadır. ![]() |