Selamlar. Kulaklık almak istiyorum fakat hiç bu kadar yüksek fiyatlı bir ürün satın almamıştım Aliexpress'den. 81.24 dolar fiyatı var. Ne kadar vergi öderim, ürün gelmezse iade konusunda uğraştırır mı site acaba? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
UB117363130LV numaralı kargonuz 11 Eylülde Riga/Litvanya'ya ulaşmış olarak gözüküyor. Bir hareketlilik yok. UB114658395LV numaralı kargonuz 11 Eylülde Riga/Litvanya'ya ulaşmış olarak gözüküyor. Bir hareketlilik yok. UB114302335LV numaralı kargonuz 11 Eylülde Riga/Litvanya'da bulunan tasnif merkezine gelmiş. (Gideceği ülkeye göre ayıklanmıştır.) UB115306007LV numaralı kargonuz 11 Eylülde Riga/Litvanya'ya ulaşmış olarak gözüküyor. Bir hareketlilik yok. UB165117669SG numaralı kargonuz 2 Eylülde Havayoluna teslim edilmiş ve Türkiye'ye gelmek için yola çıkmış. UB165404829SG numaralı kargonuz 2 Eylülde Havayoluna teslim edilmiş ve Türkiye'ye gelmek için yola çıkmış. UB165116399SG numaralı kargonuz 1 Eylülde Havayoluna teslim edilmiş ve Türkiye'ye gelmek için yola çıkmış. LV ile biten barkod numaralı kargolar Latvia Post ile geliyor. Firmanın ortalama teslimat süresi en erken 55 gün en geç 125 gün olarak geçiyor. Sonu LV ile biten kargolarınızın detaylı bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki mail adreslerine mail atabilirsiniz. SG ile biten kodlar 4PX ve Singpost ile geliyor. Sonu SG ile biten kargolarınızın detaylı bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki mail adresine mail atın ve formu doldurun. |
Rica ederim. Bazen para iadesi aldıktan sonra kargolar teslim ediliyor. Bu durumu ben yaşadım hatta forumda mutlaka yaşayan vardır. Ama mesajda belirttiğim mail adresleri ile iletişime geçin daha iyi olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon_X1 -- 19 Ekim 2020; 23:46:3 > |
Merhabalar kargonuzu Samsun 75. Yıl PİDM'den alabilirsiniz. Geldiklerinde adreste bulamadıkları için teslim edilemedi olarak gözüküyor. Merak etmeyin bende adreste olmama rağmen bazen gelmiyor gidip kendim alıyorum. Aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz. Takip kodunuz:RH130934344TR PR*****YP kodunu Yanwen'nin kendi sitesinden bakıca Türkiye takip kodunu gösteriyor. https://gonderitakip.ptt.gov.tr/ ![]() ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kargonuz İstanbul'da depoya kaldırılmıştır. (Normal bir süreç) Sizin kargonuzun bulunduğu çuval depoya kaldırılmıştır. Sıra sizin kargonuzun bulunduğu çuvala sıra gelince işlem yapılmaya başlayacak. |
355TL ödediğim ürüne 122TL gümrük vergisi çıkartmışlar. Nasıl itiraz edebilirim ? Daha önce itiraz eden var mı? |
arkadaşlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum epey oldu alışveriş yapmayalı vergilendirme olayını bilmiyorum şu linkteki ürünü almak istiyorum amazon gibi başta mı vergi alınıyor ne kadar vergi alacakları belli mi ürün şu :https://tr.aliexpress.com/item/32866463639.html?spm=a2g0o.cart.0.0.13b53c00H4LKZ4&mp=1 teşekkürler |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ohoo eskiden ne güzeldi vergi gelince kızıp almamıştım hiçbirşey belki amazon gibi başta alınır yada aldığımız seye ne kadar vergi ödeyeceğimizi bilip öyle alırız diye düşünmüştüm ama yanılmışım böyle ise bu gibi sitelerden almanın pek bir avantajı kalmamış artık |
4 ay sonra geldi mi? teslim aldınız yani? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mrb Ben bakmaya çalıştım fakat puzzl nasıl yapılıyor? Boşluğa getiriyorum ama olmuyor? UB067760895LV yardımcı olurmusunuz? |