"Arrive at transit country or district" demek Transit ülkeye varış olarak geçer. Yani kargonuz Letonya'ya gelmiş. Türkiye'ye gelir ama ne zaman gelir onu bilemem firmanın ortalama teslim süresi en az 55 gün en fazla 125 gün olarak geçiyor. PTT takip kodunu bulmanın bir yolu yok. Ancak şubeden/PDM/KDM/Merkezden sorgulayınca çıkar. |
Teşekkürler bekleyelim bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() 3-4 yıl önce aliexpress ürün linki kaydetmiştim bugün linki arattım ama sanırım mağaza ürünleri kaldırmış , ürünlerin ne olduğunu görme şansım varmı acaba ? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
17Hazirandan beri beklediğim11dolar değerinde kayıtsız ürünler gelmedi bende anlaşmazlık açtım ,satıcının mesajına istinaden;ben malların nerede olduğunu nereden bileyim bilsem alırım uğraşmam, başına benzer durum gelen varsa ne yaptığını yazarsa memnun olurum. ![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 14 Ekim 2020; 0:7:38 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar bilen varmı upp |
![]() Gelen ürün arızalı çıkınca dispute açtım. Video çekip yükledim sonuç bu şekilde görünüyor. Para iadesi onaylanmış mı oluyor? |
$125 yüzüğe ne kadar vergi çıkar bilen var mı? |
Arkadaşlar selam.. Aliexpressten kargom Bursa'ya ulaşmış. Acaba kaç tl vergi çıktığını nereden öğrenebilirim? |
Titreşimli mi? :) |
Burada bir de ek olarak PTT'ye vergi verecek miyiz peki şuanki durumda? Almayı düşündüğüm birkaç bişey var bekliyorum şuan için. |