Şimdi Ara

Alienware R3 15 Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Amerika'dan Alienware R3 15 modelini aldım geleli 2 ay oldu. Her şeyden memnunum ama tek srounum aşırı ısnıyor. Yani gerçekten oyun oynarken klavyenin orta kısmı aşırı bir sıcaklık var. Core temp programını indirdim NFS Payback oynadım 15-20dk sonra sıcaklığa baktım 90-100 derece gördüğü oldu.

    Fanlar stabil şekilde çalışıyor zaten bir ayarıda yok. Kafasına göre soğutuyor.
    Bios güncellemesi olsun, dell kendi programında olsun sistem testleri, performas sorun testleri hepsini yaptım ama sorunsuz gözüküyor. Sistem boştayken bile sıcak oluyor.

    Yardım edin bu durumu nasıl düzelteceğim. Test yaparımı bilmediğim için referans için şimdilik bir fotoğraf atamıyorum ama sizin yönlendirmeleriniz ile yükleyebilriim.

    Ayrıca termal macunu değiştirmeyi düşünüyorum acaba ondan kaynaklı olabilir mi? En son çare bulamazsam Dell Teknik sevisiyle irtibaya geçeceğim yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

    Sistem özellikleri
    İntel i7 7700HQ
    Nvidia GTX 1070
    16GB RAM
    128SSD VE 1TB HDD







  • Gayet normal hocam, sıcaklıktan dolayı herhangi bir frekans düşüşü/performans kaybı olmadığı sürece kafaya takılacak bir durum değil
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam cevabınız için teşekkür ederim. Oyun konusunda şöyle hocam Farcy 5 oynadım sorunsun 60fps de gsync aktif hiç sorun yaşamadım. NFS Payback oynadım (fps bilmiyorum) bazı sahnelerde ufak takılma oldu zaten en çok o oyunda ısınıyor laptop. Yani Boştayken bile 50-60 derecede seyrediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.