Şimdi Ara

Alien: Isolation 2 Geliştirme Aşamasında Olabilir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ilk oyun gerici başlıyordu ama Noise maker, Flamethrower(1000), Molotov, Pipe bomb gibi şeyleri alınca Alien maymuna döndü. Hard'da kolayca bitirdim Easy'den pek farkı yoktu. Ölümsüz Alien aynı şekilde gelince gerilim bıkmaya dönüşüyor. Söyle Big Daddy gibi mücadeleler olsa daha iyi olurdu. Ölümsüz Düşman, çok az aksiyon ile geçiştirilmemeli. Çeşit artmalı
  • Ciddi biçimde birbirinden farklı bölüm tasarımları olan, öldürülebilen ve çeşitliliği olan Alien tasarımları koymaları gerekiyor. Bir nevi 2'inci filmde ki gibi. O zaman heyecanlı olacaktır ama sen tutar ilk oyun gibi devam edersen pek hoş olmaz.

    Atıyorum sen hikaye gereği Kraliçe gibi kocaman normal silahlar ile oyunun son anlarına kadar indiremeyeceğin Alienlar yine koy ama bunun yanına diğer tüm alienlerın öldürülebilmesini sağla. Güzel bir altyapı zaten oluşturdular sadece bunun üzerinde çalışmalılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayvanMetal -- 26 Nisan 2017; 7:50:52 >
  • Bize bunlarla gelin işte
  • İlk oyun gerçekten çok başarılıydı. 2. oyun çıkarsa eminim yine gerile gerile oynarız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yav artık predator olarak oynayacağımız bir oyun çıkartsınlar ne alienmış arkadaş. AvP 2010'da bir nebze oynamıştık ama şöyle tam takım savaşçı/avcı bir predatoru canlandırabileceğimiz bir oyun çıkarsalar alien konsepti yerine daha çok tutacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.