Şimdi Ara

****ALİBABA VE ALİEXPRESS ***** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.451
Cevap
224
Favori
653.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nihattr

quote:

Orijinalden alıntı: vicuna

arkadaşlar dün bişey aldım ama bunu iptal etmek istiyorum nasıl yapıcam yardımmmm

My Orders >> All Orders menüsünden yaptığınız alışverişe ait "View Details" butonuna tıklayın. Açılan sayfada Cancel Order gibisinden bir yazı oluyordu. 1-2 gün gözüküp sonra gidiyor. O yüzden Cancel diye bir buton varsa oradan olacak gibi.

teşekkürler hallettim
  • Aliexpressin güzelliği gold Supplier satıcılar güveni sarsmama için çoğu zaman pazarlığa yanasiyorlar bozuk mal gonderip karşılığında 16 gb Micro SD card gönderdiler 10 dolar kâra gectim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle_beagle -- 14 Ekim 2012; 11:10:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ücretsiz kargo seçeneğinde kargomuz 30 gün içinde gelmezse, yani ptt'de kaybolursa para iadesi var mı?
  • genel olarak hep aliexpress'ten bahsedilmiş Alibaba hakkında pek konusulmamıs. bende alibaba'dan iphone ürünleri getirtmek istiyorum, aralıkta askere gideceğim hem meşgale hem de cep harclıgı olur. sizce denemeli miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tknsyc

merhaba arkadaşlar ben 10 eylülde aliexpress den jiayu g3 modeli cep telefonu aldım 195 dolar fiyatıydı hızlı kargo ile gelsin diye dhl express ile birlikte 225 dolara satın aldım. satın aldıktan 1 hafta sonra satıcının ürünü kargoya teslim etmediğini farkettim bende satıcıyla iletişime geçtim bana ürünün henüz satışa çıkmadığını tedarik edilince aynı gün içerisinde kargoya teslim edileceğini yazdı , bende satış öncesi böyle bir bilginin telefonun ilan sayfasında yer almadığını söyledim ,oda bizde böyle olacağını bilmiyorduk dedi , aliexpresten paramı geri almak için site üzerinden yapılabilecek bütün müracatları yaptım ama hiçbir geri dönüş olmadı hatta bu arada satıcıda yazdığım mesajlara cevap vermemeye başladı bende 16. gün satıcıya madem jiayu g3 modeli çıkmadı ozaman bana jiayu g2 modelini gönder dedim normalde jiayug2 modeli 155 dolar ama ben lanet olsun en azından paramın karşılığında birşey gelsin diye böyle bir teklif yaptım . satıcı hemen cevap verdi olur ama 3-4 gün sonra kargoya verebilirim dedi yanlız kargoyu dhl express e vermeyelim gümrükte problem çıkarıyor dhl global mail e verelim dedi bende express 7 iş gününde getiriyor bu kaç günde getiri dedim bana 8 gün dedi bende kabul ettim 4 gün sonra satıcıya mesaj yazdığımda şuanda çinde milli bayram başladı ancak 5 gün sonra kargoya verebilirim dedi onuda kabul ettim 5 gün sonrada siteden tracking no yayınladı bugun 9. gün ve bırakın kargonun gelmesini traking kod dhl nin sitesinden gözükmüyor bile bende bugün satıcıya traking kodun dhl nin sitesinde gözükmediğini ve benim kargomun 8 günde geleceni söylemiştin diye yazdım. o da bana biz süre olarak kargoya karışamıyoruz ürün kargoda ama singapurdaki dhl şubesinden çıkmadıkça dhl nin internet sitesinde gözükmez diye bir mesaj yazdı. ARKADAŞLAR BİRİ BANA BİR AKIL VERSİN BU ÇİNLİ SATICI YÜZÜNDEN SİNİRLERİM BOZULDU NE YAPACAĞIMIDA BİLMİYORUM. daha öncede aliexpresden alışveriş yapmıştım ama böyle bir şey başıma gelmemişti işin kötü tarafı bu kargo işi bayramdan sonrasına kalırsa kesin gümrüğe takılır

siz
    Arkadaşım bir şeyi merak ediyorum satıcı ile nasıl konuşuyorsun,Türkçe biliyorlarmı çinliler :)

• Aliexpress'ten bir sipariş verdim. 30 günü geçmesine rağmen elime ulaşmadı. Bu süreden önce takip numarasını girdiğimde de hiçbirşey görünmüyordu. Ama ürünü satan şahsın verdiği başka bir kargo sitesinde kodu girince birşeyler çıkıyordu ama onlarda çince olduğu için anlayamamıştım. Neyse ürün ulaşmayınca dispute açtım satıcı dispute ı kapamamı rica etti ürünü yollayacağını söyledi ama ben kapamadım ne bu dispute tam olarka geri ödeme talebi mi ? Kapamazsam ne olur? Satıcının ödemeyi yaptıgını nasıl anlayabilirim sonuçta kredi kartıyla yaptım ödemeyi ?
  • Arkadaşlar dispute ımı onaylamış refund u kabul etmiş acaba parayı nasıl geri alacğaım?
  • bende sipariş ulaşmadı diyerek dispute açtım bakalım ne olacak?
  • arkadaşlarhttp://www.aliexpress.com/item/2012-hot-onsale-free-shipping-Korean-Women-leisure-sports-Hoodie-set-Three-piece-thickening-sweater-sports/651525447.html sitesinden alış veriş yaptım ödeme yaptım ama ürünlerim görünmüyor hangi email adresiyle den yaptıgımı hatırlamıyorum ne yapmam lazım ingilizcemde cpok az var yardımcı olursanız sevirii 70$ alış veriş yaptım kıyafet aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Arkadaşlar dispute ımı onaylamış refund u kabul etmiş acaba parayı nasıl geri alacğaım?

Noldu sonuç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 28 ekimde ilk defa alibabaexpresstenn alışveriş yaptım gümrük probelemi olmayacak bi ürün. tracking kodunu girdiğimde bunlar yazıyor

02/11/12 03:00 2012-11-02 03:00:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    03/11/12 16:42 2012-11-03 16:42:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) CHINA (Yurt Disi)
    07/11/12 16:53 2012-11-07 16:53:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) CHINA (Yurt Disi)

ayın 3 ü ve 7 sinde iki defa aynı bilgi girilmiş o günden beri herhangi bir güncelleme yok türkiyeye ne zaman ulaşır .türkiye içinde bana ulaşması kaç günü bulur
  • Aliexpress in sitesinde noel baba oyunu çıkmış 5$ lık kupon veriyo var mı kazanabilen 8 k ya kadar geldim ama çok zor ya.
  • quote:

Aliexpress in sitesinde noel baba oyunu çıkmış 5$ lık kupon veriyo var mı kazanabilen 8 k ya kadar geldim ama çok zor ya.

30km yaptım. Gerçi kupon kodu gözükmüyor. 26'sında gözükür herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

quote:

Aliexpress in sitesinde noel baba oyunu çıkmış 5$ lık kupon veriyo var mı kazanabilen 8 k ya kadar geldim ama çok zor ya.

30km yaptım. Gerçi kupon kodu gözükmüyor. 26'sında gözükür herhalde.

Az önce denedim 15 k yapmayı başardım 5$ lık kupon diye sevindim de en az 50$ lık alışveriş istiyor. Diğer kuponlardan farkı yokmuş bunun da :/
    Yok mu hocam şöyle alt limit olmadan indirim yapan kupon hiç? Bu arada pm attım bakarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 18 Kasım 2012; 15:49:41 >

• paypal ile alışveriş yapılmıyor mu aliexpress de yoksa alacağımız ürüne göre değişiyor mu.
  • UP
  • arkadaşlar işbankası sanal kartım ile 190tl ye aldığım fanlar satıcı ile görüşmem sonucu tedarik edilemiyormuş..bende işlemi sonlandırıp satıcıya mail attım oda iptal işlemini onaylamış.bu olay kasım 26 da gerçekleşti ve şuanda siteye giriş yaptığımda ve alış veriş listemde birşey gözükmüyor.acaba bu para sanal karta nekadar sürede ve nasıl iade oluyor..şimdiden yardımlarınız için tşk.ederim.
  • aliexpress ten, asus laptop klavye aldım, 1 hafta içinde geldi.
    mecidiyeköy, kadiköy de gitmediğim yer kalmamıştı, 60-80 lira fiyat çekiyorlardı, üstelik çıkartma klavye aliexpressten 17 dolara aldım...
    adamlar hong kong dan ücretsiz kargo ile yolluyor, gittigidiyordan almaya kalksak aynı klavye hem 2 kat pahalı hem de kargo parayla...
    türk piyasasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 1 Aralık 2012; 12:02:01 >
  • 6 Ekimde tablet sipariş ettim.
    hala gelmedi onay süreci falan bitti.2 ayı geçti......
    ptt sitesinde hep aynı yazı duruyor."ürün müşteriden alınmiştır".
    ümidi kessemmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

6 Ekimde tablet sipariş ettim.
    hala gelmedi onay süreci falan bitti.2 ayı geçti......
    ptt sitesinde hep aynı yazı duruyor."ürün müşteriden alınmiştır".
    ümidi kessemmi acaba?

benimde aynı 22sinde musterden alınmıstır diyor baska birşey yok
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.