Şimdi Ara

Ali Yerlikaya Ataturk paylasimi yuzunden hedef gosterildi “ Hayirdir darbe mi oldu chp iktidarda mi”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CHP iktidara mı geldi, nedir, gece darbe mi oldu yoksa?
    https://twitter.com/_aydinunal/status/1740978602106384531

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malumlar ölü numarası yapmayı bırakıp ses versinler. Malumların düşük rütbeli dalkavuklarıyla çakallarıyla, itleri köpekleri ile uğraşacak değiliz. Atatürk düşmanı keçi suratlı bedeviler ve Türkiye’deki işbirlikçileri hakettikleri cevapları aldılar ve almaya devam edecekler.

Ben asıl malumların, saray ekibinin ne diyeceğini bekliyorum asıl. Bakalım daha ne kadar ölü numarası yapmaya devam edecekler. Hizmetkarlığını yaptıkları Suudi efendilerinin bir şekilde gönlünü mü almaya çalışıyorlar acaba..merak ediyor insan
  • Malumlar ölü numarası yapmayı bırakıp ses versinler. Malumların düşük rütbeli dalkavuklarıyla çakallarıyla, itleri köpekleri ile uğraşacak değiliz. Atatürk düşmanı keçi suratlı bedeviler ve Türkiye’deki işbirlikçileri hakettikleri cevapları aldılar ve almaya devam edecekler.

Ben asıl malumların, saray ekibinin ne diyeceğini bekliyorum asıl. Bakalım daha ne kadar ölü numarası yapmaya devam edecekler. Hizmetkarlığını yaptıkları Suudi efendilerinin bir şekilde gönlünü mü almaya çalışıyorlar acaba..merak ediyor insan

• Ali Yerlikaya bunların ağababalarına dokunmaya başladı ya tutuştular adamı nereden vursak diye yer arıyorlar.

ulan ...... herif Atatürk tabiki bu ülkenin ortak değeridir. Sen kimsin. Arap sevicisi

bazı tipler vardı hesabına 2 arapça söz sallayıp filistin bayrağı koyup pudra çeken tipler nerede şimdi onlar ?

• Malum partinin içinde olup samimi bir şekilde Atatürk övmek hakkında yazmak gerçekten cesaret ister.

Ali beyin o partiden ayrılması gerçekten çok hayırlı olur çok yanlış yerde duruyor.

Ali Yerlikaya yalnız değildir. Genel olarak beğendiğim bir isim. Artık sempatim daha fazla arttı.

Atamızı Atatürk'ü anlamış benimsemiş her vekil ve kişi bu ülke için faydalı hizmet etmeyi kendisine görev bilir. Ali bey gerçekten bu ülke için bilgisiyle iyisiyle kötüsüyle hizmet etmeye çalışıyordur. Meclisin çoğunluğu Atatürk'çü vekillerden oluşsa şuan bambaşka bir gelişmişlik seviyesine ulaşmıştık.

Ali bey umarım İBB adayı yapılır. Gerçi bu hareketinden sonra o partinin yapacağını pek sanmam.

• Yasadiginiz il ve is verme imkaniniz hakkinda bilgi qlabilirmiyim.normalde ataturk dusmani isidliyim ama madem hiyari gosterene tuzluk hazirliyorsunuz 19 mayis 10 kasim 23 ekim allah ne verdiyse tisortume bastirip is istemeye geleyim 😁

Bundan sonra sempatisi artmismis..ne kullaniyonuz aluminyum.badem biyiklinin onde gideni.arada kildiklari namazda ataturke sovmeden kalkmayan tipler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 1 Ocak 2024; 5:31:1 >
  • Türkişiyaşam T kullanıcısına yanıt
    Yerlikaya'nın İBB adayı yapılması sözünüz dışında tamamına katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Celal Kolot nasil bir adam
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.