Şimdi Ara

ali küçik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ali küçik hakkında düşünceleriniz neler arkadaşlar.Kaçırdığı pozisyonlar çokmu normal.Ben biraz anormal görüyorum.Ama nobreyi gördükçe ali küçikede kızamıyorum anadolu kluplerine kiralanmalı yoksa yıldızların içinde kalıp birşeylermi kapmalı



  • ismailin ortasında golü kaçırmak daha zordu. vursun demiyorum ayagını uzatsın gol. ama adam ayagını öyle bir açıyla kaldırdı ki sebebini merakımdan bu gece uyuyamıcam heralde. o pozisyonda o ayak niye o kadar açılır
  • Yandan gelen sert ortaya daha fazla isabet ettirmek adına ayak içinde vurulması gerektiğini bilmeyen forvet adamı :))
  • topla ani ve aşırı süratlenebilen bir adam. oyun zekasını geliştirirse çok iyi yerlere gelebilir bana göre.
  • geçenlerde gazetelerde yazıyordu metrobus e biniyormuş doğruluk payı varmı ve maaşı da 1.500 muş bu gazetelerde iyice sallmaya başladı sanırım birde gs deki anıl mıydı neydi oda oyle birsey alıyormus
  • Nobre, Tabata, Erhan Güven, Ali Kuçik Beşiktaşa yakışmıyorlar. Hiçbir topu olumlu kullanamıyorlar. Bu adamlardan 2-3 tane daha olsa aynı takımda o takım küme düşer. Guti ve Q7 olmasa yanmışız biz.
  • Önüne top çekmeyi. Topa ayak koymayı. Bomboş kalede kalecinin olmadığı köşeye atmayı. Şut çekmeyi bilmeyen vasıfsız bir vatandaş.
    Yazık taraftar arkadaşlarada bunu futbolcu diye yedirmişler. Onlarda inanmış.
  • Yanınızda olsa tekme tokat döveceksiniz galiba.Adam harcama konusunda ülke olarak kesinlikle en önde gidiyoruz.

    A takım formasını giydiği maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Adamı mındar ettiniz ya.

    Sanki herkes kendi yapatığı işi hatasız kusursuz en iyi yapıyor.

    Hangi insanoğlu emeklemeden koşmaya başladı?

    Hiç bozmadan aynen devam arkadaşlar. Hatta biraz da sövmek lazım.Eminim kazanan Beşiktaş olur.
  • disiplinli olur çok çalışırsa forma giyebilir. yok yapmazsa kendisini gs da bulur.
  • Burdaki yorumlari bazen agzim acik okuyorum. Cocuk daha kac Mac oynadi bu duzeyde de hatasiz futbol bekleniyor anlamadim. Ben alinin hazini kendine guvenini cok begeniyorum. Calim atmaktan korkmuyor firsat buldumu sutunu cekiyor cok kosuyor. Suanda bunlar yeterli. Q7 gibi simao gibi adamlarla kendini gelistirebilir. Sahsen nobre den bir eksigi yok bence. Nobreyi oynatacagimiza ali oynasin. Bence iyi bir acik oyuncusu olma potansiyeli var AMA burdaki popstar jurisi kafali taraftar toplulugu inonude de 2 olumsuz harekette cocugu yuhlarsa hicbisey olmaz. Tum iyi oyuncular profesyonel ligdeki ilk senelerinde zorlanmislardir. Cidden altyapidan cikmis bir oyuncumuza bu ifadeler yakismiyor. Benim bildigim bjk taraftari icin mucadele takim sevgisi herseyden once gelir. Bunu burdaki kimse unutmasin.
  • Kusura bakmayın ama biz koskoca Beşiktaş klübüyüz. Hayır kurumu değiliz.

    Ben bir Necipi ayrı tutarım bu konuda bir de Muhammetin büyümesini bekliyorum.

    Alt yapıya önem verilmeli tamam doğrudur da altyapıdan her çıkan oyuncu Sergen Yalçın değil bunu kabul edelim. Yetenek önemli.

    Ne oldu İ.Kaş, Serdar Özkan, Batuhan, Mehmet Sedef ?

    İnşallah Ali Kuçik kendini geliştirir iyi bir oyuncu olur ama ben Nobrenin genç halini görüyorum sanki. Ben Holosko Nihat Nobre bu takımın forveti değil derken Ali Kuçik e maalesef tahammülüm yok. Bobo bile alternatif forvet olmalı 1. forvet vazgeçilmez değil.
  • beyler ali küçik beşiktaşın oyuncusu olamaz. sayısız pozisyonu resmen harcadı insanda birazda yetenek olacak değilmi kolay giden maçı sayesinde zora soktuk 80 den sonra bobo almeida gelince şans bulabileceğine inanmıyorum
  • Yer tutmasını, koşacağı yerleri hiç iyi bilmiyor. Ne öğreniyorlar acaba altyapıda
  • Çok çalışır,bıkmayıp usanmayıp tekrar yapar..
    Haddini ve yeteneğini bilir, ona göre yaşarsa..

    Bank asyada Oynayabilir.
  • Çok tecrübesiz 1 sezon bile kiralansa işe yarar
  • Ne yazıkki 'tecrübesiz' bahanesiyle geçiştirilemeyecek kadar yeteneksiz bir futbolcu Ali Kuçik. Necip Uysal ilk maçından bugüne dek hep üzerine koydu. Ve daha ilk maçında bile belli etti kumaşını. Ama Ali Kuçik'ten ne köy olur ne kasaba. Bizde de var böyle bir sorun. Arda Turan çıktı diye Aydın Yılmaz ve Emre Çolak'tan medet umuyor insanlar. Oysa bu adamlarda ışık yok. Ali Kuçik için de aynısını düşünüyorum. Top kontrolü ve topa hakimiyet yerlerde. Hızı var biraz ama futbol zekası vasatın altında olduğu için bu artı özellik te eksiye dönüşüyor. Çok övülüyordu ama birkaç maçını izleyince bu kanıya vardım. Genç ve pişer lafları da biraz polyannacılık gibi geliyor artık. İyi adam kumaşını belli eder en azından. Gökhan Gönül, Arda Turan, Necip Uysal hep böyle parladı. Bu adamları beklersek işimiz yaş vesselam. Bir örnekte Ersan Gülüm. Daha ilk maçında belli etti kendini. Ali Kuçik ve Beşiktaş nikahı olmaz vesselam. Son dönemlerde gördüğüm en niteliksiz oyunculardan ne yazıkki. Aydın Yılmaz vol.2.




  • Ali kuçik konusunda görüşlerine katılıyorum da Allah aşkına dün Arda turan ne oynadı bana bilgi verir misin eğer maçı izlediysen ? sıradan bir seyirci olarak soruyorum. sözün özü bu abartma hadisesinde sizin elinize su dökemeyiz bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: güllaççı

    disiplinli olur çok çalışırsa forma giyebilir. yok yapmazsa kendisini gs da bulur.


    Kalbimiz kırılıyor abi vurmayın şunu yüzümüze
  • quote:

    Orijinalden alıntı: güllaççı

    Ali kuçik konusunda görüşlerine katılıyorum da Allah aşkına dün Arda turan ne oynadı bana bilgi verir misin eğer maçı izlediysen ? sıradan bir seyirci olarak soruyorum. sözün özü bu abartma hadisesinde sizin elinize su dökemeyiz bence.


    Kardeş sen kendinde misin? Direk anti durmak için bahane mi arıyorsun yoksa? Dediğinden bir şey anladıysam Mamadou Kere olayım
  • anti durmakla alakası yok. yanıtlamak işine gelmiyor bu kadar basit.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.