Bu konu, tamamen kişisel gözlemler ve çeşitli kullanıcı deneyimlerine dayanarak bilgilendirme amacıyla açılmıştır. Ameliyat kararı vermeden önce farklı kaynaklardan araştırma yapmanın önemi vurgulanmaktadır. Google üzerinde "Ali Kavuzlu" ismi aratıldığında genellikle olumlu yorumlar ve estetik ameliyat sonuçlarına dair fotoğraflar öne çıkmaktadır. Ancak, çeşitli kullanıcı geri bildirimlerine göre, olumsuz deneyim paylaşan hastaların yorumlarının şikayet edilerek kaldırıldığı belirtilmektedir. Bu durum, Ali Kavuzlu hakkında araştırma yapan kişilerin yalnızca seçilmiş deneyimlere ulaşmasına neden olabilir. Yorumların silinmesi veya görünürlüğünün azaltılması, karar sürecinde yanıltıcı bir etki yaratabilir. Özellikle Instagram gibi sosyal medya platformlarında paylaşılan burun estetiği fotoğraflarının, filtre kullanılarak ve açılarıyla oynanarak gerçeği yansıtmadığı unutulmamalıdır. Bu tür görseller, gerçek ameliyat sonuçları hakkında sağlıklı bir izlenim vermeyebilir. Kendi Deneyimim: Ben de Dr. Ali Kavuzlu’da burun estetiği operasyonu geçirdim ve ne yazık ki mağdur oldum. Kendi yaşadığım deneyim sonucunda burun deliklerim eşit olmadı, dikiş izleri çok ciddi oranda belli oluyor ve burnum yapay bir görüntüye sahip hale geldi. Ameliyat öncesinde Google’daki olumlu yorumlara güvenerek karar vermiştim. Ancak sonrasında yaşadığım sonuçlar ve yaşadığım mağduriyet, yorumların yalnızca bir kısmını yansıttığını bana gösterdi. Bu nedenle burun estetiği gibi önemli bir kararı verirken, yalnızca sosyal medya görsellerine veya Google yorumlarına bakmanın yeterli olmadığını, ciddi bir mağduriyet yaşayarak öğrenmiş oldum. Önemli Hatırlatma:
Bu yazı, herhangi bir kişi ya da kurumu hedef almak amacı taşımamakta olup; tamamen kişisel tecrübeler ve genel bilgilendirme amacı taşımaktadır. Amacımız, herkesin kendi araştırmasını yaparak doğru ve bilinçli kararlar almasına katkıda bulunmaktır. |
Ali Kavuzlu Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı Burun Estetiğim Yapay Oldu

-
-
Gerçekler ameliyat öncesi anlatılmadı...
Doktor, ameliyat öncesinde riskler konusunda açıkça bilgilendirmedi. Ticari odaklı yaklaştı.
Üstelik ameliyat kötü sonuçlandığında, bu durum adeta olağanmış gibi geçiştiriliyor.
Örneğin, Dr. Ali Kavuzlu’da yaşadığım süreçte, ameliyat başarısız olmasına rağmen, bana sadece “Gel, dolgu yapalım” denildi.
Peki madem dolgu çözümse, neden başta bıçak altına yatmak zorunda kalıyoruz?
Bu ne anlama geliyor biliyor musunuz? Hasta boştan yere ameliyat oldu. Mesleği ticarete dökmüşler.
Hasta hem hayal ettiği buruna ulaşamıyor, hem de geri dönüşü olmayan bir sürece girmiş oluyor.
Hatta bazı hastalar şunu söylüyor:
“Keşke hiç ameliyat olmasaydım, eski burnum daha iyiydi.”
Bunu yazmamın sebebi kimseyi kötülemek değil, sadece insanların daha bilinçli kararlar verebilmesi.
Gerçek hasta deneyimlerinin, filtreli Instagram fotoğraflarından çok daha değerli olduğunu düşünüyorum.
-
Ameliyat Olmadan Önce İyi Düşünün: Ömür Boyu Pişman Olabilirsiniz!
Estetik ameliyatlar, geri dönüşü olmayan ciddi kararlardır. Kimse size bunu açıkça söylemez ama gerçek şu ki, bıçak altına yattıktan sonra geri dönüş yoktur. Estetik cerrahi, sizi hayal ettiğiniz görünüme kavuşturmayı vaat eder ama gerçekte işler her zaman planlandığı gibi gitmez.
Peki ya ameliyat sonrası sonuçlar beklentinizi karşılamazsa? Ya vücudunuzda kalıcı izler, asimetriler veya sağlık sorunları oluşursa? Bunu size anlatan var mı? Çoğu kişi, hayal kırıklığına uğradığında sesini çıkarmaz ama gerçek şu ki, birçok insan geçirdiği operasyonlardan sonra kendini daha kötü hissediyor.
Ağrılar, ödemler, iyileşmeyen yaralar ve doğallıktan uzak bir görünüm… Tüm bunlar, geri dönülmez bir pişmanlığa dönüşebilir. Sosyal medyada gördüğünüz pürüzsüz sonuçlar filtrelerden ve iyi açıdan ibaret olabilir. Ancak gerçek hayat, size gösterilenden çok daha acımasızdır.
Bıçak altına yatmadan önce iyi düşünün! Bir anlık heves için ömür boyu pişman olmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X