Şimdi Ara

Ali Göde 2 litre şalgam 7.95 tl (hakmar) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
7
Favori
22.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne konuymuş arkadaş, millet şalgam ustası oldu be
  • turşuda probiyotik var ama şalgam da probiyotik varmı
  • migrosta buldum küçüğü serfresh büyüğü serafresh olarak geçmekte neden ismi farklı arkadaslar bilen var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o kadar uğraşmaya değmiyor ben bundanhttp://www.epttavm.com/item/41670981_5-litr-havuclu-salgam-aci-sosu-yaninda alıyorum acı suyuda yanında lezetliydi şimdi 2 tane(10 litre)aldım
  • kavaklıdere şalgam bulursanız o da iyidir.
  • root 1987 kullanıcısına yanıt
    Evet var bildiğim kadarıyla fermente eden mikroorganizmalar olarak...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu meret yerinde güzel.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smlyklmz S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bugün 23 gün oldu bidonu açtım. Suyunu cam 1 litrelik şişelere boşalttım. Havuçlar erime iş kıtır kıtır sayılır. Birazını aldım onlarda cam şişeye koydum birazda suyundan ekledim. İçerken havuçlar dan yerim diyorum.



    Havuçları sade mi koymalıydım şişeye bilemedim. Ben birazda şalgam suyu ekleyip koydum kavanoza.



    Yanlışım varsa düzeltin hocam.

    Ali Göde 2 litre şalgam 7.95 tl (hakmar)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    doğru sıkıntı yok bende oyle yapıyorum. afiyet olsun.

    12 günlükken açtığım oldu bidonu.. içilmeye uygundu..

    şuan 4. bidonu kurdum.. turuncu havusta attım 1 kg siyah havuç bulamaıştım.. 750 gr siyah. 250 gr turuncu havuç.. 5 gğn oldu hepsi aynı renk oldular kırmızu suyun içinde.. bidon 3. gün şişmeye başladı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim şalgam suyu katkısız olduğu için ne kadar sürede tüketilmeli acaba?



    Buzdolabına koydum bütün şişeleri. Ramazan da bitiririz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul da piyasada mor siyah havuç yok.
    geçen ilkbahar ortadan kaybolmuştu.
    acaba ne zaman hasat zamanı ki istanbula da gelsin?
  • Konuyu hortlaşmış gibi olacağım ama bugün pazardan 4 TL den 1.25 kg mor havuç aldım ve evde hemen bidona kurdum.

    5 litrelik bidon için

    1 su bardağına yakın bulgur

    Yarım su bardağı salamura tuzu koydum. Tuz sonradan da konduğu için çok koymadım. Acı sevmiyor çocuklar onun için koymadım. 21 gün bekleyeceğim. İnşallah güzel olur geçen yıl ki gibi.


    Ali Göde 2 litre şalgam 7.95 tl (hakmar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 5 Kasım 2018; 20:51:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    afiyet olsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    bende bi ay önce 5 kg lik 2 bidon kurdum 12 günde dayanamayıp açtıydım. 15 gün yada 20 gün dahayi tabi ki,

    içtik dağıttık içirdik bitti, bi bidon daha kurdum. bi bidonda kırmızı pancar doğrayıp kurdum bakalım nasıl olcak..

    annem mutfakda güneşin karşısında tutar turşuları.. sanki mayalanması daha iyi oluyor..

    şalgamları da güneşe koyup deneyesim var..

    Ali Göde 2 litre şalgam 7.95 tl (hakmar)

    Ali Göde 2 litre şalgam 7.95 tl (hakmar)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tuzsuz olmaz dimi arkadaslar bu şalgam yapımı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam siz erken başlamışsınız. Ben pazarda 2 haftadır görüyorum mor havucu. Yeni çıktı fiyatı düşer diyordum ama satıcı maliyeti 3 TL deyince almak zorunda kaldım. Muhtemelen adana tarafında daha uygundur fiyatı.



    Güneş konusunu bilmiyorum. Annem sadece erik turşusu yapacağında güneşe koyuyor. Diğer turşuları genelde çatıda bekletiyor. Bi denemek lazım 1 bidonu.



    Bu yıl nasipse 4, 5 bidon kuracağım. Ailecek geçen yıl çok beğendik.



    Konu sahibi arkadaş sayesinde diğer arkadaşlar ev tarifini verince öğrenmiş olduk yapımını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    5 lt bidon icin yarim cay bardagi yerine ceyrek cay bardagi ile deneyebilirsiniz az tuzlu olmasini istiyorsaniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    Hocam ben rahatsızlığımdan dolayı herşeyi sıfır tuz olarak kullanıyorum da o yüzden sordum tuzsuz yapılsa olmaz mı diye?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BigMuffin

    Hocam ben rahatsızlığımdan dolayı herşeyi sıfır tuz olarak kullanıyorum da o yüzden sordum tuzsuz yapılsa olmaz mı diye?

    hocam tuz aslında bozulmamasını ve oluşmasını da sağlıyor, tuz sıkıntınız varsa hiç bulaşmayın şalgama, çünkü tansiyonu yükseltiyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kısmet değilmiş iyileşince içerim artık :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.