Şimdi Ara

Ali Express kargom hala gelmedi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
3
Favori
12.678
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekim 2. Haftası verdiğim 2 parça siparişim benim de gelmedi. 2.uzatma da bitmek üzere yarın dispute açıcam
  • Beyler 7 farklı kargom var. Ptt eve geldiğinde beni bulamazsa ne yapıcam? Ptt telefondan arıyor mu yada mesaj atıyor mu?
  • Six_Strings kullanıcısına yanıt
    zile dahi basmıyor hocam atıyor posta kutusuna, kapı kilitliyse kapı önüne takipli posta değil.
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    Haydaa. Ulan bizim dış kapı bozuk binada tek oturan biziz alt katlar atölye. Yukarı çıksalar bile evin zili de gene yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razgrad. kullanıcısına yanıt
    Hocam protection'un bitmesine kaç gün kala dispute açtınız. Dispute dışında, öncesinde başka bir şey yaptınız mı?
  • Six_Strings kullanıcısına yanıt
    Belki atolyeye bırakır/bırakmıştır. Yada posta kutuları varsa oraya.
  • http://www.17track.net/en/track?nums=04010404322

    Siz benm yanımda şanslısınız ekimden beri kargom gelmedi ve kendi accountumdan deilde direk sayfadan siparişi verdiğim için dispute da açamıyorum mh ile görüştüm ama nasıl dispute açıcam bulamadım hala
    Kendi accountum üzerinden vermediğim misafir olarak verilen siparişlerde iptal nasıl okuyor bilen varmı arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 1 Ocak 2017; 22:25:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 gündür ürün yurtdışına sevk edildi de tıkandı kaldı , yılbaşının verdiği gecikme muhtemelen gel artık gözümün çiçaağıı
  • arkadaşlar benim de 4 ürünüm var kargoda.

    11.11 de verdiğim 1 ürün hala bana ulaşmadı, ve kargo takipte 40 gündür aynı şekilde duruyor, bir hareketlilik olmadı.

    28.11 de 3 ürün sipariş ettim, bunlar da kargo takipte 1 aydır hareketsiz bir şekilde görünüyor.

    Ptt kargo bu ürünleri bana getirse ve ben evde olmasam bana nasıl ulaşacaklar,öğrenci apartında kalıyorum site içine giremiyor kargocular. benim telefon numaramı da bilmiyorlar nasıl ulaşacaklar bana ?

    ben acaba ptt yi arayıp benim adıma kargo var mı yok mu diye sorsam öğrenebilir miyim ?
  • 11.11 kargosu gelmeyenler kulubu :)
  • İşin garibi 16.11'de siparişini verdiğim takipsiz ekran filmleri 15 günde geldi. Üstüne biri kırık çıktı satıcıyla konuştum kırık için bir tane daha yolladı takipsiz 10 günde geldi. 11.11 de aldığım 3 takipli ürün geldi ama kalan 2'sinde kıpırdama yok. 2. uzatmayı talep edicem bu gidişle.
  • plaka01 P kullanıcısına yanıt
    Güvenlik varsa oraya bırakır hocam, yada postacı hangi noktaya kadar girebiliyorsa ,normal şartlarda fatura gelse nereye bırakıyorsa o şekilde.
    Sen orda olsan da olmasanda bakmıyolar bırakıp geçiyolar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haziranyagmuru


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Normal süre 10 ocakta doluyordu, 5 ocakta dıspute açmayı düşünüyordum ama satıcının bana sormadan 30 gün uzatması artnıyetlı olduğunu gösteriyor. 16 kasımdan beri hareket yok, havalimanına bile ulaşamadı. Satarken 60 günde teslim garantisi veriyor, işine gelmeyince izin almadan 90 güne çıkarıyor. Bu yoğunluk ile açıklanacak birşey değil, yoğunluk olsa bile 11 kasımdakı bir kargonun en azından türkiye gumrugune giriş yapması gerekirdi.

    Art niyet yok hocam kargonuz türkiyede sisteme işlenmedigi için gözükmüyor.Sorun türkiye gümrüğunde bana göre asıl art niyetli sizin gibiler. Süre geçince hemen dispute açar parasını alır. Sonra ürün gelir onu da alır bedavaya aldım diye sevinir. Bunu yapan bir sürü şerefsiz var. Bence bekleyin sorun olmaz.zararı yok. Türkiye millet yurt dışından alışveriş yapmasın yapmayı bıraksın diye böyle yapıyor.

    Bunu yapan serefsiz demissiniz de hocam. Ben kasim 4 te siparis verdim 6 sinda elektronik Bilgi girildi. Ayin 24 unde satici hangisinden istedin yeni göndereceğim diye mesaj atti. Nitekim 2 gun sonra 60 gin doluyor. Ben para iadasi istedigimde serefsiz mi olacagim. Bana 24une kadar bekle dese baska birinden alırdım. Bir cogu isini duzgun yapmıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 11.11 de saat aldım bende shark tan. Saat tam 11 de aldım hatta. Turklerden biri yorum bırakmış geldi diye ayın 21inde benimki hala Malezya
     Ali Express kargom hala gelmedi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yussogs -- 2 Ocak 2017; 12:34:17 >
  • Six_Strings kullanıcısına yanıt
    Eğer adi posta değilse yani teslm ederken imza ettirlimesi gereken zimmetli posta ise sizi bulmadan posta kutusuna bırakmaz.Evde bulmazsa muhtemelen hbar notu bırakır yada ertesi gün tekrsr getirir.Siz bu hareketleri internetten takip edebilirsiniz.
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    Sipariş verirken mail adresi vs girmiş miydiniz? Eğer girdiyseniz sipariş onay maili gelmiştir,oradaki link ile sipariş bilgilerinize erişmeyi deneyin.Eğer mail falan girmediyseniz işiniz zor,dua edin paket gelsin. Eğer mail adresi girdiyseniz siparişin otomatik onay sürecine kısa bir süre kala (5 gün) size uyarı maili gelir,o mail üzerinden de işlem yapma şansınız olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay83 -- 2 Ocak 2017; 16:54:24 >
  • Ems posta şirketinin araç boşaltma videosu :)
    https://www.youtube.com/watch?v=0ztBF9NuaSY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay83 -- 2 Ocak 2017; 16:44:39 >
  • istanbul Avrupa yakası için yazıyorum ptt kargo başakşehir de cumadan beri elktrik yok trafolar patlamış jeneratörleri bozukmuş benimde Aliexpres ten siparişlerim var ta 11.11 siparişleri cuma gittim elektrik yok bugün gittim elektrik yok nezaman geleceği belli değilmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalay83

    Sipariş verirken mail adresi vs girmiş miydiniz? Eğer girdiyseniz sipariş onay maili gelmiştir,oradaki link ile sipariş bilgilerinize erişmeyi deneyin.Eğer mail falan girmediyseniz işiniz zor,dua edin paket gelsin. Eğer mail adresi girdiyseniz siparişin otomatik onay sürecine kısa bir süre kala (5 gün) size uyarı maili gelir,o mail üzerinden de işlem yapma şansınız olabilir.

    Üyelik şifremi unutunca guest olarak yaptım işlemi mailime bilgilendirme gelmedi ama dün görüştüm mh ile ve order numarasını verdi kontrol ettiklerinde paket 4 aydır çinde herhangi bir güncelleme olammış biz firma ile görüşücez dedi ama ne dispute açabiliom ne satıvı ile görüşebiliom kaldık ortada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasım 8 de verdiğim siparisler gelmemiş
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.