Şimdi Ara

Ali Babacan hilafet bayragi açtığı için saldırıya uğrayan şahısa destek çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ali Babacan hilafet bayragi açtığı için saldırıya uğrayan şahısa destek çıktı.Ali Babacan (@alibabacan) on Xtwitter
    Gazze'ye destek yürüyüşünden dönerken saldırıya uğrayan vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; millî değerlerimizi gençlerimizi zehirlemek, şiddet kültürünü büyütmek için istismar edenleri sorumluluğa davet ediyorum.
    https://twitter.com/alibabacan/status/1741847027258888470?t=O9tsmGGif7lYhM2dDz4YeA&s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sasirtmadi bu siyasal islamci akp zihniyetinden gram farki yok bu deva ve gelecegin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 1 Ocak 2024; 22:14:41 >
  • Katranı kaynatsan olur mu şeker

• Olması gereken bu işte.

Ümit Özdağ gibi buldum siyasi şov yapacak oy devşirecek yeri deyip kanırtmak yerine insanların böyle mesajlar vermesi gerekir...

Yolda her gördüğüne sırf senin gibi düşünmüyor diye yumruk atarak döverek ülkeyi mi kurtaracaksınız sanıyorsunuz ?

• Bu olayda bile kamplasacağız. Birileri bu şahsa eminim Atatürk ve cumhuriyete olan hasetlerinden dolayı destek çıkacak, karşı taraf da vuran tarafa helal olsun diyecek.
    Tersi bir durumda, yani cihatçı birinin benzer bir şiddet hareketinde de bu defa aynı kişiler şiddeti savunacak ya da en azından mazur görecekler.
    Bu filistin olayı aslında toplumun bir check up'ı oldu.

• Veba partisi kendinden bekleneni yapmış gene.

• Siyonist zafer partisi müritleri hala hilafet bayrağı açtı diye yalan söylüyorlar ne yüz var ne utanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 1 Ocak 2024; 22:57:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben her zaman kendi doğrumu söylüyorum BEĞENMEZSEN ENGELLERSİN. Tutan mı var !

Trol kim görüyoruz. Her olayda kimler ne derdinde neyin peşinde her şey anlaşılıyor. Forumda sürekli aynı tarz konular açarak Trollük peşinde koşaylar belli partilerin PR'ını yapamya çalışanlar yalan yanlış üstünden algı kasmaya çalışanlar ortada.

Ben kendi doğrumu yazmaktan vaz geçmeyecem. Sizin gibiler doğruları duymaktan rahatsız olsanızda yazacam.

• Laciverti

• Sizde Yalancı çoban mı bu hikayede ?

Ali Babacan'ı siyaseten sevmem beğenmem. AMa bu açıklamasında yanlış olan nedir size göre ?

Size kalsa bütün gün yolda gördüğümüz bütün adamları yumruklayalım mı bu mu olay yani böyle mi ülke düze çıkacak böyle mi uçacaz kaçacaz ?

Daha Şeriat bayrağı ile kelime i tevhid i ayırt edemeyen kitle var. Bunlar normal şeyler her evde neredeyse bir kelime i tevhid veya ayetel kürsi vardır zaten bunlar woow olunacak işler mi?

60 yaşında adamın burnunu kırmak mı gerekiyor böyle durumlarda. Allahtan orada bir arbede olay çıkmamış böyle yerlerde millet gaza çok kolay gelir. Boşu boşuna bir genç ağır darpta edilebilirdi. Hatta linç bile edilebilirdi. Allahtan hiç bir şey olmamışta yakında polis varmış olay çabuk çözülmüş... Siz halen daha yumruk atanı mı savunacaksınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 1 Ocak 2024; 23:49:10 >

• Şiddeti övenlerle hukuk içinde hesaplaşacağız. Tevhid cümlesi yazısına düşmanlık edenlerle kutuplaşacağız.
    Bu tiplere inat her yerde Filistin'e destek gösterisi yapacağız. Tevhid'i gözlerinin önünden eksik etmeyeceğiz.

Ali Babacan hilafet bayragi açtığı için saldırıya uğrayan şahısa destek çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 2 Ocak 2024; 0:1:56 >
  • Özgecan Arslan katledildiğinde 85 milyon şeriatçı vardı bu ülkede unutmayın.

• Atatürk pankart atsa kral olurdu adam yanlış yapmış

• Boş yapma lütfen. Genel trollük flan diye.

Yazdıklarım içersinde eksik veya yanlış bir şey varsa doğrusunu yazabilirsin tutan engelelyen yok. Konuşuruz tartışırız. Sen yanlış biliyon doğrusu bu dersin belgesini bilgisini videosunu resmini gösterirsin olur biter.

Her türlü fikire düşünceye saygım vardır. Saygı çerçevesinde her şeyde söylenebilir konuşulabilir. Ama cevap veremeyince veya zorda kalınca yada hoşuna gitmeyen bir fikir olunca hemen saldırmak hakaret etmek olmadı trol demek hoş hareketler değil.

Orada kırmızı bir kominist bayrağı açılmış olsaydı ve yoldan geçen birisi gene yaşlı bir adamı yumruklasa ben gene yumruğu yiyeni savunacaktım bu kadar basit. Boşu boşuna ülkeyi geren işler bunlar. Sonra Zafer partililer alıyor buralarda PR yapmaya siyaset yapmaya çalışıyor konuları dahada uzuyor boşu boşuna nefret ortamı oluşuyor.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

İdam istemek şeriat istemek değildir, Gazi Atatürk te ahlak yoksunu şerefsizleri, devlete ihanet eden hainleri imha ederdi beslemezdi.

• Perturbator kullanıcısına yanıt

Ama şeriatta idam vardır. Çünkü doğru olan idamdır.

Sokak köpekleri?

Dışarıda şu an gece vakti dışarıya çık sokak köpeklerinden can güvenliğin yok, benim yok mesela ben şu an dışarı çıksam dışarısı köpek kaynıyor ve Türkiye Yüzyılı denilen savsatada 2024'te gece sokağa çıkamıyorum köpeklerden.

Şeriatın emri ne? İnsanlara zarar veren köpekler sahipsiz ise itlaf olur.

Kim uyguladı? Avrupa.

Avrupada sokak köpeği var mı? Yok.

Hırsızlık?

Hiç malın çalındı mı? Benim çalındı, ne hissettim? 10 yıldır taksidini ödediğim dükkanım çalındı, mütaahhit çaldı dükkanımı vermedi. Ne hissetim bana sor.

• %60 pirom, %1 oyu olmayan bu babacanı meclise soktu.

yeşik sol aklın deha kokan bu seçin stratejisi yıllara kazanmıştır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.