Şimdi Ara

Ali Babacan: Bahçeli'nin ülkeye hangi faydası dokunuyor, merak ediyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
12.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
296 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abd ve ingiltere, yıllarca gericilerle birlikte olup bu ülkeyi bize yar etmedin,şüpheniz olmasın bizde size yar etmeyeceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

    Cumhur İttifakı'Nın kazandığı bazı iller;

    Niğde, Çocum, Kırıkkale, Bayburt, Erzincan ...

    Şu kazandık dediğiniz bütün illerden elde edeceğiniz paranın toplamı bile, İstanbul'dan kaybettiğiniz kadar değildir. Gerçi bunu siz de biliyorsunuz, her gece sosyal medyada İmamoğlu'nu karalamaya çalışmanızdan belli. Bitlis, Muş, Adıyaman yönetiminde başarılar.

    Alıntıları Göster
    Farketmez. Genel seçimde 50 + 1’i yakalayalım da istersen tüm batı chp belediyesi olsun. İzmir on yıllardır CHP’de ne mok oldu arıtma tesisiniz bile yok denize salıyorsunuz. İçme suyunuzu bile ülkenin kuzeyinden Tayyip Erdoğan getirdi. Yapmasa o da olmazdı.

    İstanbul’da haliç, İzmir’de sahil, denizleri dışkı kokutmak CHP’nin yaptığı en iyi şey. Kendi kendinize size lağım kokutan adamları seçiyorsunuz bana hava hoş

    Neyse siz heykel masturbasyonuna devam edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 23 Mayıs 2020; 15:25:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Milliyetçilere böyle adamlar müstehak . Bahçeli gider yerine başka bir kazma gelir bu böyle devam eder :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akskas

    Bu mesaj silindi.
    Sayın havlayanfare,

    En azından sizin gibi terörist destekçileriyle bir araya gelip birlikte iyi salladık deyip terör örgütü lideri şerefsizin heykelini dikeceğiz diyen bir parti meclise girdi diye şükür pilavı dağıtmadık.

    CHP kuşatılmış dönüştürülmüş il ilçe başkanları terör örgütü sempatizanı kaynıyor hala burada boş yapıyorsun.

    Merak etmeyin CHP’yi bir gün mutlaka kurtaracağız ve 1923 düşüncesine geri döndüreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerosoldreams -- 23 Mayıs 2020; 17:36:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan babacanı izlemeye devam edin, siyaset yeniden şekillenecek. Ali başkana öyle bol keseden sallamayacaklar. Bütün pisliklerini biliyor çünkü..
    Muhtemel ittifak DEVA - İP şeklinde olur diye düşünüyorum. Ama inşallah kimseyle ittifak yapmaz
  • Sağ tandanslı oluşumlarda lider ölmeden ya da emekli olmadan yenisi gelemez, zira biatçı anlayış hakimdir, sorgulamak, eleştirmek ve düşünmek kötüdür.
    Bölünmeye ve zayıflığa sebep olur zannederler, öyle zannetmeleri sağlanır; çeşitli ritüel ve metafizik oyunlarla aynı çizgide tutulurlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K23

    Tek adam derken Erdoğan zaten çok güçlü bir siyasi profil, parlamenter sistemle farkı bürokratik engellere takılmadan daha hızlı kararlar alınması..

    Parlamenter sistemi bu kadar gözünüzde büyütmeyin! Sonuçta bu ülkede iki aylık, üç aylık koalisyonlar kurulmuş, bir yılda üç, dört hükümet değişikliği olmuş, kısacası rezalet dönemler yaşanmış..

    Alıntıları Göster
    Ben bir açıdan memnun kaldım bu sistemin gelmesine. Çünkü ülkenin önemli kısmı cahil. Yatıyor CEHAPE kalkıyor CEHAPE. 1950'li yıllarda yetişkindi herhalde hepsi yaşayıp görmüşler neyse..
    Parlamenter sistemde ölene kadar başbakan olabilirdi.

    Bu sistemi de koalisyonlar bitsin diye getirdiler fakat tam tersi ölene kadar başka bir partiye muhtaç durumdalar. Gerçekten tam da kapasitelerine göre düşünmüşler sistemi
    Bu sistem sayesinde Bahçeli'nin maskesi düştü MHP parçalandı İYİ Parti ortaya çıktı.
    Bu sistem sayesinde muhalefete iktidar olma yolu açıldı. En güçlü en kuvvetli dönemde bile aldığı oy %53. Şu an sınırda geziyor. %50+1'i alamasa güle güle.
    Bu sistem sayesinde ekonomi daha da dibe battı. Yabancı yatırımcı ülkeyi hızla terkediyor. Zaten ilk çöküş sinyalini 2018 Ağustos'ta anında verdi.
    Bu sistem sayesinde bir şekilde iktidarda kalma fırsatını yok ettiler. Her seçime tedirginlikle girecekler koltuk gittiği an film bitecek.

    Kendi kendilerini batırmak için çok iyi düşünülmüş bir sistem. Çünkü koltuk gittiği an sadece kendileri ve partileri değil zihniyetleri de ölene kadar iktidar olamayacak. Bu süreçte hukuk sistemindeki oynamalar, tek adam etkilerini muhalefet çok iyi gördü artık koltuğu kapınca ne yapacaklarını biliyorlar. Bence çok da gerek kalmayacak çünkü ilk uçaklarla kaçacaklar.




  • AKP'ye mecliste ihtiyacı olan meşruiyeti sağlıyor. Türkiye gibi güçlü lider ve güçlü hükümet arayışı olan ülkelerde Recep Tayyip Erdoğan tek adam olarak iktidardayken bile mecliste 291'e 309 olacak şekilde çoğunluk kaybetmesi soru işaretlerine neden olur.
  • Bahçeli ve partisi ancak okeye dördüncü olur ötesi olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.S .T

    Bu mesaj silindi.
    Mesaj önceden şikayet edilmiş, ben etmek isterdim ama olsun!
    Tayyo dayının oğlu mu? C. Başkanı diyeceksin.
    Troll ifadesi artık ceza sebebidir, önce 4, sonra 15 gün ban yedim bu ifade yüzünden.
    Bunun aktrollu oktrollu yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhp'nin milliyetçi bir parti olduğuna inanmak., Hdp'nin Türk milliyetçisi olduğuna inanmak gibi bir şey olsa gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy26 -- 23 Mayıs 2020; 18:47:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Numenorian Man

    Farketmez. Genel seçimde 50 + 1’i yakalayalım da istersen tüm batı chp belediyesi olsun. İzmir on yıllardır CHP’de ne mok oldu arıtma tesisiniz bile yok denize salıyorsunuz. İçme suyunuzu bile ülkenin kuzeyinden Tayyip Erdoğan getirdi. Yapmasa o da olmazdı.

    İstanbul’da haliç, İzmir’de sahil, denizleri dışkı kokutmak CHP’nin yaptığı en iyi şey. Kendi kendinize size lağım kokutan adamları seçiyorsunuz bana hava hoş

    Neyse siz heykel masturbasyonuna devam edin.

    Alıntıları Göster
    Bakınız, ülkenin çok daha büyük sorunları bakiyken hala belediyecilik kafasıyla kıyas yapanlar var. Belediyecilik geleneğinden gelen bir genel başkanın yaverlerinden başkası beklenemez zaten. AKP ilk geldiğinde neoliberal politikayı arkasına alıp AB sürecindeki insana hakları ve ülke düzenlemeleriyle 4 yıl çok başarılı politikalar yapmış olabilir ama Tayyip Erdoğan'ın çevresinde kendisine "Allah'ım çocuklarımın ömrünü alıp size versin" tıyniyetindeki tipitipler haricinde kendisine full biatten bir kademe düşüğünü gösteren kimseyi bırakmaması hiç mi soru işareti oluşturmuyor arkadaş? Sanırsın devlet-i aliye padişahı, vatandaşa sabah akşam vatan haini, tiz kelleleri vurula. Liderlik zehirlenmesi had safhada, ülkedeki bürokratik zaman aşımına bile tahammülü yok, her şeye kendisi karar vermek istiyor.

    7/24 geleneksel medya ve çakma gazeteci trolleri sosyal medya propagandası vasıtasıyla en popülist siyasi düşüncelerle toplum mühendisliği yap ve garibana olmadığımız bir ülkenin resmini çiz, yapay hayaller sat, muhaliflere işaret parmağını göstererek onları militana dönüştür. Sonra yabancı yatırımcılar siyasi gerginlik nedeniyle ülkeden kaçınca, beyin göçü olunca "vay efendim neden böyle oluyor". Kaostan beslenen siyaset iç savaş bile doğurur ama yandaşların saflarını sıkılaştıracağız diye bunu fütursuzca kullanıp harlamaları artık midemi bulandırıyor. 17 yılın sonunda gelinen nokta bu ve sonra birileri "50+1'i alalım da sıqqıntı yhoq" diyebiliyor. Alamayacaksınız. Belediye seçimlerinde bunun ne kadar yanlış bir dil olduğunu İstanbul ve Ankara'yı kaybederek gördünüz ama hatalardan ısrarla ders çıkaramıyorsunuz. Aynı dili kullanarak kararsız seçmenin Deva'ya veya Gelecek'e gitmesine engel olamayacaksınız. Hakikat bu maalesef, üzgünüm.




  • Hayatımda duyduğum en mantıklı soru :)
  • Pentagonun bir yayınında “doğu perinçek solu, devlet bahçelide sağı kontrol eden amerikan ajanı” diyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.