Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
81.294
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki yine tel tek mi geçmesi gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tano kullanıcısına yanıt
    Mobilden gir oluyor

• Meiyo Senshi kullanıcısına yanıt
    Kampanya ilk çıktığında 6 7 Nisan gibi telefona kod gelmeden sınırsız şifre alıyorduk ve sistem 1-2 gün kod verdi. O zaman almıştım bol miktarda kod ve hergün iş çıkışı alıp eve gidiyordum. O zamandan beri aynı kart ile hemen hemen her gün 2 veya 3 dondurma alıyorum. 28 olmuş toplam

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

Ben 3 dondurmayı da tek fişte geçiriyorum, ama siz garanti olsun diye tek tek geçirin isterseniz.
  • kardeşimin akıllı telefonundan babam ve annemin telefonunada yapıyorduk swarm a telefon numarasını geliyoruz mesaj geliyo o kodu ekrana giriyoruz sonra tel hiç bi tepki vermiyor onlara yapamadık baska telefondan yapma işini kaldırdılar mı acaba ?
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    Bir kez daha teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

quote:

Ben 3 dondurmayı da tek fişte geçiriyorum, ama siz garanti olsun diye tek tek geçirin isterseniz.

Hacı abi iyide nasıl geçiriyosun jetten mi anlatsan bizde bilsek

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

quote:

Daha önce yazdım ama tekrar sırasıyla yazıyorum.

3 farklı dondurmayı, 6 numaralı kasadan kod ile aldığımızı ve böylece indirimlerin money club kartımıza tanımlı olduğunu varsayıyorum.

1. 1 adet Magnum Double, 1 adet Cornetto Disk, 1 adet Nogger Winner alındıktan sonra, kasiyer 4 numaralı menüden giriş yapar.
    2. Money Club kartınızı okutur.
    3. 3 ürünü de kasaya okutur.
    4. Kasayı kapatır.

Bu işlemlerden sonra 1-2 saniye içerisinde toplam tutar otomatik olarak 0.01 TL'ye düşer.

• hamemo kullanıcısına yanıt
    6 numaralı kasa ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostdawis

6 numaralı kasa ne?

Yani kod ile dondurma alacaksanız kasiyer 6 numaralı menüden giriş yapıp işleme öyle devam ediyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3 farklı dondurmayı, 6 numaralı kasadan kod ile aldığımızı ve böylece indirimlerin money club kartımıza tanımlı olduğunu varsayıyorum.

1. 1 adet Magnum Double, 1 adet Cornetto Disk, 1 adet Nogger Winner alındıktan sonra, kasiyer 4 numaralı menüden giriş yapar.
    4. Kasayı kapatır.

Bu işlemlerden sonra 1-2 saniye içerisinde toplam tutar otomatik olarak 0.01 TL'ye düşer.

biraz önce ilk defa kodları kullanarak dondurmaları aldım.

3ünüde aynı anda okutarak olduğunu bilmiyordum, kasiyerde pek hakim değildi o yüzden kendiside ayrı ayrı geçelim garanti olsun dedi.

sonuç olarak her defasında kartımı geçirdi ve ilgili dondurmaya ait kodu verdim, kasayı kapattığında 3 işlemde 0,01 tl olarak yazdı.

şimdi yarından itibaren şifre söylemeden ücretsiz alabilicem sanırım? acaba 3ünü birden aynı fişte ücretsiz alabilirmiyim?

fişler aşağıdaki gibi:

Algida #YazBaşlasın

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende tek kartla 2 günde 28 dondurma aldınız sandım,o yüzden öyle dedim,yoksa bizde arkadaşlarla günde 2-3 tane alıyoruz

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Evet,dondurma kodu olmadan alabilirsiniz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

quote:

quote:

4. Kasayı kapatır.

biraz önce ilk defa kodları kullanarak dondurmaları aldım.

3ünüde aynı anda okutarak olduğunu bilmiyordum, kasiyerde pek hakim değildi o yüzden kendiside ayrı ayrı geçelim garanti olsun dedi.

sonuç olarak her defasında kartımı geçirdi ve ilgili dondurmaya ait kodu verdim, kasayı kapattığında 3 işlemde 0,01 tl olarak yazdı.

şimdi yarından itibaren şifre söylemeden ücretsiz alabilicem sanırım? acaba 3ünü birden aynı fişte ücretsiz alabilirmiyim?

fişler aşağıdaki gibi:

Algida #YazBaşlasın

Evet.

• beyler mobilden yazbaslasin.com'a erişemiyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

Edit: Yanlış urlden giriyormuşum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goku2 -- 19 Nisan 2016; 15:01:41 >
  • Ekran görüntüsü atamıyorum şuan fakat sabahtan beri siteye giriyor en son az önce girdim,herhangi bir sıkıntı yok.

www.yazbaslasin.com

• fazladan kullanılmamış cornet yada magnum kodu olan varsa pm den atabilirmi arkadaşım için. ben 3lüyü tamamladım da
  • AYNI kodlarla başka money kartla alabilirmiyiz . . .money card tanımlıdır
  • o diil de magnum reklamındaki hatunlar fenaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Kampanya ilk çıktığında 6 7 Nisan gibi telefona kod gelmeden sınırsız şifre alıyorduk ve sistem 1-2 gün kod verdi. O zaman almıştım bol miktarda kod ve hergün iş çıkışı alıp eve gidiyordum. O zamandan beri aynı kart ile hemen hemen her gün 2 veya 3 dondurma alıyorum. 28 olmuş toplam

30 olayı gerçekten doğrumu dene bakalım. ne hata verecek 30 dan sonra
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.