< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar23 -- 13 Kasım 2025; 11:23:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (156. sayfa)
-
-
Kronik midir bilmem ama kontrol ve takip etmekte fayda var. Başıma geldikten sonra hem gördüğüm tüm Tonale leri kontrol ettim hem de benze başka model marka araçlarıda inceledim. Bir kaç araçta benzer benim araca göre daha küçük atmalar görmüştüm. Benim araçtaki gibi bir sorun görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Herkese iyi akşamlar, 1.7 civarında bir bütçem var tonale kafamı kurcalamaya başladı 2022-2023 modellerine bakıyorum 1.6 dizel. Arabanın arızasız olması benim için biraz ön planda uzun yıllar da binmeyi düşünüyorum 4-5 yıl kadar. Tavsiye eder misiniz 150 binde kavrama değişir vs bilgileri okuyorum ancak burada bi sormak istedim arızayla ilgili yakıtla ilgili bir şey diyebilecek olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhaba;
Dize araçlarda vites geçişlerinde sorun yaşayan var mı?
Özellikle dönüşlerde 2’yle dönerken araçta bir titreme , yığılma oluyor.
Vites geçişlerini hissetirmesi de cabası.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tabikide tavsiye ederiz , 2022 model bile olsa şuan hiçbir Tonale 150 bin km gibi bir kilometreye gelmemiştir. Nette herşeyden anladığını zanneden insanlara veya YouTuberlara prim vermeyin ,en doğru Bilgiler 1. Sınıf kullanıcılar tarafından bu sayfada bulunmaktadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhaba, öncelikle konuyu baştan sona inceledim, herkese paylaşımları için teşekkürler, direkt kullanıcılardan kıymetli bilgiler var. Tonale çıktığı günden beri takibimde olan ve almak istediğim bir araç.
Forumda 1.5 mhev DAP + LP + sunroof kombinasyonu ile aracını satmayı düşünen var ise PM üzerinden iletişime geçebiliriz. Herkese keyifli ve kazasız sürüşler dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ML2908
Merhaba;
Dize araçlarda vites geçişlerinde sorun yaşayan var mı?
Özellikle dönüşlerde 2’yle dönerken araçta bir titreme , yığılma oluyor.
Vites geçişlerini hissetirmesi de cabası.DCT şanzımanın vites geçişleri DSG kadar pürüzsüz değil geçişler maalesef hafif hissediliyor. 2. viteste alt devirlerde ara sıra oluşan titreme benim araçta da mevcut daha önce servise götürdüm bunun kavrama kaynaklı olduğunu ancak garantilik bir durum olmadığını, bu şekilde titreme yapmasının ileriye dönük bir risk taşımadığını ilettiler.
Birde dizelde çok nadir olan kalkışta aracın 1-2 sn gaz yememe sorunu var ama bunu da serviste tekrar ettirip gösterebilmek mümkün değil, şimdilik bunun da çözümü yok. Hatta bu hata egea 1.6 dizellerde de var ama dediğim gibi senede 3-5 defa denk gelirsiniz en fazla, 1 kere yaptımı sonra tekrar da etmiyor, bilginize.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
Hızlı