|
İlan no paylaşabilirseniz detaylı bakalım hocam. 2024 için iyi fiyat gibi kaza değişen yoksa. |
|

1 Mobil
|
İlan no paylaşabilirseniz detaylı bakalım hocam. 2024 için iyi fiyat gibi kaza değişen yoksa. |
|
|
|
Araçta ekstra herhangi bir opsiyon yok gördüğüm kadarıyla. İlan açıklamasında kör nokta ve otonom sürüş olduğundan bahsedilmiş ama sürüş asistan 2 paketi ile geliyor bu özellikler. O da görebildiğim kadarıyla bu araçta yok hocam. Direksiyonda bununla ilgili tuş olması gerekir. Önde ızgarada kamera olması gerekir. Bunları göremedim ben. Emsal ilan 2 tane daha var sitede. Onlara bakınca fiyatı fena değil. Antepteki aracı otokoç satıyor ve 15 bin km.de, siyah renk olması sorun değilse eğer km'den dolayı o araç bana daha makul geldi. İlla dizel istiyorsanız tercih edilir. Alternatif olarak 2 m. civarı 1.5'lerin 2023 model edizione speciale versiyonları da var. |
|
Bu araçla ilgili şöyle bir durum var; Bursa'dayım ben de, aracı gittim gördüm kendi aracımı takasla alır mısınız dedim cumartesi, dün akşam arayıp takas değil ancak bir müşterisi olduğunu söyledi ona benim aracı satıp bunu alma durumum oldu. Bugün netleşecek durum. Aklımı kurcalayan hızla 40 bine ulaşması ve önceki sayfalarda gördüğüm bazı problemler (acc vs gibi). Sorun yaşar mıyım sizce? (Motor şanzıman başta olmak üzere.) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamihlapinatapai -- 11 Kasım 2025; 11:16:23 > |
|
Dizellerle ilgili genel bir durum aslında. Yakın zamanda iş yerinden bir arkadaşımızın akrabası da dizel aldı. 1-2 yaşındaki ilanlardaki dizel Tonale'ler 30-40 bin km bandında hep. Yıl içerisinde fazla yol yapanlar biliyorsunuz dizel tercih ediyorlar yakıt ekonomisinden dolayı. Ancak bu araç özelinde bence de epey bir hızlı ulaşmış 40 bin kmye. 2024 model ancak trafiğe çıkış 2025 yılı Ocak sonu. Bakınca 10 ay gibi bir sürede 40 bin km yol yapmış. bu da araç en az 3 bakıma girdi demek. Motor ve şanzımandan dolayı hiçbir sorun yaşamazsınız. Motor zaten Fiat grubunun meşhur 1.6 dizel motoru, dayanıklı, masrafsız, sorunsuz bir motor. Şanzıman da okuduğum ve videolardan izlediğim kadarıyla dizel versiyonlardaki benzinli versiyonlardan daha akıcı ve konforlu bir şanzıman. O sebeple bu iki hususta sorun yaşayacağınızı sanmam. Geri kalan sensörlerle ilgili problemler için bir şey diyemem aracın genelde yazılımla giderilecek sorunları güncelleme ile giderildi peyderpey. Onun haricinde hassas sensörlere sahip ama ben bunları sorun etmiyorum. Yine de km sorun olmayacaksa önceki sahibinin kim olduğuna (şirket mi, birey mi), bakımlarının ne zaman yapıldığına dikkat edin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarletlion -- 11 Kasım 2025; 11:30:23 > |
|
Birey olduğu söylendi, servis kayıtlarını da isteyeceğim zaten ancak acaba ekstra sormam gereken detaylar var mı servis kaydına dair? Öğleden sonra eşimi götüreceğim o da görsün aracı diye o zaman tüm soruları soracağım. Sizin 'şunu sormak lazım, bu detay önemli' dediğiniz kıstaslar ve araçta bakmamı dikkat etmemi önerdiğiniz noktalar neler? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamihlapinatapai -- 11 Kasım 2025; 11:31:49 > |
|
Araç 1 yaşında dahi olmadığından garantisi devam ediyordur diye düşünüyorum. İlan açıklamasında yetkili servis bakımlı yazıyor ama ne olur ne olmaz siz yine de bakım masrafından tasarruf için dışarıda mı yapılmış yetkili de mi bakımları, buna da dikkat edin, yetkili servis ile irtibata geçin veya varsa geçmiş bakım evrakları bunları inceleyin. Garantiden çıkmış olmasın araç. Yazılım güncellemelerini almış mı araç buna bakın. Dizel özelinde dizel kullanıcı arkadaşlar da yorumlarda bulunurlarsa daha doğru olur. |
|
|
|
Hocam ben şahsen sunroof olmayan bir Tonale tercih etmezdim. Çünkü bu araç zaten siyah tavan döşemesi olduğundan sunroof olunca bir ferahlık katıyor tabi bide bizim insanımızın sunroof veya cam tavan hayranı 2. Elde aranan ve eleyici bir özellik, tabi karar sizin hayırlısı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hanım zaten 7 koltuk olsun ve beyaz olmasın diye diretiyor vazgeçtik mecbur hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamihlapinatapai -- 12 Kasım 2025; 11:54:33 > |
|
Veloce61'in yorumlarına kesinlikle katılıyorum, sunroof hem ferahlık katıyor hem de satarken daha kolay satılmasını sağlayabilir. Paylaştığınız ilan bana fiyatlama olarak da yüksek geldi, araçta hiçbir opsiyon yok. Benzer km yapmış 1.5 mhev bütün opsiyonları alınmış araçlar pazarlıkla 2.1 - 2.2 milyona alınabilirken opsiyonsuz dizelin 1.9 milyon olması biraz fazla gibi. Geçen hafta aracı yetkili servise götürdüm, birkaç ufak sorun vardı. Daha doğrusu ben ufak diye düşünmüştüm. Bagaj kapağındaki stop lambasında ufak açılmalar vardı sanki böyle üzerinde bir jelatin var ve onlar soyulmaya başlamış gibi. Ben normalde farketmezdim ama ekspertiz mutlaka baktırın, daha kötü olabilir demişti. Servisteki görevli ilk defa böyle bir şey görüyorum dedi, aracı teslim aldılar. 2-3 saat sonra da telefon açtılar, stop lambası garantiden onay alınıp değiştirilmiş. Merak edip parçanın fiyatını sordum kdv dahil 100 bin tl dedi. İnternette fiyata baktım biraz, 70-100 bin tl arasında değişiyor. Geri manevra yaparken ekstra dikkat etmek lazım. https://srcotomotiv.com/urunler/detay/7488-Alfa-Romeo-Tonale-Arka-Stop-Lambas%C4%B1-%28Bagaj%29 |
|
Merhabalar. Şirket araç verince mantık gereği aracımı satışa koydum. Kalp başka söylese de TR şartları malum. İlgilenen arkadaşlar telefonla ulaşırsa fiyatta yardımcı olmaya çalışırım. 2023 Veloce 1.5 mhev Just a moment... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-alfa-romeo-tonale-sahibinden-kazasiz-boyasiz-tramersiz-1280818597/detay |
|
İPod classic 30-80 gb,IPod nano 4gb, IPod shuffle 2gb, Meizu M6 SL,IGRADO, koss portapro, Audio Technica ONTO, Klipsch custom2, JAYS q-jays, ue super-fi 5 pro , sennheiser ie8, P.D xm4, ibasso T4, Fioo e5, ve hüsn-ü şahane akg 701
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Golf'un bir tek 2. Eli sağlam, tabi oda çok şey, onun dışında hiçbir şekilde Tonale ile yanyana getirmem, Ti donanım alacaksanız luxury paket veya sunroof veriyonlusu olsun . Hayırlısı... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
@Sgg-1 Çoook uzun seneler (7-8 sene) Golf 7 kullanmış halihazırda da 1,5 yıldır Tonale kullanan biri olarak arada epey fark olduğunu söyleyebilirim. Her ne kadar ikisi de C segment olsa da Tonale'de suv ferahlığı var hem iç mekanda hem sürüş pozisyonunda hem de bagaj hacminde. Hangi donanımda Golf ile kıyas yapıyorsunuz bilmiyorum ama Life paket olduğunu tahmin ediyorum. Eğer öyleyse Golf 1.5 116 bg motoru ile rakip dahi olamaz. Style paket 150bg'lik motor seçeneği ve Adaptif Şasi Kontrol Sistemi "DCC" Ve Sürüş Profil Seçimi opsiyonlu bir model varsa değerlendirilebilir ancak dediğim gibi bir SUV biri hb, araçtan ne beklentiniz var önceliğiniz ona göre değişir. |
|
dizelde luxury paketli araç bulunabiliyor ama luxury + cam tavanlı araç bulmak imkansıza yakın, geçen sene kasımda 1 ay araç aradım 3 tane luxury paketli araç vardı hiçbirinde cam tavan yoktu. Ben aracı satana kadar ilandaki araçların 2si satıldı bana seçenek bile kalmamıştı. 1 yıldır ara ara bakıyorum şu ana kadar luxury+cam tavanlı araç sadece 1 tane görebildim. Benim için cam tavanın önemi yok her markada illa ses, su alma, mekanik sorunlar vs. çıkaran ve sürücüye değil arka koltukta oturanlara daha fazla ferahlık sağlayan bir donanım bence. Ancak ülkemizde araçtaki tüm konfor güvenlik özelliklerini çıkar yerine cam tavan ver ne hikmetse daha fazla talep görüyor. |
|