Şimdi Ara

alfa romeo giulietta REVEALED 2010 (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.991
Cevap
49
Favori
889.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geliyorlaaaaaaaaaaar !! Bir kırmızı bir beyaz

    www.youtube.com/watch?v=go1A4NQ6mu4



  • Biraz daha yeni kırmızı ;

    alfa romeo giulietta REVEALED 2010
    ..
    alfa romeo giulietta REVEALED 2010
    ..
    alfa romeo giulietta REVEALED 2010
    ..
    alfa romeo giulietta REVEALED 2010
    ..
    alfa romeo giulietta REVEALED 2010
  • Tamamen tercih meselesidir ama ben şahsen bu kırmızı! rengi gördükçe almaktan iyice soğudum. Bildiğin aile tipi binek oto olmuş.
  • Bende eski alfa kırmızısını tercih ederdim tabii , ama bu yeni kırmızı ile ilgili olumsuz düşünmüyorum.Hatta alıştım diyebilirim.
  • Alacaklara hayırlı olsun, çok güzel bir araç.
    İngilizcesi olanlar bu review'i izleyebilir. Kapora verenlerin yüzleri daha da güler sanırsam:)
    http://www.youtube.com/watch?v=YubXQh-CYwY

    Yabancı sitelerdeki yorumlara göre son 25 yıldaki en iyi Alfa diyorlar
  • artık gelseler de aracı alıp kullananların yorumlarını dinlesek:)gelio gelecek...eli kulağındaa:)fenalık geldi valla...giuliettayla yatıp giuliettayla kalkar olduk.
  • Herkese Merhaba, dün itibarı ile 105 bg için kaporo verdik. Tercih etmemizde, renk ve donanım seçimimizde sizlerin çok yardımı oldu. Bu başlığı açan ve yazıları ile katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler...

    Juliyeti eşim kullanacak. Son 10 yıldır koyu VW ci aileyiz aslında. Eski aracım Bora'ydı, şimdi Tiguan. Eşimin kullandığı araç Golf IV. 10 yaşını geçtiği için geçen ay değiştirmeye karar verdiğinde yine Golf istiyordu ama bu arada Juliyet ile tanıştık. Şimdi acayip merak içindeyiz. Motor, güvenlik vs den kuşkum yok ama ön konsol (daşbord lafını böyle türkçe yazarak kullanmak hoşuma gitmiyor) kalitesini çok merak ediyorum. Örneğin Son zamanların övülen italyanı Lancia Delta nın ön konsolunu gördüm bir arkadaşımda. O aracın kalitesi ancak böyle düşürülür. Nerede o italyan estetiği...Hele o gümüş rengi sert plastik.......... Umarım kötü süprizlerle karşılaşmayız. Juliyet eğer gerçekten beklentileri karşılayacak ölçüde kaliteli ise, VW için ( özellikle Golf hatta Audi A3) çok ciddi rakip olur kanısındayım. Golf neredeyse mualefetsiz hükümet yada rakipsiz sporcu gibi. Doğuş gibi bence çok kötü hizmet veren bir grubun pazarlamasında olmasına rağmen yok satıyor. ..

    Hadi Juliyet, umudumuz sendeeee...
  • Baska bir forumda okudum, izmirden biri siparisi iptal edecekmis!
    Sirf beyaz icin 500€ istiyorlar diye! Adam, madem boya icin para odeyecektim o zaman etna black isterdim diyor
    Birmota yakismadi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harleyci34 -- 30 Temmuz 2010; 6:52:50 >
  • Beyaz için ekstra ücret alıdığını duyduğumda ben de çok şaşırdım.Çok saçma bence de.Her araçta metalik renk için ekstra ücret var hemen hemen ama beyaz renklerinde böyle bir uygulama yok opak renk olduğundan.Acaba alfanın giuliettada kullandığı opak beyaz deyil mi?Yada sadece beyaz renge olan büyük ilgiden dolayı mı pazarlama taktiği olarak ekstra bir ücret isteniyor bunu öğrenmek lazım.Bence iyice suyunu çıkartmışlar işin.Her şeye ekstra ücret ve talep ettikleri rakkamlar da çok yüksek.
  • Lansman zararini cikaracaklar :)
  • Avrupa'da da beyaz için ekstra bedel isteniyor. Bizde Mayıs ayında neyin ne olduğu tam belli olmadığı için, beyaz siparişlerde boya farkı istenmedi ama işin gerçeği su yüzüne çıkınca istemeye başladılar herhalde. Birmot'un istediği bir rakam değil bu sonuçta, İtalya istiyor.
  • Olsun
    Yinede cok ters bir durum
    Oyle bir sey soylenmemisti
    Simdi biz kirmizi alanlardan da 2000€ isterler bunlar- sizinki 8C rengi geldi diye, bende birmotu yakarim
  • Valla bu renk konusu enteresan gerçekten.Bana da alfa kırmızısının değiştiğinden bahsetmedi kimse sipariş vermeden önce.Hatta satış danışmanıyla lansman renklerine baktıktan sonra alfa kırmızısı sipariş etmeye karar vermiştim.Neyse ki bu yeni renk beni rahatsız etmedi hatta hoşuma gitti , daha enteresan bir renk çıksaydı bende olay çıkarırdım.

    Birmot personelinin profesyonelleşmesi lazım bu konularda.
  • valla soğudum ben her an vazgeçbilirim.aracı görmeden almayı düşünmüyorum.
  • Beyaz renk için fark istendiğinden eminmisiniz ?? Bizim ilk tercihimiz beyazdı ve böyle bir farktan söz etmediler. Tercihi değiştirip gümüş gri ayırtınca, Gümüş gri metalik olduğu için 500 Euro farklı olacak dediler. Benim bildiğim kadarıyla beyaz ve siyah için renk fark ücreti yok.....
  • Benim baştan beri bildiğim bir tek siyah rengin opak oldugu ve sadece onda boya ücretinin olmadığı beyaz renkte ise 500 euro boya farkı var diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluespark -- 30 Temmuz 2010; 12:35:50 >
  • Su guzelim arabayi ellerine yuzlerine bulastirmadan satamayacaklar...
    Her bayi ayri konusuyor, saticilar bi haber, herkesin indirimi farkli, vs...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutsa48

    valla soğudum ben her an vazgeçbilirim.aracı görmeden almayı düşünmüyorum.


    vazgecersen sonradan pişman olabilirsin ,en azından hakını saklı tut arac gelince beğenmez isen verdiğin kaporayı bir şekilde alırsın geriye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quepe

    Arkadaşlar çoğunuzun configuratorden haberi vardır ama ben yine de bilmeyen arkadaşlar için tekrar adresini yolluyorum.İngilizce versiyon.Alacağınız aracı bu konfiguratorde oluşturabilirsiniz.Saygılar


    http://www.alfaromeo.com/carconfigurator/UK/Giulietta/index.html#/1/



    queppe arkadaşın gönderdiği yukarıdaki konfügürasyon linkine bakarsanız aslında sadece siyah için ücret ödemiyosunuz, beyaz ve diğer renkler için 490 sterlin istiyorlar ingilterede de...
    İlginç gerçekten.......
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harleyci34

    Olsun
    Yinede cok ters bir durum
    Oyle bir sey soylenmemisti
    Simdi biz kirmizi alanlardan da 2000€ isterler bunlar- sizinki 8C rengi geldi diye, bende birmotu yakarim


    harleyci moralini bozmak gibi olmasın ama eğer sipariş ettiğin rekk 8C kırmızısı ise sanırım 1500 euroya yakın bir fiyat farkı var.ingiltere konfigüratordan girip kendin de bakabilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.