Şimdi Ara

ALFA ROMEO GİULİETTA ÖN CAM DEĞİŞİMİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Arabamın ön camını kaskodan değiştirdim. Ancak olimpia denen markayı takmışlar. Üzerinde alfa romeo yazısı olacağını sanıyordum. Bu yapılan doğru mu yoksa orjinal camı takmamışsınız deyip haklarımı armalı mıyım. Kasko ile konuştuğumda orjinal takılacak tabiki denilmişti. Konu ile ilgili fazla bilgim de olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum. Forumda da bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bundan sonra ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler iyi forumlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kaskoda ön cam değişimi orjinali için ek bir masraf çıkıyor. Sizde bu masraf ödenmiş ise, hakkınızı aramanızı öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece marka olsa önemli değil de bu tür araçlarda genelde sesi azaltan akustik cam oluyor.Yan sanayi camlarda bu özellik olmadığı için araç içeriye daha çok ses almaya başlıyor.Bravolarda ön camda akustik olduğu için kulak işareti var ve fiyatı 1100 tl.Sonradan takılan birçok çamda fıat yazmasına rağmen bu işaret yol ve dolayısıyla akustik değil.Bu şekilde cam değişimi yapıp mağdur olan çok.Bence de hakkınızı arayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.