Şimdi Ara

Alfa Romeo 147 hakkında yardımlarınızı bekliyorum Özellikle işinin ehli abilerimden (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
2
Favori
18.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muzaffersan

    bende yaklaşık 2 hafta önce kavuştum alfama
    jarama siyahı 71 binde

    Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Aah aah..

    Hayirli olsun abilerim benim yerime de sürün :d
  • çok sağolun kardeşlerim...Allah inşallah sizede nasip eder birde benzin ucuz olsa dadından yenmez
  • Ah abim hic basma yarama..
    Ben istermiyim mis gibi benzinle calissin 7 ay sonra satin alacagim alfam. Ama sagolsun turkiyede ogrenci olarak yakit masrafi karsilamak top diktirir insana be abim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muzaffersan

    bende yaklaşık 2 hafta önce kavuştum alfama
    jarama siyahı 71 binde

    hayırlı olsun kazsız belasız kullanın...
  • ALFA ROMEO sevenlere selamlar bende bir alfa 147 var 2002 model arka tavan lambasi ve bagaj lambasi yanmiyor ampullerini degistirdim ama yine yanmiyor bunun sigortasi zannediyorumki direksiyonun altindaki sigorta kutusunda ama hangi sigorta yada sigortalar oldugunu bilmiyorum.bana bu konuda yardimci olabilecek arkadas abi ve kardes lerim varmi?simdiden tesekkurlerimi sunuyorum.((bu mesaji buraya yazmak zorunda kaldim yeni konu acamadim yani acmayi beceremedim mazur görün lütfen tekrar tesekkurler)yardimlarinizi bekliyorum.
  • Kullanım kılavuzu yok mu? Orada yazıyor. Sigorta kutusunu açtığınızda patlak sigorta var mı diye bakın, varsa onu uygun amperli olanla değiştirin. Zaten patlak yoksa ordan değildir :)
  • (scudetto) öncelikle tesekkurler..kullanim kilavuzuna baktim tabiki ama tavan lambalari ve bagaj lambasi ile bilgi yer almiyor isiklandirma bölumunde kisa farlar uzun farlar sis farlari stoplar vesaire bunlar var kilavuzun diger bölumlerinede baktim ama bulamadim onun icin buraya yazdim belki bir bilen vardir diye ben yurt disinda yasiyorum burda hic tanidigim tamirci yok servise gitmem lazim onlarda bir ariza tespitine bile dunyanin parasini istiyorlar durum bundan ibaret.
  • sigortalari tek tek cikartip kontrol etsem en azindan 10 amperlik olanlari baska biryere zarar verirmiyim acaba??yani sigortalari cikarmanin bir zarari varmidir ?kusuruma bakmayinda bu konularda cok cahilim.
  • Çıkartmadan da bakabilirsiniz patlayıp patlamadığına.

    alfaowner.com 'dan service manual indirip oradan bulabilirsiniz sigorta ile ilgili şeyleri de. ingilizceniz yeterli olmazsa ben yardımcı olurum.
  • hem 147 hem 156 kullanan arkadaslar farklılıkları yazabilirler mi acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ESCAPE06

    hem 147 hem 156 kullanan arkadaslar farklılıkları yazabilirler mi acaba


    147 C sınıfı bir araç, 156 D sınıfıdır. Birbirleri arasında karşılaştırma yapmak yanlış olur. Yapılacak kıyaslama; Audi A3 ile A4'ü karşılaştırmak veya Ww Passat ile Golf'ü karşılaştırmak gibi olur. biri HB diğeri ise sedan, motor özellikleri aynıdır. 147 kasa olarak biraz daha hafiftir, bagaj hacmi 156' ya göre daha düşük ve arka koltuk mesafesi ise biraz daha azdır. herhangi birini seçmek tamamiyle zevk ve ihtiyaçlarınızla doğru orantılıdır. Genç arkadaşlar genellikle HB severler ve 147 tercih ederler, 156 biraz daha aile aracı ancak, Alfa Romeo' nun eşi benzeri olmayan tasarımı sayesinde bence en az 147 kadar spor görünümlü ve spor ruhlu bir araçtır.




  • ceyarr'a aynen katılıyorum. İlave edebileceğim şeyler:

    - Kullanım hissi olarak iki araç da aynı. Zaten çoğu alfanın birbirine çok yakın kullanım hissiyatı. Alfa Romeo'nun EN ÇOK önem verdiği şey aracın spor karakterini kullanım hissine yansıtmasıdır. Bir çok spor araç kullanmış olabilirsiniz ama bu hissi en çok Alfa Romeo'da alırsınız. En aile arabası gibi gözüken modellerinde bile.

    - Konfor, jant ve yay setup'ının aynı olması halinde, ikisinde de hemen hemen aynıdır.

    - Parça masrafı: ikisinde de aynı (motor, aktarma ve yürüyende hemen her parça ortak zaten)

    Kısacası ikisi arasındaki bir tercih tamamen sizin zevkinize kalmış bir durum olur.
  • Cunleten selamun Aleykum
    Gencim henüz ehliyet yasim bile yeni ama bu araç beni kendine çekiyor golf 4-5 al onun yerine dediler ama ben bu muhteşem varlıktan mahrum kalmak istemiyorum gereken tüm bakımlarıni yaptirim lpg şart değil sizce almalı mıyım başımı ağritir mi şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfaromeoo A kullanıcısına yanıt
    İkinci aracım bir Alfa 147 idi ve sonra virüs bana da bulaştı :) Golf 4-5'in çok üzerinde bir otomobil bahsettiğiniz. Bu aşamada iki seneye yakın Alfa 147 kullanmış biri olarak size söyleyebileceğim mümkünse 2005 ve üzeri (makyajlı kasa), az kilometreli, servis bakımlı vs. temiz bir 147 bulabilirseniz sizi üzmeyecektir. Ben üstelik Prins vsi-2 lpg kiti ile kullandım iki sene boyunca tık demedi. Tek uyarım hava filtresi dahil orjinal yedek parça kullanın. Bahsettiğim kondisyonda bir 147 sahibi olursanız iyi ki bunu almışım diyeceksiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
  • bende alfa 147 blackline bakıyorum bitane buldum 150bin km de tüm agır bakımlarını yaptırmış lastikleri yeni aracına bakan bi abi fiyat olarak 29.500 diyo en son sizce almalımıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler Alfa Romeo 147 hakkında yardımlarınızı bekliyorum Özellikle işinin ehli abilerimden
    bu araç
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.