Şimdi Ara

Alfa Romeo 145 1.4 T. Spark 16V TAVSİYE EDERMİSİNİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YAKITI NASILDIR GÜNDE EN AZ 50KM RAHAT YAPACAĞIM
    ŞEKLİ OLSUN ÇEKİŞİ KUVVETLİ OLSUN LPG DE AZ YAKSIN VE BENİ 3YILA KADAR SORUNSUZ GÖTÜRSÜN İSTİYORUM
    TEMİZ BAKIMLI BİR 145 1.4 BU İHTİYAÇLARIMI GİDERİRMİ, PARÇA SIKINTISI YAŞARMIYIM, KRONİK SORUNLARI VARMIDIR, ALIRKEN EN ÇOK MEKANİKTE NEYE DİKKAT ETMELİYİM. BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
    BOXTER MOTOR YANİ 1.4 TEN YUKARSINI DÜŞÜNMÜYORUM.

ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.

• Yokmu bilgisi olan sayın alfacılar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boxer motordan uzak dur demişlerdi bana ben 1.4 normal boxer olmayanı vardı, 145 kullandım eğer temiz kazasız denk getirirsen güzel araç yol tutuşu felan iyidir, yalnız araca çok dikkat et Alfadan anlayan birini götür direksiyon kutusuna şanzımana, motorda üfürme var mı yokmu, varyatör problemi var mı yok mu amartisörler patlak mı değil mi yağ sızdırma var mı yok mu bunlara çok dikkat et derim yoksa kafan çok ağrır kronik sorunu varyatördür

eğer nakiti biraz daha arttırabilirsen 156 ya bakabilirsin şu aralar 156 daha çok tutuyor bilgin olsun tabi 156 da da bu dediklerime dikkat et

kaça alacaksın bilmiyorum ama fiyatı 10.000 TL den aşağı bul eğer rakamın 12 bin ise git ozman 156 al derim

Araç sürücü çok güzel yol tutuşu zevki güzeldir benim alfa 192 KM hızı görüyordu 98 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real-Gamer -- 25 Mart 2014; 11:53:58 >
  • Aynı araçtan bende arıyorum Valla 10000-12000 arası...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.