Şimdi Ara

alfa 156 lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lütfen yardımcı olunuz arkadaşlar.herşeyi denedim son umut buraya yazıyorum.2004 alfa 156 tspark aracım var.aracım soğukken motor titreme yapıyor ve kasılıyor.tabiki buda çekişi etkiliyor.motor ısınınca yani 15-20 dak.sonrada sanki hiçbirşey yokmuş gibi normale dönüyor.bu 15 dakikalık süreçte gaza basınca bariz kasılıyor,yığılıyor ve bi anda atlıyor.bujiler,buji kabloları,pipolar,bobinler ve en sonda hava debimetresini değiştirdik.halen çözemedik.bu sıkıntıyı hem gazda hem benzinde yapıyor.en son bi yerde okumuştum.sıcaklık müşürüde böyle bi sıkıntı yapabilirmiş.artık herşeyi dener oldum.bi bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Zaten araç soğukken performans beklememeniz, hatta aracı ısınana kadar fazla da zorlamamanız lazım. Her araç soğukken böyle tepkiler verebilir. Hatta soğukken zorlamak, yağlanma da tam sağlanamadığından varyatörün de daha çabuk aşınarak ömrünün azalmasına sebep olur. Sizin aracınızda ekstra bir sorun mu var buradan ne söylesek yalan olur, bunu tecrübe eden sizsiniz siz daha iyi bilirsiniz. Eğer gerçekten sorun olduğunu düşünüyorsanız ve bu konuda birçok şey yapmanıza rağmen düzelmediyse başka birilerine daha gösterin aracı test ettirip fikir alın, olmadı en son yetkili bir servise gidip derdinizi anlatın. Çözülmeyecek bir sorun olduğunu zannetmiyorum.
  • cvp için teşekkür ederim arkadaşım.problemi buldum sayılır.conta çürümüş olabilir,piston başına su gelebilir dediler.pazartesi götürücem işallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varyator problemı gıbı duryor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.